Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Jānis Vilnītis atkāpjas no Reformu partijas līdzpriekšsēdētāja amata

Liepājas uzņēmējs Jānis Vilnītis paziņojis par atkāpšanos no Reformu partijas (RP) līdzpriekšsēdētāja amata, lai koncentrētos darbam gaidāmajām pašvaldību vēlēšanām Liepājā.

Kā aģentūrai LETA apstiprināja Vilnītis, par savu atkāpšanos viņš paziņojis vakar notikušajā partijas ministru, valdes un frakcijas kopsēdē.

Vilnītis noliedza, ka lēmums atkāpties būtu saistīts ar kādām domstarpībām partijas iekšienē: "Laika gaitā, kamēr darbojos kā viens no četriem RP līdzpriekšsēdētājiem, esmu nonācis pie pārliecības, ka partiju tomēr jāvada vienam cilvēkam, kurš kā līderis pārējos ved līdzi. Vairāku vadītāju modelis nevar labi strādāt ilgu laiku."

Vilnītis joprojām paliek RP valdē kā RP Kurzemes reģiona līderis, tāpat viņš turpina vadīt RP Liepājas nodaļu, gatavojoties pašvaldību vēlēšanām. RP valde jau ir informēta par Liepājas nodaļas lēmumu, ka RP kandidāts Liepājas domes priekšsēdētāja amatam būs Vilnītis.

"Sākot savu politisko darbību Liepājā, atklāti un godīgi esmu pateicis, ka mans mērķis ir vadīt šo pilsētu un palīdzēt atrisināt tās problēmas. Liepājā ir vieni no dārgākajiem komunālajiem pakalpojumiem valstī, neefektīva uzņēmējdarbības attīstības vide, necaurspīdīga pašvaldības pārvaldības sistēma un daudzas citas lietas, kas prasa neatliekamu risinājumu. Palīdzēt pilsētai ir mans galvenais mērķis, kāpēc iesaistījos politikā," atzina Vilnītis.

Vilnītis ir uzņēmuma "Liepājas papīrs" prezidents un Liepājas domes deputāts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas