Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Jaunās sejas Saeimā: Vairāk nekā podziņu spaidīšana

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Gregs
G
Es saku lielo "Fui!" liberālām vērtībām!
dainis
d
Ble! Un novāc to Čapajeva pčolku no pieres. Pēc vecas, nogribējušās, muļķes izskaties, kas vēl pēc seksa tiecās. Nomierinies. Neviens Tevi negrib!
dainis
d
Nu ko? Vēl jau godaprātu var lietā likt. Un cīnīties par tautas nākotni. Godaprāts?Tas ir, vai nav? To vēl mēs visi kopā dzirdēsim. Ja ir. Sabiedrība piedos izskatu un debesīs Tevi, kāda esi, cels. Bet, ja ne. Ja esi pastulba stabule. Lai Dievs stāv Tev klāt. Un tētis Aināriņš, ar Tavu svētību, par pamuļķa godā, tautas acīs, arī tiks. To redzēt, neviens vairs negribēs. Ziedojumus ignorēs. Un Tu, draudzene, nojūgsies, kad atjēgusies raudzīsi, ka ir jau pīšļos brukusi Tava iedomātā, muļķes pasaule.
Una
U
Kā nevar Rukšāne izkāpt no naivās un pastulbās meža māmuļas lomas tā nevar. No deputātes tomēr prasītos mazliet atklātības, aizmirsa piebilst, ka vīrs ir LA veidotājs un starp lielākajiem sponsoriem. Kopā Latvijas Nākotnes forumā vēl aizvien sēž ar Repši, Jakrinu un oligarhu sarunu dalībniekiem, kas LV uzņēmumus dalīja. Bet laikam atklātību grūti sagaidīt, twitterī kopā ar sēnēm izmarinētais tēls labi strādā naivajā LV publikā. Rukšāne arī ar īpašu satraukumu par savām ērcēm stāstīja un aicināja visus vakcinēties, tik vēlāk pie kāda raksta norādīja, ka tā ir reklāma. Bet tikmēr saviem idiotiem sekotājiem pat vārda nebilda. Ja jau tagad tik naski uz Saeimu metas, nebrīnītos, ka tā pat tika apmaksāti viņas depresijas stāsti.
P
P
Viss būs štokos-iepūtīs Saeimā erotiskas vēsmas.
Dana
D
Neveiksmìga permamentà procedùra???
Cik skaista
C
Cik skaista!!!
Tavs vārds
T
Kas to veco padauzu vispār ievēlēja!?
Pravietisnejaukais
P
Cilvēki politiķus uztver kā Dieva aizstājējus, citiem vārdiem - elkus. Bet elku katrs sev izdomā pēc sava prāta. Ja nu elks neatbilst iztēlotajam, tad ņem adatu un sāk durstīt. Svētie Raksti skaidri norāda, ka neveiksmei lemts (no - lādēts) ir, kas paļaujas uz cilvēku.
Dusma
D
Vai tiešām šos vājprāta murgus neviens neapturēs? Nepietika ar seksa slejām, lien Saeimā lobēt citu slimo intereses!
Nu
N
Frizūra - aptuveni tāda viņai bijusi visu laiku, tas tā, bet... Kādu laiciņu nebiju viņu tā īpaši ievērojusi plašsaziņas līdzekļos... Vakar pēc šī foto ieraudzīšanas pilnīgi automātiski vēlreiz pārlasīju tekstu - vai tā tiešām ir viņa... Vēl diezgan nesenās bildēs, dažus gadus atpakaļ - izskatās labi - kādu jau viņu pazinām, bet tagad - šķiet ļoti strauji novecojusi (nu, vismaz - neatbilst savam 49 gadu vecumam)
Dodo
D
Apac. Izskatās ka ņem katru dienu
Un
U
Prizūra tāda lesbiska.
  • 30
  • 4
Margarēta
M
Man nav simpātiska Rukšāne. Uzskatu viņu nevis par politiķi, bet par par ieliktnīti Saeimā kā atmaksu partijas sponsoram un kampaņas veidotājam, sak, lai kundzei kāda nodarbošanās, sociālās iemaksas penZijai un famīlija atdabon atpakaļ kunga ieguldījumus partijas kampaņā, BET šie uzbraucieni par izskatu un slimību ir slimi. 1) viņai drīz būs 50 gadi; viņa izskatās daaaaaudz labāk par vidusmēra Latvijas sievieti viņas vecumā. Vai tiešām mēs esam aizdzīvojušies jau tiktāl, ka ķer šausms un šoks, ja medijos ieraugām 50gadnieci bez plastiskās ķirurģijas un smagas špakteļkārtas? 2) Ir slimi sist cilvēku par to, ka bijis atklāts par savām problēmām un ar savu atklātību mēģinājis palīdzēt citiem nepaslaucīt savas problēmas zem tepiķa, atzīt sev, ka ir problēmas, meklēt profesionālu palīdzību. Īsi sakot, nesimpatizē Rukšāne ne kā rakstniece, ne cilvēks, neuzskatu viņu par politiķi, bet komentāri ir vienkārši slimi un demonstrē sabiedrības nežēlību un agresiju.
vispār jau
v
a) ja cilvēks iet politikā, viņam jārēķinās ar to, ka viņu sitīs - guļošu, neguļošu, par izskatu, par pagātni, par privāto dzīvi un visu citu, ko vien var iedomāties. b) mums jau te ir vēl viens politiķis, kas atklāti stāsta par savām problēmām un regulāri rotā dzelteno presi - kivičs. arī rūpējas, lai nekas nebūtu zem tepiķa. žēl, ka netika saeimā, ja jau mums obligāti atklātus cilvēkus tur vajag. c) rukšāne netiek galā pati ar sevi, ko viņa var dot valstij?
  • 75
  • 4
žanis
ž
Taisnība.
  • 17
  • 4
enna
e
"... drīz būs 50.." - tiešām?! Šajā konkrētajā foto gan vairāk izskatās, ka tuvotos 60.
  • 53
  • 7
Vagīnasdialogs
V
Šīs meičas sejā atspogoļojas dziiiiļa dzīves pieredze.
IncParaac
I
DžDž - par labu nenāk nevienam. Bet vainot - gudri viss - naU! Rādīs laiks.
  • 9
  • 6
Robis
R
Vēl viens āzis par dārznieku! Bet velētājiem jau patīk dziedātāji, mūziķi, aktieri, dzejnieki, utt.....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas