Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +28 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 30. maijs
Lolita, Vitolds, Letīcija

Ikstens: pret Vienotību nenotiek organizēta kampaņa

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Agate
A
Man arī ir tāds iespaids, ka notiek apzināta sabiedriskās apziņas kūdīšana pret Vienotību - neadekvāti grauž tos pasākumus, kas Vienotības cilvēku pārziņā.
Diemžēl,
D
mīļā valdība, kamēr mēs turpināsim "skaldīt matus" viens otram aiz muguras un tikai " taisīt" gudras runas, (šo situāciju izmantos jebkurš perspektīvi domājošs cilvēks) tikmēr Valstī ir pazaudētas gandrīz visas cilvēcīgās vērtības. Pieņemiet likumus, kas kalpotu cilvēka izaugsmei ne cilvēka cieņas graušanai, un pirmkārt paši tos īstenojiet savā dzīvē, prasot atbildību arī no tiem, kas piedalās to izstrādē un ieviešanā, nē tikai no tās tautas daļas, kas strādā, saražo un maksā jebkādus nodokļus.
hehe...
h
Tev jau tā indulgence ir vienā vietā, idiot!
hehe...
h
No jūhana arī vairs tikai maita atlikusi.
Juhans
J
Ikstens barojas no jenotu maitas.
grtokaj
g
Zināmas kampaņas pazīmes gan var manīt. Lapsa pat puslīdz pieķerts pie rokas tika, nespēja paskaidrot - kāpēc tik apšaubāmi avoti viņa pseidoskandāliem. Tomēr visizcilākais un smagākais Dombrovska antikampaņas panākums bija viņa pazemošana ar Mūrnieci. Tā bija tāda "banāna miza", ka briesmīgāku nevarētu atrast. Šķēle un Lembergs pat bija gatavi atlaist bezalgas brīvdienās savus "melnā" PR speciālistus, līdz Mūrniece beidzot demisionēs. Viņiem Vienotības diskreditēšanā nekad nesasniegt tās virsotnes, ko izdevās Mūrniecei. Tādēļ gaidāms, ka Lembergs atkal nokomandēs Valdi D., ka Lindu jāatstāj.
bebrs
b
Par Ikstenu nekad neko nevar zināt. Viņš ir brīvais strēlnieks.
Bolero_10
B
Labs :)))
Nu ja
N
lielais galavārda teicējs Ikstens jau nu zina, kā ir un nav. It kā būtu piedalījies sanāksmē, kurā tika nolemts, ka uzbrukumi Vienotībai nebūs organizēti un kampaņveidīgi.
Aija - Sems
A
Lai tikai Bērziņš tagad parādās! Toreiz vienkārši tādas riešanās nenotika, to ievazāja un nostiprināja oranžie! Tas bija viņu darba stils - apriet un prasti pazemot citādi donmājošos!
Sems
S
NORMĀLI ! GANDRĪZ pret visiem valdošajiem ir organizētas kampaņas, jo pie varas grib visi, bet ja esi pie varas, tad ar to rēķinies, nevis dzīvo pāri saviem līdzekļiem un taisi rebes, bet izliecies, ka par tām neko nezini ! Vismazīk antikampaņu laikam bija pret Andra Bērziņa valdību- miera mika, kā smejies :)
standzinieks
s
Nedomāju, ka indulgence- drīzāk Vienotība uzskata, ka pietiekami liels sods bijušajiem varturiem bija izgāšanās pēdējās Saeimas vēlēšanās, bet, redzot, kā tie raujas atpakaļ pie varas (lasi- naudas) un zinot viņu shēmošanas spējas, kā arī tautas vairākuma īso atmiņu, es uzskatu, ka pret viņiem jāierosina krimināllieta.
kaaposti
k
Tad notiek neorganizēta kampaņa? Krūmu karš?
Jukums
J
Jautājums ir ko Dombrovskis saprot ar kampaņu. Varbūt viņš par tādu uzskata savas sievas un Bukanes kopējo biznesu? Varbūt kampaņa ir Kampara darījumi? Bendrātes grēki? Čiganes lakatiņi? Varbūt tāda ir Kursītes attieksme pret žurnalisti? Vai par kampaņu ir uzskatama Āboltiņas u.c. vienotības pārstāvju augstprātība un neatbildēšana uz ļoti svarīgiem jautājumiem? Varbūt par kampaņu viņs uzskata nepildītos pirmsvēlēšanu solījumus? Varbūt milzīgais bezdarbnieku skaits ir pret vienotību vērsta kampaņa? Varbūt cilvēki bēg no valsts kādas pret Vienotību vērstas kampaņas ietvaros? Varētu vēl turpināt. Paskaties spogulī, premjer Dombrovski!
Rekā
R
Vislielākos pabalstus saņem privātajā sektorā strādājošie, kas uz papīra saņem minimālo algu, bet pārējo - aploksnēs. Katrs, kas VSAA kārtojis kādus jautājumus, redz, cik "nabadzīgi un nošļukuši" tur plēšas pēc maznodrošinātā statusa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vienotības vieta tukša nepaliks

Par Vienotības nākotni un pieprasījumu pēc jaunas partijas pie frakcijām nepiederošo, bet no Jaunās Vienotības Saeimā ievēlēto deputātu, kādreizējo ilggadējo Madonas mēru Andreju Ceļapīteru iztau...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas