Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Gruškevics: Latgales dēļ “nauda seko skolēnam” ieviesta tik vēlu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mukabuks
m
Iespējams, ka Marekam tāpat kā visiem oranžajiem visvairāk rūp sava kabata.
veronika2
v
Ierēdņi, lai attaisnotu savu stulbumu un neizdarību, gatavi vainot visu un visus. Pat "Latgale"
jap jap
j
es ar skatiijos taas 900 sekundes. shaada izvairiishanaas atbildeet, ja arii skaitlji katraa regjionaa ir citi, neko labu neliecina. zeens taa apmulsa, ka vai smieklis naak. tomeeer vinsh pirmais uzdriiksteejaas pateikt, ka skolotaaju skaits saruks nopietni jau tad, kad ministre riistiijaas un teeloja nez ko. kokjes izteicienu amplituda ir tik plasha kaa seetniekiem no riita satiekoties. idejas taadas, ka aiz taam sauli neredz. ministrs nevar meetaaties ar nepardomaatiem apgalvojumiem. to tad arii grushkevichs nopietni izpilda, jo vinsh apzinaas teiktaa atbalsi sabiedriibaa. tanjechka gan gvelzh bez bremzeem. es eaizstaavu grushkevichu, bet taada taa bilde veidojas manaa skatiijumaa.
zoss
z
Tipisks kantoriitis LV sapratnee, visi melo un prieciigi kaash nudu!
jautājums
j
Nū.... Rīgas 3.vidusskolas direktoram jau gan vajadzēja zināt labāk. Skolas budžetu lai sadala uz skolēnu skaitu un būs vidējās skolēnu izmaksas viņa skolā. Latgalē gan šīs izmaksas būs savādākas, jo skolēnu klasē mazāk, bet skolotājs tāpat viens klases priekšā. Un šīs izmaksas būs citas...Un pamatskola ir vienas izmaksas, bet viduskola citas ... Un vidējo temperatūru slimnīcā viņš negribēja zināt ?
Zinitis
Z
VVF pašam vajadzetu iespsplaut un uzd....
Zinitis
Z
Beidziet aplikt Mareku. Labāk paskatietis, ko Koks dara. Melo, melo, melo un izvairas no atbildibas.
IZM
I
Domāju, ka Mareks ir viens no retajiem kuram rūp izglītības jautājumi. Savukart ko Koķe tur dara nav saprotams. Melo, izvairas no atbildības un viss.
x
x
nu tad jau repshe vareetu, piemeeram, nezinaat, kaads shogad ir budzhets, jo vinsh tak visu laiku mainaas. dombrovskis vareetu nezinaat, cik partiju ir koaliicijaa, jo vinjas tachu naak un iet. liegjis vareetu nezinaat, cik kukuruznjiku ir armijas riiciibaa, jo ar igaunjiem tachu nekaros. bet seglinsh vareetu nenomociities ar apreekjiniem par cietumnieku skaitu, jo katru dienu tachu kaads iziet briiviibaa, bet cits nokljuust aiz resteem... grushkevics ir IZM vadiitaajs. vinjam ir jaazina viss par skolaam, ibio!
Nii
N
"Valņu ielā 2, desmit gadus ir vienkārši gulēts" - tad jau viens no gulētajiem arī ir bijis god. Priekuļa kungs....
Bērziņš
B
Es gan ļoti labi sapratu: Nauda skolēnam = Skolām paredzētais budžets / skolēnu skaits. Kamēr jaunā sistēma nav ieviesta, nav jēgas rēķināt, cik uz katru skolēnu sanāk un līdz ar to - cik uz katru skolu sanāk. Ik pa brīdim šis skaitlis mainās atkarībā no valdības piešķirtā budžeta un skolēnu skaita. Var jau Gruškevičs reizi gadā vai pusgadā uz kalkulatora no jauna izrēķināt - bet kāda jēga no šī skaitļa, ja tas netiek izmantots?!
123
1
cerams to pēdējo jautājumu raidījumā "cik tad maksā 1 skolēns" , redzēja arī žurka kornēlija.....
VVF
V
skatījos 900 sekundes un biju šokā par Gruškeviča tupumu.Kā viņš nebaidās pa ielu staigāt jo gribētāju iespļaut ģīmī ir 1000....tūkstoši
Gorodovoice
G
Ar tādu līmeni valodā un aritmētikā pat par sargu sākumskolā strādāt neklātos, kur nu vēl IZM. Valsts sekretārs atradies! Politperdelis, nekas vairāk!
x
x
M.Gruškevics nevarēja atbildēt uz direktora jautājumu, cik tad lielu summu valsts garantē skolēnam, kāda summa nepieciešama, lai nodrošinātu mācību procesu. ----- kaut kaads vaajpraats. ar ko vinji tur nodarbojas?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas