Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

IZM dienesta pārbaudē meklēs atbildīgos par nepilnībām AIP īstenotajā projektā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ft
f
slimais ar vajāšanas māniju
???
?
Hmmm.... Izlasīju MK noteikumus par to, kurš bija atbildīgs par pieminēto projektu- izrādās, pats IZM arī bija atbildīgs, bet VIAA bija kontrolētājs, bet AIP- tikai izpildītājs! Tagad, kā izrādās, vainīgs ir tikai izpildītājs, nevis atbildīgais! Tipiski Latvijai- pie slikti slaucītas ielas vainīga slota, nevis sētnieks! Varbūt tiešām der padomāt vai tādi narcisismā un savā nekļūdīguma apziņā slīgstoši un sirgstoši tipi nav piemēroti ministra amatam! Jo te ir arī jāatbild par likumu ievērošanu, kas ir 1000x svarīgāk un nozīmīgāk par kaut kāda viena projektiņa rezultātiem. Varbūt sākt ar likuma ievērošanas pārkāpumu no ķīļa puses, gan attiecībā uz Augstskolu likumu gan Zinātniskās darbības likumu? Lai takš pasēž iedomīgais gailis dažas dienas ķurķi- varbūs sašļuks pārmērīgā paštaisnuma sajūta!
Ekarijs
E
Ķīlis būs 28 februāri saiemā uz juridisko komisiju ar visu ģenerālprokratūras izvērtējumu un lems vai Ķīlis varēs būt vispār par ministru.Un pašlak Ķīlim nauko priecāties!
Pirmā vieta Ķīlim
P
Kas visu laiku to bardaku taisa un valsts naudu šķiež? Pirmā vieta pienākas pašam Ķīlim. VK vajadzētu veikt pārbaudi par to, cik racionāli IZM veic savas funkcijas
>14.43
&
aizej uz RTU kopmītnēm. Vai tā dzīvo inteliģenti cilvēki.
parakstīt baltas lapas
p
tas ir nonsenss
Buba
B
Tiešām, - kādēļ jāšķiež nauda Deloitte,, ja jau pirms dažiem mēnešiem skandināvu eksperts deva treknajiem runčiem nepārprotamu vērtējumu: "paši kopā šņabi dzer, paši viens otram grādus piešķir"?
divi varianti
d
vai nu psihs, vai nu draaaausmīgs liekulis!
Un
U
kas esi pats? Pirmais vai otrais?
  • 5
  • 3
Patriots
P
Ķīlsi ir AIP sastāvā, kas regulāti kontrolēja izpildes gaitu - tikai Ķīlim bija problēmas ar apmeklējumu - ceru ka audits būs objektīvs - vadītājs ir atbildīgs par visu kas notiek/ nenotiek...
varu pateikt
v
Es bez dienesta izmeklēšanas varu pateikt, kura amatpersona vainīga. Ja vainīgo meklēs IZM, tad vainīgais ir pats ministrs kā AIP loceklis, kurš visu šo laiku bija informēts par projekta īstenošanu.
students
s
IZM ir tikai grāvusu izglītibas sistēmu, demoralizējusi skolu darbu un uzpūtusi nejēdzīgas studiju programmas. Sen vajadzēja to midzeni likvidēt nevis barot uz nodokļu rēķina. Lai Ķīlim izdodas izveidot nosaukumam atbilstošu iestādi!
nozare
n
Pie viena vajadzētu "pameklēt", kurš vainīgs par Zinātniskās darbības likuma nepildīšanu. Tiesiskais nihilisms nav attaisnojams nekādu strukturālu reformu īstenošanā, tik daudz jau nu Sīmanim būtu jasaprot.
Sīmanis
S
Ķīļis nedarbojas, savu iegribu vadīts, tikai tāpēc, ka viņam tas patīk vai nepatīk. Ķīlis pilda valdības uzliktos pienākumus - ierobežot milzīgo izšķērdību Latvijas augstākajā izglītībā, kas tiek finansēta no valsts budžeta. Ja kādam jāierobežo finansiālie līdzekļi, tad nekas priecīgs NEKAD nav gaidāms. 1) kāpēc Latvijas valstij vajadzīgas augstskolas, kas viena otru dublē? Piemēri jau tikuši minēti. 2) kurš rektors gribētu atteikties no vairāktūkstošu latu lielās algas mēnesī? 3) kurš no valsts augstskolu milzīgā administratīvā aparāta gribētu atteikties strādāt? Nav skaidra Druvietes ālēšanās, ja viņa pati skaidri zina, kāds ir kreditoru uzliktais pienākums Latvijas valstij. Nav skaidrs, kāpēc Saeimai jāievēl veci buki, kas nekad neko mainīt nevēlas, jo pīļu dīķī, labi iesildītās vietās pie labas apmaksas ir ļoti ērti. Vētra - visiem, kam ir kaut kas zināms par Latvijas augstāko izglītību, - ir skaidrs - ir tas, kas turēsies pie sava krēsla līdz pēdējam elpas vilcienam. Tas pats ar B.Rivžu, kurai tā patīk nauda. Kaut gan dāmai pensijas vecums un pensija solīda, vienalga, turēsies pie naudas (resp., vadīs miljonu projektus!), kamēr aptrūksies elpa. Par to tad arī viss bazārs!
Un tagad padomāsi ar savu galvu:
U
nosaukto rektoru algas NESNIEDZ vidēja ASV profesora līmeni! Turklāt - kāpēc tad ĶĪLIS neko nav darījis, lai šādas algas apstrīdētu?? Ievestu kaut kādus VALSTS NORMATĪVUS? Nekā taču nav - reformas NAV! Ja paliks 2 reizes mazāk augstskolu, PADOMĀSIM: vai šo augstskolu rektori pelnīs mazāk vai vairāk par pašreizējiem???
  • 12
  • 2
susliks
s
atbildīgs par nepilnībām ir tikai un vienīgi bolacis ķīselis!!!
J
Jaa, esi dziljas kultuuras cilveeks, ja domu nevari izteikt bez rupjiibaam:)
  • 7
  • 6
OMG
O
Tā apnika tā IZM darbības simulācija, savas valsts, valodas un inteliģences nomelnošana, meli, manipulēšana ar jēdzieniem un datiem, bet cieš, taču, mūsu bērni.
khe!
k
Inteliģence uzvedas kā fūrmaņi! Jau rakstnieces parādīja savu "inteliģenci", tagad vētrainie!
  • 9
  • 6

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas