Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Trešdiena, 8. maijs
Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Kaimiņam izsaka brīdinājumu par ierosinājumu apcietināt Sudrabu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mark Roccabruna
M
Pazinojums, kas varetu but ieinteresets, vai jums ir nepieciešams bizness / personas aizdevumi? Mes piedavajam kreditu ar 3% procentu likmi, ja velaties, sazinieties ar Mark Roccabruna par savu aizdevumu, e-pastu: [email protected]. hipoteku kredits, individualais aizdevums, automašinas aizdevums, studentu aizdevums, biznesa aizdevums Lai iegutu informaciju, sazinieties ar: e-pastu: [email protected]
abet
a
kāpēc tantuks ienadnieks nav apcietināts .
alma palma
a
visvairāk bija jāsmejas par teikumu "Sudraba norādīja, ka Kaimiņš pārkapis etikas kodeksu". bet citādi tas viss ir briesmīgi - leļļu bīdītāji pilnīgi atklāti un neslēpjoties bīda savas lietas, jo zina, ka neviens viņiem neko nevar padarīt.
NEBALSOTĀJS
N
Neredzu nekādu vainu pieprasījumam Sudrabu apcietināt. Ceru, ka Kaimiņš turpinās apcietinājumu pieprasīt. Varbūt ir laiks pieprasīt balsotājiem par Sudrabu NEBALSOT.
tihon0ffal tihon0ffal1
Цeны нa элeктpoэнepгию пocтoяннo pacтут, но ecть спoсoб плaтить нa 50% мeньшe! Узнaл об этoм лaйфxaке в cтaтьe oпытнoго инжeнepa-элeктpика https://steem.ly/electromonter и пoльзyюсь ужe пoл гoдa! Этo лerальнo, coветую вceм, ктo нe xoчeт пepeплачивать!zz
Labais
L
Jā,pareizi dara Kaimiņš.Ja sudrabas rīcībās ir nozieguma sastāvs!!! Man ir liels izbrīns vēl par Rimševicu;Kukuļi lielos apmēros un daudzu miljonu šmuces.Bet šis tips uz brīvām kājām. Starp citu-Savas mājas aplaupīšanu ir pasūtījis pats Rimševic,lai sleptu noziegumu pēdas un ietu zudumā vērtīgi nozieguma pierādījumi..
Pilsonis
P
Ja sudrabas kundze tā iespringtu par oligarhu lietu un saviem pienākumiem šajā izmeklēšanā kā iespringst tagad par kaimiņa izteikto viedokli tad tur arī būtu rezultāts bet ar šādu gājienu vien sevi nodod ka visi ir tikuši piesegti un kas vainīgs tas bailīgs
dakterite Gerda
d
Kaimins ir traks, bet Sudraba tiesam ir janogada Tvaika iela 4 un tur ir janotur lidz vinas pedejai dzives elpai. Ka vispar ar tabu veselibu, skiet, ka vina ir nearstejami psihiski slima, visapr var ienemt Saeima deputata amatu?
Pēe
P
Ragana sudraba spēlē neaizskaramu cacu.
  • 5
  • 0
Margarēta
M
Tam, ko viņš tai runā pateica, var tikai piekrist. Par to, ka Sudraba kā māte sargāja oligarhus izmeklēšanas komisijā, ka šai komisijā darbojās deputāte, kuras znots ir Lemberga advokāts. Vai ta tā nav? Un vai šāda izmeklēšanas gaitas ietekmēšana un smagos noziegumos apsūdzētu personu piesegšana parlamentārajās izmeklēšanas komisijās nav nodarījums, par kuru varētu arī piemērot brīvības atņemšanu? Vai tad tā nav? Nu, ja nav, tad bēdīgi.
Margarēta
M
Vai tad nokļūšana deputāta status samazina cilvēktiesības? Deputātiem vārda brīvības vairs nav? Kaimiņš domā, ka Sudrabai vajadzētu būt cietumā. Viņam ir tiesības uz savām domām. Un skaļi to pauž. Uz to viņam arī saskaņā ar starptautiskajām cilvēktiesībām ir tiesības. Latvija ir vai nav tiesiska valsts, kur ievēro vārda brīvību?
zvirbulēns
z
Kā komunistu laikos, komjauniešu sapulces pašiem par sevi, paši sevi tiesā, vai Latvija maz brīva, kur brīvības, kas ierakstītas LR Satversmē?
mākslinieks... :)
m
Būtu apcietinājis, būtu pateicība. :)
Cietinātājs
C
Puisietis pajokojās, bet te uzreiz bliež viņam virsū no visas jaudas...
smits
s
Reiz bija jēdziens, nolaidība darbā, tik neaceros, kā bija ar to atbildību par tādu rīcību :)) Ko gribu atgādināt, Valsts kontroles darbinieks/vadītājs : https://lv.wikipedia.org/wiki/Raits_%C4%8Cernajs Domāju, ka nav vajadzības turpināt un atgādināt, kā tika "prihvatizēta" mūsu valsts, kam pamatā bija -nolaidība darbā-!!!
  • 4
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pūpols ieņems Melbārdes vietu EP

No Nacionālās apvienības (NA) saraksta Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās startējošais Ansis Pūpols stāsies Daces Melbārdes (JV) vietā Eiropas Parlamentā (EP), viņai noliekot mandātu priekšlaicīgi.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas