Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Juristi: naudu no TP var atgūt tikai līdz likvidācijas pabeigšanai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Joks
J
Palasīju komentārus un man palika kauns. Par rakstītājiem. TP biedri ir ļoti daudzi pašvaldību deputāti, kuri joprojām dara savu darbu ar pilnu atbildību un nebūt nav ne zagļi, ne oligarhi.
Ha
H
Te gan derētu atcerēties, ka pieminētais parāds ir tāda vien fikcija - trešo personu izdevumi ''pozitīvisma'' kampaņām, kuras tikai Latvijas kurmīši pieskaita partiju pirmsvēlēšanu izdevumiem. Tad jau būtu jāieved grāmatvedības uzskaite, piemēram, par pozitīvu atsauksmi pieskaita tēriņiem Ls 1000, par negatīvu - atņem Ls 1000.
zex
z
N eaizmirsīsim,ka te būs darīšana,...ar kretīnu,kampēju, likumīgo zagļu partiju jau sākot no G24 kredītu izsaimniekošanas
Dzintars
D
1155 biedri, ja viņi nav līdz tam izstājušies no partijas būs spiesti samaksāt biedru naudu līdz partijas likvidēšanas brīdim. To naudu ir jāpiedzen kreditoriem, ja netiks samaksāta labprātīgi!!!
Chiepa
C
negribu piekasities, bet nesaprotu, kaa tas naakas, ka partija ir 1155 biedri, bet ar 248 balsim pietiek, lai likvidetos.
K-K
K
... Tieslietu lemuma lenums KA TADS var but tikai BEZABRENE!
un ko ta urbaņu jons nesatraucas, k
u
škele apzog valsti?????????????????????????????
nu Zaglera partija
n
lai TO nokārto, ka ŠĪ nauda nonāk valsts kasē!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hā hā hā. Viens pats darbiņš............
legolas
l
Izbeidzot savu pastāvēšanu, TP praktiski ir pieteikusi savu maksātnespēju. Bet paga, paga šī organizācija noteikti bija kaut kur reģistrēta un noteikti ir jābūt kādai fiziskai vai juridiskai personai, kas to ir reģistrējusi. Ir veikta saimnieciskā darbība - maksātas biedru naudas, saņemti maksājumi, veiktas pirmsvēlēšanu apmaksas - TV, presē un citos maksas sazīņas līdzeķļos. Ir noteikti grāmatveži, kuri zina par maksājumiem un noteikti ir kāda nauda arī kasē. Ko tad kasi līdz ar pastavēšanas izbeigšanu arī izzags vai arī pie tās piekļūs atkal izredzētie. Kādam jau nu noteikti vajadzētu atbildēt par partijas līdzekļu pārtērēšanu. Kādam ir tur noteikti jābūt, kas par to varētu atbildēt, bet tikai noteikti tas būtu, kāds partijas pielīdējs uz kā vārdu būs šī reģistrācija un no kura kā vienmēr nebūs ko paņemt. PAT AIZIET NEVAR AR GODU. NESAKU KA VISIEM, BET DAUDZIEM ŠĪS PARTIJAS DARBOŅIEM PAR GODU NAV SAPRAŠANAS
Mazais
M
Krūmiņš aģentūrai LETA papildināja, ka tad, ja spriedums, kas paredz naudas piedziņu, ir stājies spēkā likvidācijas procesa laikā, bet, piemēram, organizācijai nav pietiekami līdzekļu tā izpildei, tad katram organizācijas biedram varētu būt solidāra atbildība un finanšu līdzekļus būtu iespējams iegūt no partijas biedriem. 4.pants. Partijas atbildības norobežošana (1) Partija par savām saistībām atbild ar visu partijas mantu. (2) Partija neatbild par biedra saistībām. Biedrs neatbild par partijas saistībām. Krūmiņam arī problēmas ar likumu zināšanu...
Mazais
M
Aldis Gobzems pauda viedokli, ka (...) partijas maksātnespējas process nav iespējams. 56.pants. Juridiskās personas maksātnespējas procesa subjekti Juridiskās personas maksātnespējas procesu piemēro attiecībā uz juridisko personu, personālsabiedrību, individuālo komersantu, ārvalstī reģistrētu personu, kas veic pastāvīgu saimniecisko darbību Latvijā, un šajā likumā noteiktiem speciāliem subjektiem (turpmāk šajā sadaļā – parādnieks). 3.pants. Partijas tiesiskais statuss Partija iegūst juridiskās personas statusu ar tās ierakstīšanu politisko partiju reģistrā (turpmāk — partiju reģistrs). Nez, ko Gobzems ar to domājis.... Vai vispār nav domājis pirms runāšanas...
jurists
j
vai tad valdes locekļi neatbild ar visu savu mantu par partijas pārkāpumiem....
Nešaubos,
N
ka likvidācija domāta tikai naudas NEATDOŠANAI. Tātad - vēl viena pretīgākā afēra no Šķēles puses pret valsti un tautu...Vai nav tā kā PAR DAUDZ? It īpaši , ja tieši TP bija tā, kas valsti iedzina krīzē, valsti nozaga, katru aplaupīja, bet , izņemot "krokodīla asaras", - NEKĀ !
***>ncParaac
*
Alojies, mīļum! Galīgi darām. Tas nozīmē, ka viss tevis teiktais ir fufelis
hey!
h
Lūgums kādam salikt kopā mājas lapu ar visiem TP biedru vārdiem un uzvārdiem (varbūt tikai tie kuri tika ievēlēti un līdz ar to guva tiešos labumus) un viņu piekrītušo parādu daļu no kopējās summas. Atvaino, eēsmu tik gudrs ar šīm tehnoloģijām lai pats to izdarīt!:)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas