Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +3 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Jaunās sejas Saeimā: Aizbraukušo tuvinieku signāls

Turpinot iepazīstināt ar 13. Saeimā ievēlētajiem deputātiem, kuru pilnvaras tika apstiprinātas 6. novembra Saeimas sēdē, šoreiz uzdodam jautājumus Aldim Blumbergam, kurš startēja ar trešo numuru partijas KPV LV Vidzemes sarakstā un ir viens no četriem šajā apgabalā ievēlētajiem KPV LV deputātiem.

Top komentāri

Stulbiņš NEBALSOTĀJS
S
Bet arī šim deputātam pagāja 10 g pirms saskatīja valdības melus. Cik žēl. Bet vēl var situāciju labot, ja veiks savu deputāta dazrbu ar pašaizliedzību un sevis upurēšanos tautas labā.
nevari panest, necel
n
Ko jūs tur ieklemmējušies ar savu "aizbraukušo atgriešanos"? Latvijā pēc Veiksmes stāsta katastrofas ir piepeši kaut kas tik radikāli mainījies, lai adekvāti apmaksāts darbs atrastos vairāk kā pusmiljonam cilvēku? Valdošajiem mēsliem vēl jābūt pateicīgiem, ka latvietis nav grieķis un tad, kad valsts sāka slīgt haosa un korupcijas purvā, nevis gāja ielās un prasīja naudu, bet brauca uz ārvalstīm un meklēja paši laimi. Pasakas par to, ka notiekot baigā attīstība un trulo muldēšanu par "vidējo algu" varat nepiedāvāt, šie meli varbūt domāti valdošo korumpantu pašonānismam, reālā situācija ir lieliski zināma. Un ja tagad pie varas atkal pielīdīs trīs P oligarhi Pabriks, Pavļuts un Pūce, tad skaidrs, ka aizbēgs atlikušie. Tādēļ liecieties nu mierā, ja valstī joprojām ir pie varas oligarhi, tad nav ko cilvēkus aicināt tur, kur viņiem elementāri nebūs no kā dzīvot.
Striķis
S
mani tuvinieki ari aizbraukuši jau pirms 10 gadiem ne jau kautkāda kredita dēļ un viņiem tur ir labi , kādēļ gan lai sauktu atpakaļ , ja te nav tik labi kā tur?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas