Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Kaktiņš vēlētāju zemo aktivitāti saista ar neizlēmību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
NEBALSOTĀJS
N
Ja politologi būtu aģitējuši NEBALSOŠANU, tad šobrīd man nebutu jālasa viņu stulbā minēšana, bet mēs šeit diskutētu par PPLV nodevīgā režīma atkāpšanos no Saeimas un citiem amatiem un par pagaidu valdības uzdevumu veidot pašapzinīgu Latviju.
TrollisJT
T
ja no kāda paaugstinājuma atskan vērtējums par neizlēmību... tas nozīmē, ka tautai liek justies vainīgai par neapmierinošo rezultātu. Kāpēc esam ne-izlēmīgi? Varbūt vajag uzštancēt vēl divdesmit partijas, lai tautai būtu vieglāk būt IZLĒMĪGAI?
He he he
H
Ja nobalsos mazāk par 50 % balsstiesīgo,tad tādai valdībai leģitimitāte būs stipri apšaubāma.Tas arī ir vajadzīgs.Ideāls variants būtu tieša ES pārvalde(diemžel tāds variants nav iespējams),jo mūžīgi pie siles esošā LV valdošā banda būtu jāiznīcina.
Labais
L
NAU PAR KO BALSOT,JO LATVIJĀ IR BANDITISKA VALSTS IEKĀRTA,JEBKURŠ POLITIĶIS AR LABIEM NODOMIEM IEIEDAMS LIELAJĀ PPOLITIKĀ AUTOMĀTISKI KĻŪST PAR VALSTS PĀRVALDES BANDAS LOCEKLI.....
M
M
Tev vienalga ir jāuzņemas pilna atbildība par izvēli starp, a, izvēli starp vairākiem mazākajiem ļaunumiem vai, b, nebalsot, riskējot, ka uzvarēs tev daudz nepatīkamāki spēki. Ar šo izvēli tev būs jādzīvo līdz pat kapa malai vai mūžīgā sasalumā sabērtai līķu kaudzei.
  • 1
  • 1
vēl
v
Vēlēšanu aktivitāte ir atbilstoši emigrācija. Valsts vara melo, jo emigrējuši ir daudz vairāk nekā tiek uzrādīts. Ja pie varas paliks esošie zagli arī mana ģimene brauks prom! Zinu realitāti, jo sanāk strādāt ar valsts pārvaldi, laupīšanas apmēri ir vājprātīgi! Ja kopš pēdējām vēlēšanām emigrējuši ap 200 tusktoši, tad tas ir likumsakarīgi!
M
M
Nebalsojot Tu vairākumu Saeimā atdod Saskaņai. Absolūto vairākumu.
:D
:
NU UN
  • 4
  • 2
Vārds
V
Kaktiņa kungs. Mēs vairs neatbalstam šo zaglīgo sistēmu! Nav par ko balsot, jo politikā neiet normāli cilvēki. Nebalsošan IR IZVĒLE!
Vārds
V
Latvijas nelaime, galvenokārt, bija nevis Maskava, bet Tautas partija un Jaunais laiks (Vienotība). Piedodiet, bet jūsu "Krievi nāk" vairs nestrādā. Manispēc, daudz labāk Saskaņa nekā Sorosa stipendiāti.
  • 3
  • 3
vārdam
v
Tāpēc, ka iepriekšējās vēlēšanās ap 40% bija izvēlējušies tavu taktiku - neiet balsot, tāpēc Saeima bija tāda, kāda tā bija.
  • 6
  • 4
M
M
Ko tieši Tu vēlies panākt? Ka kāds nokaunēsies? Tu uzvedīsies kā depresīvs tīnis.Bet mēs zaudēsim visu. Maskavai. Apsveicu jau šodien!
  • 4
  • 3
kolhoza galvenais grāmatvedis
k
Es gan uzskatu ka Kaktiņš ir aprobežots un nespēj izdomāt citu variantu kas tieši piespiež pilsoni atturēties no balsošanas. Es, par provi teikt, negāju balsot tāpēc ka man nepatīk manas partijas veidotais saraksts, jo mani tur neielika. Es apvainojos, bet Kaktiņš tādu iespēju nesaredz. Bet vecuma dēļ es vēl Saeimā derētu, ja jau pat tas maratoniskais soļotājs derēja.
ARGO
A
Rīdzinieki - ejiet balsot!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas