Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Godmanis redz vairākus iemeslus satraukumam par spēju apgūt ES naudu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
AD
A
Ko Godmanis te ir jaunu vai būtisku pateicis?
goijem
g
cionisti ir izvēlējušies mūs par eksperimentu valsti. sagrābta informatīvā telpa- tur valda Ābrams Kleckins- pozitīvas izmaiņas neredzēt. Godman divas reizes pārdeva Latviju. kad viņš bija pirmās valdības premjers, kurš zin ko un ar ko viņš viens pats tur aiz aizslēgtām durvīm pa telefoniem runāja un ko sarunāja, janvāra menesī. kopā ar to pamuļķi Slakteri, bez finansu ministra tur nevarēja, pa nakti kad deputāti nevar viņu nobremzēt vismaz ar sīkākas informācijas pieprarīšanu, izglāba savus sugasbrāļus nopirkdams par 2 latiem milijardu parādu. tiecoties uz varu visi žīdi ir vienoti, bet kad tas sasniegts sākas kāšķi uz zemcilvēku rēķina. atcerieties Ļeņinu, Trocki, Staļinu.
Lelle
L
Pakataties, kas te šodien tik nav izlīdis ar savām "gudrībām"! godmens, feifers, pētersone, vaidere...tie visi ir bijuši pie varas un darījuši tā, lai šī valsts tiktu iznīcināta...Tagad atkal viņi turpina pļurkstēt...Kad, kurš un kad viņus visus aizv'aks? vai tiešām tautai ir j'aceļas augšā ar $ūdudakšām? Bet lai lietas virzītos uz priekšu ES fondu apguvē, LIIA vispirms jāaizvāc šlosaka banda, vecie projektu vērtēšanas eksperti ir jānomaina pret situāciju pārzinošiem ekspertiem, bet projektu uzraudzītāju un inspicētāju vietās jānāk cilvēkiem, kas reāli palīdz fondu apguvējiem gan ar padomui, gan praktiski(sakārtojot dokumentāciju!!!), nevis tikai viņus kontrolē un domā kā to naudu neiedot. Valdībai jātiek galā ar ārzemju alkatīgajām bankām un viņu apetēiti, vienkārši tās jāpasūta, jāveido sava Attīstības banka projektu līdzfinansējuma izsniegšanai uz stipri niecīgiem %, labāk bezprocentu!!! Tad tikai tas vezums sāks kustēties uz priekšu
oh , oh
o
Godmanis luuree veel uz kaadu naudas maisu ?
S
S
Kopš kura laika Aptiekas ielas pacientiem ir datori?
Ivars
I
Ekonomikas "nolaišana no sliedēm" pašreiz turpinās vēl vērienīgāk. Pēc nodokļu un elektrības tarifu pacelšanas bankrotēs mazie uzņēmumi un strauji pieaugs bezdarbs.
kobra
k
BET KURŠ ZINA KA TIEŠI GODMANIS BIJA 1991.GADĀ PRET BARIKĀDĒM ! interesanti...........
milics
m
Kāpēc būtu jāklausās šī cilvēka runām, cilvēka, kurš nolaida Latvijas ekonomiku no sliedēm un arī politiskā plāksnē izdarīja daudz slikta latviešiem.
Dāvids
D
Žīds vienmēr domā par naudu.
Latvietis
L
Es ienīstu Godmani par to ļaunumu, ko viņš ir izdarījis Latvijai un tās tautai savas valdīšanas laikā!!! Bet skaidrs ir viens - muļķis viņš nav! Un aprēķins ir vienkāršs - viņš publiski pauž prātīgus padomus, lai uz šo vienotības mazspējnieku fona izskatītos kā domāšanas gigants!
Metsasisu
M
Labākaiss muldētājs tādiem komunistu zombētiem klausītājiem. Galvenais autors Latvijas izagšanas plānam. Pirmšķirīgs demagogs un melis. Mani personīgi apzadzis vsmaz par 15000 latiem. Keibidži iesūtīts "poļitruks".Tautas frontē.
zemnieks
z
Latvijā priekš lauksaimniecības neražo gandrīz neko ,tikai būvmateriāli .Pērkot JĀŅUS DĪRĀTĀJUS,CLASS utt mēs sildam ES ekonomiku .Tos 50% mēs dabūjam noES ,bet 50% ir mani .Nauda aiziet uz ārzemēm .Tad ko kg-s te reklamē?
Goldmans
G
Kad so zidu Godmani tiesas un sodis ar publisku naves sodu par Latvijas valst izlaupisanu sadarbojoties ar zidiem Laventu, Baltijas Banka un Krasovicki un Karginu un PAREX un genocidu pret latviesu tautu, kadu vins realizeja pedejos 20.gadus?
Zane Grīnberga
Z
Eiropa tik grib, lai latvieši paliek trula un bezdarbīga tauta....Lasīju, ka Liepājā jāsagriež zvejas kuģi...Lielākais piemērs bija par cukurrūpniecības iznīcināšanu.... Tā nauda jāapgūst, bet ir kaut kādiem samēriem tak jābūt...??? Kādam tā nauda arī ir jāpelna...?? Ne, tikai gudri tērēt....:)) Valdībā sēžot....
ostaps
o
Ivar, nelien valdības lauciņā ar saviem trīspirkstu padomiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas