Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Judins ierosinājis izvērtēt Āboltiņas rīcību pensionāru piketa laikā

Vienotības valdes loceklis Andrejs Judins ierosinājis nākamnedēļ partijas valdes sēdē izvērtēt politiskā spēka līderes Solvitas Āboltiņas rīcību senioru piketa laikā pie parlamenta.

Judins aģentūrai LETA pastāstīja, ka šodien ierosinājis šo jautājumu iekļaut nākamnedēļ gaidāmajā partijas valdes sēdē. Politiķis norādīja, ka ir svarīgi uzklausīt skaidrojumu par šo situāciju, tāpēc pašlaik ir pāragri runāt par to, kādu rezultātu varētu sagaidīt pēc šī jautājuma izvērtēšanas. Vienlaikus Judins uzsvēra, ka šāda uzvedība nav pieļaujama.

Politiķis arī piebilda, ka par valdes sēdes darba kārtību ir atbildīga partijas priekšsēdētāja. Šonedēļ Vienotības valdes sēde nav notikusi.

Jau ziņots, ka sociālajos tīklos plašu rezonansi izraisījusi Vienotības vadītājas Solvitas Āboltiņas rīcība - viņa pensionāru piketa laikā izgāja no vienas Saeimas ēkas un devās uz citu parlamenta ēku, skaļi ūjinot.



Vēlāk Āboltiņa atvainojās pensionāriem par savu rīcību. "Ļoti atvainojos ikvienam Latvijas pensionāram, ja negribot esmu ar savu rīcību kādu aizvainojusi šodienas senioru piketā pie Saeimas. Ir noticis pārpratums, jo nekādā veidā nevēlējos aizvainot Latvijas seniorus," aģentūrai LETA norādīja Āboltiņa. Viņa arī piebilda, ka būs pateicīga senioriem par iespēju šo atvainošanos paust klātienē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas