Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ieraudzīja pavisam citu Saeimu

Ar lielām pārmaiņām pienāca 7. oktobra rīts, kad kļuva zināmi 13. Saeimas vēlēšanu provizoriskie rezultāti. Tie liecina, ka valdošā koalīcija ne tikai nav guvusi vairākumu, bet trīs jaunie politiskie spēki arī ir apsteiguši valdības partijas. Vairāk nekā desmit gadu Saeimas vēlēšanās premjera pārstāvētā partija bija guvusi tik lielu atbalstu, lai varētu veidot arī nākamo Ministru kabinetu. Premjeram Mārim Kučinskim un viņa pārstāvētajai Zaļo un Zemnieku savienībai tas nav izdevies. Pirmo reizi vēlēšanās nav viena dominējošā politiskā spēka. Šīs vēlēšanas atšķiras no iepriekšējām arī ar viszemāko vēlētāju aktivitāti – tajās piedalījušies tikai 54,59% balsstiesīgo pilsoņu.

Top komentāri

Elijah
E
Cita Saeima būs, ja tajā toni noteiks JKP un PAR, nevis monstri no KPL. kas Latviju ir JAU aprijuši, pirms to rīt SĀKUŠI. Padomājiet, cik gan AUGSTI reitingi aptaujās bija šīm abām partijām, un pajautājiet sev - vai tikai aptaujātas netika LTV komunistu bandas, kas tur siro jau no sākta gala?
Scorseze
S
Labāk lai Gobzems pastāsta kur tika ņemta nauda vēlēšanau kampaņai, kāda ir viņa saistiba ar "rere", firmu kura neskatoties uz cilvēku bojāeju, pārkāpumiem būvniecības tehnoloģijās, cenu celšanu pēc tam kad ir uzvarēti valsts konkursi un cenas jau apstiprinātas un apakšuzņēmēju "uzmešanu" utt.:):):) Būtu jau ļoti ērti ja šāds indivīds kļūtu par premjeru, varētu turpināt savu uzvaras gājienu:):):):)
kolhoza galvenais grāmatvedis
k
Tas krupis kas tagad jānorij zzs nav mazāks kā tas kuru norija Latvijas ceļš savā zaudējumā. Labi atceros sevišķi pārsteigto un riebīgo Godmaņa fizionomiju, kad kļuva skaidrs - LC Saeimā vairs nav.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona, debesis klās mākoņi un teritorijas lielākajā daļā palaikam līs, bet pēcpusdienā no dienvidrietumiem debesis sāks skaidroties un arī nokrišņi mitēsies,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas