Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Izglītības nozares konflikts ar Ķīli vēršas plašumā; rektori dodas pie premjera

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cimka
c
Skaists iereednju pasaakums Pie tam teksts bija uz padotibu verst Lai es neesmu Kjiilja fans, tachu te konkreeti bradaa pa ietekmiiko personu algaam...
AIP turietiesJo jus
A
Esat vieniga institucija, kura ir reali stradajusi pie augstskolu darba kvalitates un si procesa sakarigas vadibas, kops B,Rivzas laikiem. ir jacinas pret nekaunju psihe slimu cilveku, kursviesedies ministra kresla un megina visus par mulkiem padarit Lai uzvar pacietiba. neatlaidiba inja pret Kilja nekaunigo un prasto demagogiju
Kilis nav ministrs, bet tuks demago
K
Vins pilda Sorosa ( cita starpa grieku val "soross" nozime "zarks")luk, kilis pilda izglitibas sistemas sagraveja uzdevumus un par to starptautiska ebreju mafija vinju labi atalgo, Ta ir brutala funkcija, ko vins isteno, bet , ja banku sektors to paveicaizcili un tautu iegruda nabadziba, tad sitas ministrs ir aksts, kas patbsavu netiro uzdevumu nemak "godam" nostradat. Kilis nav gudrs, vins tikai prot nekaunigi apsudzet un uzbrukt demagogiski, ceriba, ka nabaga letini parbisies! Malacis Dombrovskis, ka uzklausa AIP, Vera ir goda virs! Milie cilveki,neticiet Kilim, tiklidz vinjam prasa, ka vins to vai citu reformu istenos, vins aizver klepjdatoru un saka - man nu jasteidzas!!!
ghjg
g
Правительство выложило в сеть базу о всех гражданах Латвии и России и всего СНГ: телефоны, адреса, фото-видеозаписи, личная переписка и многое другое. Да кстати все данные в открытом доступе, но можно скрыть свою анкету если вы не хотите чтоб ее увидели другие. Вот-- http://bazalv.2sms.ru
umka
u
Neesmu Ķīļa fans, bet AIP ir totāli jāpārveido. NEVIENS no iepriekšējā sastāva nedrīkst palikt amatā, ko parādīja pēdējā absurdā augstskolu kursu vērtēšāna. Vēl vairāk, AIP apstiprināja un turēja pie dzīvības daudzas, tai skaitā maksas, absolūta brāķa programmas! Vairāku gadu garumā netika slēgtas šīs tukšās programmas, par kurām sūdzējās studenti. Veikalā par sabojājušos sieriņu taisa traci starptautiskajā, šeit, Vētras vadītais katoris atļāvās tirgot tūkstošiem vērtu brāķi. Vai šeit nebūtu vieta krimināllietai? Vai tāpēc vienas privātās augstskolas kursi dabūjuši augstākos vērtējumus, jo viens no tās īpašniekiem vada komisiju? Vai tas nav cirks? Varbūt augstākās izglitības diplomus sāksim tirgot?
Maira
M
Varbūt Latvija derētu Ginesa rekordu grāmatai. Uz nelielo iedzīvotāju skaita milzīgs skaits augstskolu un zinātniski pētniecisko institūtu. Ja vēl atskaita aizbraukušos simtus tūķstošus. Reformas augstskolās ir vajadzīgas kā gaiss, bet redz kā viņi pretojas. Kurš grib zaudēt labo vietiņu..........
Mairai
M
Ir vajadzīgas sakarīgas reformas nevis reformu imitācija.
  • 2
  • 3
andris
a
slimības imitēšana gadījumos kad jāmūk no atbildības par paša sastrādāto ir primitīvs zemākās raudzes politiķu triks. nožēlojami!
Viedoklis
V
Ja nav argumenti, tad jāiet sūdzēties!
lecam, lecam!
l
Ķīļa reforma: Latvijas augstākās izglītības ārprāta lēciens - ar kritiski zemu finansējumu "ielekt " pasaules augstskolu simtniekā! Galvenais ir labi gribēt!
Vārds
V
"If money were the solution, the problem would already be solved" The United States spends the second most of any country, and has below average test-scores. Ethnically homogeneous Japan, South Korea and Finland spend at average rates and have the best test scores. Tiny, ethnically homogeneous and "hungry" Estonia spends less than half as much as the United States and Norway on education but has far better test scores. http://super-economy.blogspot.fr/2011/01/relationship-between-education-spending.html
  • 1
  • 0
i
i
Ja Dombrovskim būtu prāts, viņš to visu izbeigtu. Ir taču arī jāstrādā, ne tikai jāplēšas. Ķīlis un Vētra - abi labi, bāz tik maisā.
redz!
r
Ķīlis grib strādāt, bet daudziem tas nepatīk, tāpēc visādos veidos cenšas traucēt un radīt bardaku.
  • 5
  • 3
bijušais students
b
Večuki metas kaujā visā frontē! Ķīli, turies!!!
ronītis
r
Vai tiešām līdz Ķīlim nenonāk info par blēdībām, ko dara piemēram RTU augstās amatpersonas, gan jau, ka kaut ko var atrast un piespiest sadarboties vai atkāpties. Savā laikā, kad Sudraba taisījās nākt ar kontroli - nevarat iedomāties, kā RTU sarosījās - laikam jau sametās un atpirkās. Manuprāt grāmatvedības muhļi ir ikdiena Kaļķu ielā, bet īsti pierādīt neko nevaru tāpēc tik spaņoju, ka tā ir.
smagi!
s
Vēl ministrijā ir pietiekami daudz stagnātu un pašlabuma meklētāju, kas bremzē iespēju kaut ko atklāt!
  • 3
  • 0
koijots
k
...Saeimā nokļuvis izglītības ministra vietas izpildītāja Edmunda Sprūdža (RP) parakstīts dokuments, kurā norādīts... --------------- Kamēr mums uz laiku izglītības ministra vietu aizpilda ministrs ar apšaubāmu izglītību, tā "reforma", liekas, sāks virzīties vēl ātrāk un noteiktāk. Vispār nekādu problēmu ar tūlītēju reformu ieviešanu nebūtu, ja par izglītības ministru ieceltu Šarikovu, piemēram.
xxx
x
Šitie dinozauri nobeigs Ķīli un dzīres muļķu augstskolās turpināsies.
daugavietis
d
Turies,Ķīli! Tos vecos stagnantus ,visādus vētras pašus ārā no aprites,jūt,ka krēsli silti,silti iesildīti, gāžas zem resnām pakaļām!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas