Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +23 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Jurkāns: Sākusies no ārpuses regulēta Zatlera diskreditācija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
EERCE
E
Kļūda bija ka metās sākumā pie SC ,labi ka laikus attapās.Nu tagad Lembergs,Šķēle,Šlesers apvienojuši spēkus atriebjas.1:3 .Arī Berjozkins ir ZZS ieliktenis.Situācija smaga.Dombrovskim sarežģīta ,nevajadzīga situācija.Galu galā tauta bija pret oligarhiem,kas sanāk tagad?
manuprāt
m
visa Zatlera problēma bija, ka gribēja koalīciju veidot ar SC, tā sajaucot visu lietu kārtību un priekšvēlēšanu solījumus. Priekšvēlēšanu solījumos es sadzirdēju, ka Zatleram prioritāte ir V un VL. Tad arī vajadzēja šajā ampluā strādāt, nevis mētāties ar tankiem. Patiesībā vienādas orientācijas partijām - ZRF,V,VL vajadzētu apvienoties, šī sadrumstalotība nekur neder. Šajā ziņa SC mums ir priekšā, apvienojuši visus krievus pret latviešiem, tā rupji runājot.
Loh
L
Jelgavas un Liepājas nodaļu iniciatīva - ārkārtas kongress - patriecot atriebīgo un ļauno klaunu, ir izveidot godīgu un valstij nepieciešamu Reformu partiju. Ārkārtas kongress varēs nomazgāt no partijas biedriem to netīrību, ko īsā laikā partijai sagādājis Cūkmena radinieks.
  • 0
  • 0
manās
m
acīs viņš sevi diskreditēja pirmkart ar savu lielo mīlestību pret SC,kurš tagad mācīs visus latviešus ka 9 maijs ir nomāli, kolorado lentītes tas ir pat labi,utt,utt.No malas skatoties protams tā Sondra un vispār partijas lēmumu pieņemšana iekšienē arī izskatās dīvaini.Tāpēc nevar diskreditēt to kas pats nediskreditējas . Ne jau tagad tauta nemīlēs Zatleru ka šis lembergam vai šķēlei nepatīk ,muļķības.
ne ponjal
n
Pirmkaartcilveeki ko Zatlers nosauca ne bija un nav populaari! Piemeeram Tenerifes iedziivotaaja Liibane - Skeele, vareeja arii turpmaak baudiit rudeni Puerto de la Cruz, ne Latvijas TV
diemžēl
d
šoreiz nevaru nepiekrist Jurkānam
Igors
I
Jā , šoreiz viņa teiktais ir kā āmurs uz naglas - smalka atriebība par Saeimas atlaišanu liekot saprast arī Vienotības vainu par nespēju. Pareizi vien ir , Vienotības " vanagi " ne tikai nenokaunējās , bet jezuītiski sameistaroja vendetu. Man nez kāpēc liekas , ka uz tādiem pamatiem būvētai koalīcijai nebūs ilgs mūžs - iekšējās pretrunas ir kā saspiesta atspere , agri , vai vēlu tai ir jāsprūk vaļā.
  • 8
  • 1
iks
i
Jurkāns pats ir tā degradējies un diskreditējies, ka būtu pēdējais laiks izmantot tiesības paklusēt...
Īsti
Ī
nevar saprast Jurkāna izteikas. Vai žurnālisti kaut ko nav sapratuši? Kas no ārpuses var diskreditēt cilvēku, ja viņš pats nemitīgi diskreditējas?
kaatad
k
iem sešiem deputātiem, kas 11.Saeimas pirmās sēdes priekšvakarā ...paziņoja, ka izstājas no Zatlera Reformu partijas (ZRP), ir konkrēti nolūki un uzdevumi =========== nu taksh ne jau tie tirlinji ko pashi... tad jau buutu meeslainee.., bet tur tak shamos aplenca un laizh valjaa: kas daarzaa, kas daarza? - bitiit rozhu daarzinjaa....
lauķe
l
Nevar no ārpuses diskreditēt to, kurš sen jau pats diskreditējies no iekšpuses.......
sikssikssiksspārnis
s
Tas Jurkāns arī labais! It kā it visas aukliņas tik no autsaida raustāmas? Mēs te nezvēra vēderā jau sen par to dakteri ne pieci nedodam, kurnu seši!
Imants
I
Zatlera diskreditācija no ārpuses? Tad jājautā ck par to saņem galvenais izpildītājs - Zatlers? Jo vienu reizi izdarot to, ko tauta sagribēja, kā atriebību Saeimai par iepriekšējās Saeimas darbu, visus pērējos soļus viņs dara pilnīgi ačgārni, Un kaitīgi gan sev, gan tie sludinātajiem principiem. Un tas viss naudas izteiksmē izmaksāja visai dārgi. Par šo naudu varēja kaut vai to pašu pensiju indeksāciju veikt...
  • 1
  • 1
AAAA
A
Valdība ar 6 nodevējiem! Tas ir kas jauns! Šitā - uzmest vajag mācēt! Bet šie jaunie un ļoti izglītotie ļaudis domā, ka nodevību tauta piedod! Tā izglītība ir LIBERĀLISMA ideoloģijas produkts, tāpēc viņiem iestāstīts, ka morāles nav, morāle ir relatīva, tāpēc var darīt visu kas izdevīgi! Ar liberālismu ir nograutas gan kristīgas, gan jebkuras ētiskas vērtības
  • 4
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas