Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 30. maijs
Lolita, Vitolds, Letīcija

Ja Vienotība sadarbosies ar SC, tās popularitāte turpinās kristies

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Alexavia
A
Yup, that sulhod defo do the trick!
Dr.xy
D
Tam tur:(pirms 3stundam). Jus varat mani saukt par nacistu un fasistu,ja tas Jums sagada seksualu apmierinajumu,bet nekada gadijuma par komunistu vai komunistu meslu. Aplejiet sevi ar aukstu udeni,un nomierinieties. Novelu patikamu dienu. P.S.Es ari Jus cienu!
visu Latviju 'čečeniem'
v
kā nu tauta grib
monitors
m
Es laikam prognozētu tā, ja V sadarbotos ar SC tās popularitāte kristos, bet ja nesadarbotos ar SC (iepriekšējā gada pieredze!) - arī kristos. Vienīgi grūti atbildēt uz jautājumu, kurā gadījumā Vienotības popularitāte kristos ātrāk.
pārliecinātais
p
Ja Vienotību sadarbosies ar blusainio Visu Latvijai, Latvijai pienāks gals.Kāpēc tā paredzu, jo šie mērgļi ir naidu kurinātāji, noslieces uz fašismu un antipatrioti.
zuze
z
piekrītu.
  • 0
  • 2
pārliecinātais
p
Ja Vienotību sadarbosies ar blusainio Visu Latvijai, Latvijai pienāks gals.Kāpēc tā paredzu, jo šie mērgļi ir naidu kurinātāji, noslieces uz fašismu un antipatrioti.
ko darīs aploksne
k
zags vai nezags..............jāiet pie zīlnieces, vai. Kompaška glupa, bet zags vai nezags??????????????????????????
sc paliek viņu vl 'čečeni' , buldoz
s
kopā zaga, kopā būs mirt
zuze
z
Nu tik balsojiet par tām labējām partijām, maz viņi valstī sūdu savārījuši, un, ja Jūs viņus atkal ievēlēsiet, nu tad būs krahs visam, vai tad tiešām tautai nav skaidrs, ka viņi valsti tikai nogremdēs, īstenībā jau tāpat izejas no valsts bankrota nav, jo nekas jau valstī nenotiek, tukša salmu kulšana, par ko pat lauku tantes smejās, un Jūs vēl te cerat, ka VL, ZZS un Vienotība kaut ko izdarīs valsts labā, ko Jūs tos komunistus skalojat, viņi nekāda ļaunuma nav izdarījuši, un valsti jau ir pārdevuši nevis viņi, bet slavenās mūsu partijas, tas taču prastam cilvēkam skaidrs.......tā, ka valsti jāvada pavisam citiem, nevis atlaistajiem deputātiem un viņu partijām, bet tāds murgs kā notiek pie mums, par to jau nesaprašanā visao normālā pasaule....
sc tagad ir lieki
s
ja viņus neņēma konsolidēt viņu izzagto bedri caur urbaņu joņa čangaļu parekss banku...
!
!
Tiešām , ja Vienotība čuposies ar SC ne manu , ne manas ģimenes balsis viņiem neredzēt.
tam tur dr.xui
t
Un kāpēc tu domā, ka VL būtu jākooperējas ar vienotību? Vienreiz jau VL saņēma spļāvienu sejā no vienotības kolaboracionistiem, kaut godīgi gāja uz sadarbību. Vai nacionāliem spēkiem ir tiešām vajadzīgs sadarboties ar salašņu bandu, kurā ir tādi odiozi komunisti kā ēlerte, komjaunietis kristovskis, globālisti un pederasti štokenbergs un pabriks, vienkārši zagļi jaunpups un kampars, faktiska Kremļa aģente āboltiņa, boļševika šoroša klēpja sunītis un zviedru-krievu banku algotnis dombrovskis? Tieši šīs šaikas darbības rezultātā Latvijā ir palikuši tikai 1,9 miljoni iedživotāju, bet 80% Latvijas zemes pieder velns viņu zin kam, tikai ne latviešiem. Par ko tu vispār te aģitē komunistiskais mēsls?
>>>A.M.
&
Dižais lingvist, Šorošs ir jūsu šefa uzvārds tā, kā viņš skan šī tipa dzimtenē Ungārijā, vārdam aģente nezinu, kāpēc piekasījiāties, bet ja nepatīk vārds pederasts, tad atliek jūs nosaukt ēlertes iecienītajā vārdiņā, par homofobu.
  • 1
  • 0
Arturs M.
A
Un ko tad lai pasaka par tevi,kas lieto vietā un nevietā vārdus pedarasts,sorošs,aģente u.t.t. Citus vārdus skolā laikam neēsi apguvis,jeb tajā pat gājis!!Žēl,ka par VL ir tāds balsotāju līmenis,kā TU!
  • 2
  • 1
Dr.xy
D
Vienotiba ir vajadziga valdiba pareizas ekonomijas turpinasanai,bet ar to ir par maz,lai Latvijas Valsts uzplauktu ekonomiski un politiski.Tadel valdiba ir nepieciema ari VL- TB/ LNNK,un ja tas nepietiek, lai Saeima butu parliecinoss vairakums,tad ari ZRP.
carpenter
c
Kāda vēl Vienotība? Visu Latvijai! šajās vēlēšanās uzvarēs, un no SC uzpūstā reitinga čušs arī vien būs- kā pagājušajās vēlēšanās, solīja sev35, davuja 26%. no kuriem liela daļa bija latviešu protesta balsojums
Daniels
D
Bez okupācijas seku likvidēšanas un bijušo "komunistu"(savtīgu avantūristu) padzīšanas no varas - nekas mūsu Valsts politikā nemainīsies... Un par to arī domāsim ejot uz vēlēšanām!
erceņģelis
e
Pie varas ir "vienotība" ar komunistiem ēlerti, kristovski un vaideri. Tu viņus lakam domāji?
  • 3
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vienotības vieta tukša nepaliks

Par Vienotības nākotni un pieprasījumu pēc jaunas partijas pie frakcijām nepiederošo, bet no Jaunās Vienotības Saeimā ievēlēto deputātu, kādreizējo ilggadējo Madonas mēru Andreju Ceļapīteru iztau...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas