Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Ījabs: Uzvaras svētki ir iespēja Latvijas krievvalodīgu kopienai apliecināt savu spēku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
laipa
l
9.maijs - "праздник торжества справедливости и праздник жизни"??? :D Nopietni, vai tas tomēr bija domāts kā padrūms joks? 1945.gada 9.maijā sākās vēstures posms, kas prasīja piecreiz vairāk cilvēku upuru, nekā viss 2.pasaules karš. Un pilnīgi noteikti daudz vairāk melu un netaisnības. Kā to kāds pie pilna prāta vispār varētu iedomāties SVINĒT?!? OK - pieminēt upurus, noskurināties un brīdi paklusēt. Bet tas balagāns ar moto "Kā mēs viņus toreiz! Un vajadzētu tagad vēlreiz!" - nu tas ir vienkārši ārprāts. Ideja kā tāda. Brrr.
daunitis
d
Te vēl. kam ir kādas neskaidrības? Tikai tiem, kurus vajadzētu kārt pie laternu stabiem- KGB/FSB darboņiem. ================================================ ==================== ПЕРЕСТРОЙКА-2. Путин — недобитый коммуняка, выкрест, лицемерно сменивший веру Время публикации: Сегодня в 13:22 по Имарату По сообщениям СМИ, 29 апреля венгерский премьер-министр Виктор Орбан на церемонии награждения государственной наградой Венгерской республики Рыцарским крестом «За заслуги» гражданина России, бывшего лидера русских диссидентов, а ныне одного из участников Перестройки-2 Владимира Буковского напомнил: «Коммунизм был самым величайшим злом в истории человечества». В свою очередь Буковский отметил, что коммунизм не был, а есть, он не был добит в ходе Перестройки-1, коммунисты никуда не пропали, но только стали выкрестами, т. е. лицемерно сменили веру. Нынешнее русское руководство представлено бывшими коммунистами, выходцами из КГБ, которые воспроизводят прежнюю политическую практику. В частности, они восстанавливают пояс влияния СССР, оказывая давление на страны Прибалтики, Грузию и на страны Восточной Европы, указал здравомыслящий русский политик. По сообщению венгерского агентства новостей MTI, президент Венгрии Пал Шмитт подписал указ о награждении В.Буковского орденом за усилия в деле разрушения двухполюсного мира, за продвижение демократии и за достижение свободы для Венгрии, т.е. освобождения венгерского народа от лютого русского ига и 42-летнего рабства. Мероприятие награждения В.Буковского венгерским орденом прошло в торжественной обстановке в приемной премьер-министра в здании венгерского парламента. При вручении награды присутствовали, среди прочих, епископ сегедский Ласло Кишш-Риго, глава Венгерской Академии Наук Йожеф Палинкаш, директор музея «Террора» Мария Шмидт, государственные секретари и представители парламентских фракций партий правящей коалиции — Фидес и христианских демократов (KDNP). КЦ
daunitis
d
УКРАИНА. Мэр Львова оправдал националистов и назвал русскими фашистами всех, кто собрался на »девятомай” По словам мэра города Львов Андрея Садового, столкновения были специально спланированы. На сегодняшнем брифинге мэр задавал вопросы: почему на холме Славы был развернут красный флаг и почему правоохранительные органы заняли при этом пассивную позицию. Действия радикалов городской голова оценивать отказался. Он считает, что жители Львова адекватно отреагировали на разворачивание красного флага. ----------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ---- Atvainojos, ka kirilicē, bet faktu neesamību KC nevar pārmest.
>>>Nu un?
&
Nu un? Ko tagad? -------------------------- Izkastrē sevi, lai nejauši nepavairotu idiotu skaitu!
daunitis
d
Eidemanis arī nebija nekāds enģelītis... Nesaprata savu pilnvaru pielietojumu un valdošos politiskos vējus. Balstīja boļševiku režīmu, līdz kļuva nevajadzīgs savu diezgan apšaubāmo personības īpatnību dēļ, kā arī deva iemeslu šaubām par savu lojalitāti Staļinam. No iespējamās opozīcijas Staļins atbrīvojās nežēlīgi. jebkādiem līdzekļiem-kaut vai apsūdzot spiegošanā par labu Antarktīdai.
daunitis
d
V. Suvorovs ļoti loģiski un sakarīgi ir izlicis savās grāmatās, kurš ir iesācis WWII. Tur nav, ko piebilst. Neviens no Ibaja uzskatu paudējiem tā arī nav spējis pēc būtības iebilst. V.Suvorovs sakāva TV tiltā pat veselu bandu ar krievu ideoloģiskajiem darboņiem, kuriem ir pieejami arhīvi, kas ierindas cilvēkam ir slēgti. Laikam jau daudzi noziegumi komunistiem slēpjami, ja baidās no arhīvu liecībām.
Nu un?
N
mūsdienu krieviem ir jājūtas vainīgiem par Latvijas okupāciju vai pārkrievošanas politiku, ja viņi nesaprot, kāpēc viņi dzīvo Latvijā un kas viņi ir, ja viņi slavina okupāciju, tās simboliku, utt.
K-K
K
... K-K - 01:20 - Nu, ja ! 1920 kulmiacijas gads! Bet kas tad noteica revolucionaro darbibas virzienu un metodi, ne jau Peteris, Petersons - tie jau bija parnemti no Okranas ar Malinovska un citu infiltreto agentu zinasanu un maku un Jezovs, Chkeidzes un Dzezinsak vaditi. Driz jau lielakai dalai lidzskrejeju -- iznemot bezsirdigo un bezdveseligo kriminalo elementu, ka Lacis Peters, Petersons un citi letini, un ka Elza Grundmane ( no kadas izcelsmes? - vards Elza patapinats no Elizabeth orig. ,ebreju vards, loti populars, Grundmane no Gruntmann, vac, zemescilveks, soreiz bagats drosi vien ) - atveras acis par so zemcilveku morali un vinu metodem un merkiem izvest pasaules revoluciju uz krievu un parejo vietejo tautibu parstavju dzivibam un sakas arprata slaktins ... paliekot neuzticami, ka parastie latviesu funkcionari un virsnieki visi tika apsauti ... ... Ka parasti, sie pasaizstavigie apalogeti un propogandisti ka 'zinosais vesturnieks', izmekle datus savas idejas popularizesanai - japrasa, lai nosauc NKVD un citu drosibu sastavu vardus driz pec 1920 gada, lidz Latvijas okupacijas beigam, 1991.g. un it seviski Ukrainas gadijuma 1930 gadu bada naves celonu varmakas !!!! To vardus var atrast uz KGB pieminu plaksnem visa Ukraina, ja ne dokumentos ...
0_o
0
Starp citu, palasoties tā paša Eidemaņa, piemēram, biogrāfiju, kļūst skumji. Pabeidzis šeit vidusskolu, militāro karjeru veidojis tikai un vienīgi Krievijā. Un PSRS partijas kongresa laikā arestēts, spīdzinot piespiests atzīties visos pasaules grēkos, nošauts, pirms vēl PSRS sāka savu teroru uz apkārtējām valstīm. Kādam ir vēl kādas ilūzijas par to, ka Krievijā kaut kas notiek cilvēcīgi?
0_o
0
>Latvieši, bija ieverojamaki bolševiku un čekistu lideri - > Stučka, Rudzutaks, Smilga, Pēters, Lācis, Bērziņš, Lapiņš, Eidemanis, Pētersons, Kalniņš, > Vācietis, Eihe, Alksnis, Roziņš, Endrups, Dauge, Krastiņš, Jansons, Lutters, Pieče. Ušakovu un Urbanoviču arī pievienosi sarakstam?
to Nu un?
t
Ja tu nespēj saprast, ka nav kolektīvās vainas - mūsdienu latviešiem nav jājūtas vainīgiem par žīdu šaušanu un latviešu čekistu neģēlībām, tieši tāpat kā mūsdienu krieviem nav jājūtas vainīgiem par Latvijas okupāciju vai pārkrievošanas politiku, - tad neko ...
Nu un? Ko tagad? ------------------- Patstāvīgi domāt neesi spējīgs? Vēl arvien gaidi partorga norādījumus kā pareizi jādzīvo?
Ministry of Truth
M
Nesen lasīju, kā PSRS ir iznīcinājusi vai pārkrievojusi daudzas Ziemeļu mazākumtautības arī slēptā veidā. Piemērs it kā varētu šķist savāds, bet ... piemēram, dažu Ziemeļtautu audzēto kamanu suņu šķirni PSRS iznīcināja teju līdz pēdējam eksemplāram, jo saprata, ka šie suņi ir šo tautu izdzīvošanas pamatā - ar būtisku lomu ikdienā. Nav suņu, nav iespējams saglabāt esošo dzīvesveidu.
Zirka
Z
Pareizi, viens no komunistu režīma mērķiem bija pārkrievot PSRS mazākumtautas, tajā skaitā arī Latviju.
Nu un?
N
Es zinu šo rakstu, esmu lasījis. Nu un? Ko tagad? Atteikties no neatkarīgas Latvijas, jo daži desmiti latviešu bija čekisti un vēl vairāki cīnījās par komunisma murgiem? Ja ievērotu šādas konsekvences, pasaulē nebūtu nevienas nacionālas, neatkarīgas valsts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas