Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Kalle Norbergs: Tralmaks un Hedbergs ieguldījuši arī savu naudu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
skeptiķis
s
Tādi taupīgi kungi - acīmredzot no griķiem vien pārtikuši, no algas atlicinājuši (sūri nodokļus maksājot - noteikti VIDā par atbilstošu summu nodoklis uzskaitīts šajos pārdesmit gados), lai varētu iekrāt šitik nopietnam pasākumam.
xavi
x
Klau, vai Dienas lasitajiem butu iespejams redzet ari A.Aseradena kunga atvadu runu? Ir taccu video un tas sajaa staastaa ir ljoti buutisks video - kaapeec cilveekam, ljoti labam vaditaajaam, bija jaapamet uznjemums? Vai tad ar jaunajiem iipasniekiem nevar turpinaat straadaat? Luugtum video.
Zilite
Z
Ceeli.
vientiesīc
v
Vai cik cēki!
ivs
i
Drīz jau redzēsim ,kam "dieniņa" tagad sniegs intīmpakalpojumus.
vejaslota
v
hehe, un ka tad paliek ar zinam, ka Tralmaks tikai izkartne? ka visa nauda 100% no igauniem? vai ari virsraksts tendenciozs, zurnalists nav sapratis - samie ka iecelti menedzheri un zicpriekssedetaji vadis uznemumu un ka vaditaji atskaitisies naudas devejiem?
tpk
t
Pāris lietas: 1) nu nesienas kopā "Dienas bijušie vadītāji ar pieredzi žurnālistikā" un "esot aizmirsts par komunikāciju ar medijiem". Kamōn. Iesācēji pieļautu tik stulbas kļūdas, bet ja uzņēmēji, kuri sevi pozicionē, kā gudrus, skaistus un visādi citādi cienījamus cilvēkus, pieļauj šādas kļūdas ... nu piedodiet, bet prātā nāk tikai viens vārds - shēmotāji. 2) kādēl te ir redzamas vienas ārzonas firmas??? Kāpēc nav kaut vai Igaunijā reģistrēts uzņēmums, kas iegādājas Dienu, bet takš nē. Ārzona rullē. 3) "stratēģiskos lēmumus pieņem Dienas bijušie vadītāji" - var jau liet, bet nu tā. Toni nosaka tas, kuram ir vairākums šajā pasākumā, nevis kaut kādi starpnieki. Es nezinu. Iespējams ka viss ir tīrs un pūkains un ārzonas uzņēmums ir sagadīšanās, investors ar apšaubāmu reputāciju ir mainījies un patiesībā brīvdienās piedalās sabiedriskajos darbos, Krieviju un tās oligarhus vairs neinteresē Latvija un tās mediji, investīcija tik riskantā segmentā kā drukātais medijs ir patiesībā ļoti labs ieguldījums un es maldos, bet mani kaut kā nepamet sajūta ka šī ir kārtējā shēma.
lauķe
l
Man domāt, ka "Dienas" jauno investoru naudiņai ir stipra krievu piesmaka!
vinnijs
v
Nesaprotu, kāpēc Tralmakam ir jābrauc uz Igauniju, lai sniegtu informāciju par investoriem? Tikpat labi viņš to jau varēja pateikt. Varbūt, ka pats vēl nemaz nezin?
Vjū
V
Uhh, kāda investoram raksturīga sejas... izteiksme, paskat, par ko viņš domā, par ko varētu domāt cilvēks ar tādu sejas izteiksmi?
Bigo
B
Kur tad Tralmakam nauda...??? :):)
x
x
gada necaurspiidiigaakais dariijums. ar to arii apsveicam muusu ciiniitaajus par atklaatiibu :)
hm
h
Tad jau laikam tā ir, kā viens putniņš pačukstēja, ka bonierētājiem pašiem ir lielas lielas problēmas, un viņi ir gatavi pārot visu, ko vien kāds ir gatavs pirkt.
Pēteris
P
Kā lai arī tur nebūtu, tā ir viela pārdomām. Ne viss, ko "Diena" darīja, bija labi, bija arī pavisam tādas dīvainas kampaņas un cilvēku vai politisko spēku "nokošanas", tomēr kopumā ņemot, "Diena" bija viens no Latvijas pēcatmodas demokrātijas balstiem. Tagad tas viss ir zem jautājuma zīmes.
Skepse
S
pans Kleksis no rīta sniedza ekonomiskās vēstures lekciju par investoriem.... nu kāpēc liekuļot un stāstīt pasakas? sāku domāt kuram laikrakstam nākamgad atdot savus Ls 70...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas