Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 27. maijs
Loreta, Dzidra, Gunita, Dzidris

Godmanis: lidojot uz Gruziju, lēmumu pieņēma pilots, nevis Kačiņskis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
aina
a
vai tas ir tas Godmanis, kas iniciēja Latvijas CUKURFABRIKU aizvēršanu -un pats ir Cukurfabrikas -DĀNIJĀS un fabrikas Anglijā īpašnieks ??????????????????????????????
Anna Līze
A
labprāt ticētu, bet Godmaņa ķermeņa valoda traucē
Sniper'sEye
S
... tik precīzi visu redzējis un pareizi sapratis, kādēļ tās ekipāžas komandieri neilgi pēc Godmaņa koplidojuma izmeta no Prezidenta gaisa pulka, toties Gaisa Spēku komandieris vēl pēc kāda laiciņa to pašu ekipāžas komandieri apbalvoja?! Ivara foklorai pagātnē kaut k'trūkst hronoLoģiska pamatojuma.
yay
y
Nu, kā tava cukurfabrikā Spānijā, Godmanīt? Negribi kādu no šejienes darbā paņemt. Fu, pretīgi, vēl izsakās, it kā būtu cienījams cilvēks.
TV
T
Pievienojos!
Die form
D
mani uzbudina ebrejiete - lidotaja Tantesidra!
Šo gan raksta The Economist
Š
When Russia invaded Georgia in August 2008, it was Mr Kaczyński who rushed to the rescue, leading a hair-raising trip to Tbilisi with leaders of other sympathetic ex-communist states. He tried to overrule protests by the presidential plane’s pilot, that the trip into a war zone was unsafe. Mr Kaczyński was furious at what he saw as cowardice; the pilot later got a medal for resolutely putting his passengers’ safety ahead of prestige. Mr Kaczyński may have repeated just that error in the minutes before the disastrous attempt to land the presidential plane at a fog-bound airport on April 10th.
apdauzītais
a
priekš politiskiem lohotronščikiem migla virs skreiceļa ir nothing special .... da pori do vremeņi ....
apdauzītais
a
var padomāt, ka MIGLAS DĒĻ NENOSĒSTIES BŪTU KAS NESMUKS VAI NEPAREIZS.
apdauzītais
a
" ..... atzīst, ka toreiz 2008. gada augustā ....................pilots .......................pieņēmis lēmumu nenolaisties Tbilisi, nevis laika apstākļu, bet karadarbības radīto draudu dēļ...... " un tūlīt pieskrējis gudmenim un noziņojis, ka nevis tāpēc, ka migla līdz ceļiem, bet ....." - apdristies 3x. Pilotam par tādām izdarībām esot nācies darbu pazaudēt, ja kas ..... bet galvenais, ka DZĪVS PALICIS, protama lieta.
TanteSidra
T
monitors 02:51 _...Putins pēkšņi sāka analizēt Staļina asiņaino Katinas darbu motīvu, un izvirzīja tēzi, ka tās pamatā bija atriebība (acīmredzot, par neveiksmēm 1920.gada Padomju Krievijas karā ar Poliju, par sarkanarmiešu mocībām poļu gūstā). Saprotams, tas Staļinu neattaisno, atzīmēja Putins, bet ļauj viņu izprast utt..._ _...JAK 40 bija tuvās navigācijas radiotehniskā sistēma - tāda pati kā lidostā, bet TU154M tā pēc remonta tika noņemta, sak novecojusi! Nu tad lūk, kur tas suns aprakts! Un kungiem uz TU 154M borta noteikti vajadzēja ātri uz Katinu,..._ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ stingras linijas piekritejiem vareja likties ka Putins ir zaudejis dalju no mugurkaula, ka tadi reveransi Krievijai nav vajadzigi. jaa, laika trukums un nesaderigas navigacijas iekartas.
Oma - naida pārņemtajiem
O
Esiet mazliet cilvēcīgāki un domājiet, ko runājiet! Ir briesmīgi, ja patiešām jūsu sirdīs mīt tik nežēlīgi lāsti, kas alkst otra cilvēka nāvi! Tas ir biedējoši!
LVD
L
Vecais čekas grausts mēģinās vēl "papūderēt" visiem smadzenes ar saviem spriedelējumiem.. Jau labu laiku atpakaļ tika ziņots, ka nekādas miglas virs Smoļenskas nosēšanās brīdī nebija.. Domā labāk, kā latviešu tautai atdot nolaupīto , jūda dvēsele nožēlojamā..
Die form
D
Ivars Godmanis speciali "Dienas biznesam" no villas Grieķijā Egejas jūras krastā.
KLM
K
Ja mazliet pārveido Jūsu komentāru, iespējams, tas skanētu vēl pārliecinošāk, proti - Godmanis ir viens no labākajiem mūsu premjeriem, bet nožēlojamie komentāri iedzina mūs tādā bedrē...Vārdu sakot - muļķu zemes reņģu ēdāju pingvīnu komentāri, lūk, patiesais iemesls bedrei, kurā esam....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas