Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Gobzema izvirzīšana iekšlietu ministra amatam varētu sarežģīt Kariņa valdības izveidi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
Tikai muļķi nesaprot ka Gobzems sačakarēs da jebko !
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
Bet,kurš diots grib Latvijai uzkārt kaklā šo pajolu Gobzemi ?
Redziet!
R
Gobzemis VISLIELĀKAIS mēsls. Ne tikai Latvijā, bet visā pasaulē. Pirms nosprāgs, šis mēsls vēl daudzas vietas pieķēzīs. Par to varat pavisam DROŠI būt, jo neko citu šis pitekantrops nav mācējis un nemācēs.
re
r
Paldies tam žurnālistam,kurš gribēja uzrakstīt kaut ko riebīgu par gobzemu, bet, izlasot rakstu,sapratu, ka Gobzems ir viskārtīgākais, visīstākais LATVIETIS, kurš jau no agras bērnības ,dzīvojot laukos, vēl mazs būdams, ir palīdzējis vecakiem visos smagajos lauku darbos,pats nopelnīja savām mācībām, vēlāk ,gādāja par sirmo māmuļu, mīl un ciena gādā par savu ģimeni,/nokārtojot jau laicīgi mantiskas attiecības ģimenei un bērniem / ,jo, izskatās ,ka pēc Gobzema dzīvības kāro šakāļi ,to jau visa Latvija redz un dzird,tādēļlūgsim Dievu, lai šim drosmīgajam ,gudrajam cilvēkam pietiktu spēka izturēt šos mēslu vezumus, ko pašlaik vecie partijnieki kopā ar saviem žurņaļugam ,gāž virsū
TrollisJT> Jaunāoga
T
Ļoti precīzi noformulēji, žetons... nav ko piebilst. Ja nu vienīgi to, ka skaļi sevi apliecinot par LATVIJAS LABUMA IZ-CĪNĪTĀJIEM daudzi ne-apjēdz, ka patiešām, Latvijas labuma vārdā būtu lietderīgi pazust no ļaužu acīm un krietni ilgu laiku.
Newberry
N
Šķiet, ka Gobzema k-gs būs tas, kurš sašķels KPV.LV. Pēc visa sastrādātā ar valdības neizveidošanu vajadzēja pasēdēt stūrī un paklusēt, bet šis demonstrē sevi tālāk. Tomēr MA-ā par kaķiem teiktais, pasaka visu. Viņš pat nejūt laukumu, kurā pārpratuma pēc nokļuvis.
Ne kungs, bet mēsls,
N
kas drīz, kā visi, par pīšļiem atkal pārtaps. Dievs ir Kungs, jo ir VISS iekš VISA.
  • 1
  • 0
Lasītājs
L
Nu ja nespēj savādāk paņirgāties par valsti, tad vismaz šādi izgāzt citu pūles strādāt. Strādā pl''ēc pasūtītāju scenārija "šesterka".
Lasītājs
L
IQ,spriežot pēc Jūsu teiktā, Kariņam ir krietni augstāks par Jūsu. Bet šeit nav runa par Kariņu. Kaut kā par gudru Gobzemu atzīt sirdsapziņa neļauj, jo tik atklāti pasūtījuma izpildītāji Latvijas politikā sen nav bijuši ( kopš Šlesera, kurš ir atkal klāt ).
  • 6
  • 3
OKI
O
Tu par Gobzema valdības izgāšanu runā? Ja neesi pamanījis, tad viss turpinās. Gobzems nav muļķis, un kpvlv nav sēņu lasītāji utml , tā ka ar šādu attieksmi turpiniet šaut sev kājā. Kāds Kariņam ir IQ, interesanti?
  • 4
  • 8
Neslāvs
N
Viss būs tā, kā krieviem nepatīk. Šeit ir latviešu valsts!
nemelo
n
Kariņš ir globālists.
  • 3
  • 4
Robis
R
nu ir gan te šodien publika: Viens koments stulbāks par otru...Laikam latviijci atkal apdzērušies...
Dupā Te (v)
D
Bet šis te švaukst tur timsi par galma ākstu der.
Dupā Tev
D
To cūku resno to lopu nevar reanimēt un celt godā par karali? Un viņa svītu aš 2 pederastus arī.
omamma
o
Es gan neietu tādā valdībā ,kuri, jūs,KPV un JKP ,apsmēeja, apspļaudīja ,aprēja, apd,bet tagad tēlo mīkstus un pūkainus, bet ,iz dzīves zināms , šie kustonīši spalvu met ,bet tikumi paliek iepriekšēejie , tādeļ esiet gatavi,,ka vecie šakāļi jums,jaunajiem nedos nekādu iespēju pildīt savus priekšvēlēšanu solījumus,jo... un tad atkal sekos apsmiešana par nemakuļiem, nezinīšiem, nevarīšiem Nu, KPV, nebāziet / TAGAD / galvu veco ''biedru''izliktajās cilpās ,labāk esiet konstruktīva opozīcija un mācieties no citu kļūdām ,rsiet pratīgi un mieru,tikai mieru,jūsu laiks vēl priekšā
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
LIECIET TAK MIERĀ ŠO PAJOLIŅU KOMANDU !!!
Nelietis un blēdis,
N
kam vajadzētu notiesātam būt, taisās pārvaldīt cietumus.
:)
:
Šādu deģenerātu par ministru, to latvieši laikam tiešām ir pelnijuši, visu laiku kviekdami ka krievi nāk, paši ir iekrituši savu kangaru tīklos!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nevar nebalstīt

AirBaltic joprojām nepieciešama valsts "aizmugure".

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas