Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Kairišs taisnību apņēmies meklēt prokuratūrā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Teika
T
Ar to cienu ASV, ka tur šitādus dzērājus... savāc uz vairākām dienām un iebāž obezjaņņikā. Un tā viņiem arī vajag!
Teikšu,
T
prasti uzvedās abas pudes. Turklāt, policijas patruļai nav jāpazīst naktī uz ielas alkohola reibumā esošus ne tāda zoliste, ne režisors. Nav jau arī nemaz TĀDA LĪMEŅA mākslinieki. Ja mākslinieki juta, ka nu būs ziepes, varēja arī atvainoties, bet, ja alkohols tiķ ļoti cēla viņu pašvērtību, ka bija rārunā rupjības, nu, tad turpiniet vien tādā garā. Režisora sievai bija vairāk prāta nekašķēties.
!
!
KAIRIŠAM DZERT VAJAG MAZĀK!
nv
n
pamēģini piesieties policistam Vācijā vai Amerikā! vēl arī cukā būdāms. Paskatīšos, ko tad vāvuļosi. būtu stāvējis klusu, nevis vēl sprēgātu, Alkonauts!
oga
o
Lai nedzer kā lopi,nebūs problēmu. Leišu Dīva ir ar tieksmi uz bohēmu,nu tad atrāvās pēc pilnas programmas.Tā arī apraks savu talantu,bet tas viņai neapšaubāmi ir...
MrG.
M
Blin, kas policijai tagad katram apdzeerushajam pajolim buus taxis jaasauc? Nerunajiet muljkjiibas. Kairisha aizstaavjiem ir viena probleema. Vinji defaultaa neieredz policiju un katra policijas riiciiba vinjiem liekas nepienjemama. Bet sorry, policijai sadzeerushies pajolji ir ikdiena un tas ka taadi paardzeerushies ir bravuriigi uz kashkji tendeeti ljaudis ir paarsvaraa, to vinji izbauda katru dienu. Ja katru dienu ljausi lai tev sit, apsaukaa utt, tad dziivosi tik uz slimiibas lapas. VIss ir pareizi. Cilveekam pasham ir jaasaprot taa robezha ko var un driigst atljauties, ja esi iedomaajies, ka supermega zvaigzne var dariit visu (kaa pats Kairish atzina, ka esot saakushi zviegt par piedaavaato vizinaashanu uz iecirkni), kas domaajams arii piemeta notikushajam uguni, tad sorry. Esi viirietis un atbildi par saviem darbiem. Bet karstasiniigaa diiva, nebuutu speerusi, nebuutu atradusies ar seju pret brugji. Ko tad policisti, ja jau taadi mezhonji, nesashnjoreeja Kairisha sievu? Tikai tamdeelj ka vinja nelecaas ar policistiem, nemetaas virsuu utt. Tie kas ir redzeejushi tikai bezskanjas video no ielas, tad iesaku apskatiities arii iecirknja video, noskatiities trijotnes intervijas nakamajaa dienaa un savilkt visu kopaa un sapratiisiet, ka ne jau policisti saaka provokaacijas un to ka policijas riiciiba bija adekvaata. Tas ka Kairish tagad staasta par chuksteeshanaam utt, smiekli naak. Policisti nechukst, vinji sit :)
s
s
Normāla policijas rīcība būtu mierīgi apturēt to kompāniju, tad izsaukt taksi un pārliecināties, ka viņi ar to aizbrauc un vairs nevazājas apkārt. Nu, ja viņi uz šo paši reaģētu agresīvi, nu tad tas beigtos ar to, ar ko tas beidzās. Lai kādā stāvoklī arī bija šie cilvēki, sabiedrību viņi ar to nekādi neapdraudēja, drīzāk paši bija apdraudēti. Un tās nav manas iedomas par normālu policijas rīcību, bet līdzīgu situāciju piedzīvojām Londonā, kad naktī bijām apmaldījušies un atradāmies ne tur, kur vajag, nekāda dzēruma pakape gan nebija, bet varbūt kādu promili būtu izpūtuši, ja liktu. Vienkārši ir atšķirība starp piekasīšanos cilvēkam un vēlēšanos viņu par katru cenu sodīt, lai parādītu savu varu, un kārtības un drošības uzturēšanu. Ja vāktu ciet visus sadzērušos, kas vazājas pa Vecrīgu, nezinu kādu tad sportazāli tur vajadzetu tūristiem vien, kur visus savietot.
ha-ha
h
Kāpēc pēc Kairiša domām vēl ar 100 cilvēkiem policija līdzīgi rīkojusies? Tāpēc, ka ar pļēguriem, kuri izprovocē policistus, ir tā jārīkojas. šādi dzērāji, tai skaitā dzērājas sievietes ir jāizolē no sabiedrības. Kādu priekšzīmi var rādīt jaunatnei šī zemas kultūras sieviete, kura tā var lamāties!
Lustīgais Nerris
L
un kā būtu, ja visi tie teātra mīļotāji, kuri nav apmierināti ar Kairiša režiju līmeni, mestos sūdzēties uz prokuratūru?
magone
m
baizevei, es pievienojos tavam uzskatam- tāda uzvedība ko tu apraksti, nebūtu nevienu novedusi pie konflikta. Un tiešām, tas ir fakts, ka agresija pret policiju, jebkurā veidā- verbāla jeb fiziska var ļoti slikti beigties, nav ieteicama nekur pasaulē. šeit USA , uzdrošināties SPERT policistam ir ''assault on the law enforcement'', par ko var saņemt smagu kriminālu sodu. Tādu, kas gribētu spert policijai ar kāju jau ir ļoti daudz, bet parasti tie pieder pie kriminālām aprindām. Ja tas tiktu pieļauts, ka pilsoņi spers nesodīti ar kāju policistam, uzturēt kārtību jebkur- kļūtu neiepējams uzdevums.
Nu mīļie cilvēki
N
atvainojos divi veči un viena sieva
Nu mīļie cilvēki
N
paskaties reiz to video. Tas ir vispār šokējosš!!! Par ko cilvēkus Latvijā aiztur???? Ar ko nodarbojās tie trīs policistu slaisti, noauguši kā bifeļi??? Trīs veči gūstīja vienu meiteni, kura kā redzams bija šokā par to, ka Kairišu paņēma neparko un tas mierīgi iekāpa bertā. Tur nav dzērāji, ne pļēgurui, kas knapi pavilkties var. Parasti cilvēki atzīmējuši izrādi no kroga nāk mājās. Nost ar tādiem policistiem!!!! Latvijā ir bezdarbs. Masveidā apsviedīgi jaunieši, kas pietam labi prot latviski pamet zemi. Kam mums zemās pieres policijā!
Underdog no UK
U
Kairiša k-gam, kā te viens augstāk novēlēja, lai iet! Un pēc tam tieši uz ECT. Kā jau teicu - uzvara garantēta. Kas tur par Luxemburgu izcēlās? Smieklīgi. Jūs domājat, ka strādājat tajā ES stikla būrīti, un kaut ko saprotat no Luksmeburgas. Ejiet pastrādāt godīgu darbu, tad runājiet :)
baizevei
b
Negribu aizstavet te policistus,bet ta mierigi padomajot man liekas,ka ja Kairishs iekapjot bobika butu ieputis alkometra,butu ladzigi izstastijis polichiem, ka shodien bija pirmizrade, ka iedzeris ar draugiem, ka shobrid diezgan neveiksmigi mekle taksi,lai tiktu uz majam, ka nevelas nekadas problemas, ka ir noguris, atvainotos,ka mulkjigi pajokojis, tad policisti to visu mierigi saprastu, visi vel mierigi uzpipetu,parunatos, un visi mierigi dotos pa savam darisanam-Kairish ar sievu uz majam,policisti turpinatu savu patrulju un kaisliga operdziedone dotos uz saviem apartamentiem. Virieshi sados momentos saprot virieshus,jo visi kadreiz iedzer,stulbi pajoko un 6 no rita megjina atrast taksti uz majam. Neviens par sho incidentu vispar neuzzinatu. Visu izmainija fakts,ka Asmika saka uzvesties skalji un rupji,ka spera policistam,rava no mutes cigareti. Tad ari policisti darija savu darbu(protams mazliet parspilejot)-aresteja personu,kura uzbruk policistam. Nedzeris nesaprot dzerusu-un otradi. Manuprat shis ir muljigs un bedigs parpratums,kuru labak aizmirst un nakotne stastit anekdotes. Peace.
mja...
m
Kairišs! Vēlu panākumus un turu īkšķi! Man kauns par policistiem un tagad bail par ikvienu iedzērušu cilvēku, kurš var neiepatikties policistam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas