Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Kalniete: Eiropā aizvien pieaug Krievijas lobijs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Arturs - Pensionars
A
Kāds nu tur brīnums.Krievijas miljardieru saraksts kuri bagātību rauš tirgojot naftu,gāzi,citus resursus ir pārsniedzi 5 simtus,uz rietumiem pārvesti resursi nepilna triljona dolāru vērtībā,ir tā teikt,par un ar ko lobēt... Piektdiens vakara komentārā RTVi TV komentārā tika nosauktas konkrētas firmas caur kurām un summas kas tiek ieskaitītas Putina kontos,kopsumma arī jau ap 10 miljardiem.Urrā,lai dzīvo čeka !
oposumu meitene
o
Kalnietei redzīga ir tikai viena acs, tā pret Krieviju vērstā. Otra, kas skatās uz Zviedru banku lobiju, galīgi aizmiglojusies
Vincents
V
Nu gan skaisti pateikts:- dod: degvielu, gāzi, elektrību, pērk preces. Neviens neko nedod! Var tikai nopirkt. Ir azartspēles noteikumi: vispirms atļauj vinnēt, bet pēc tam atņem naudu, bet vislabāk iedzen parādos un tad vari prasīt visu ko vēlies. Vienā vietā jau esam iekrituši. Dievs dotu- no vilka bēgot neieskrietu lācim nagos.
China
C
Vājiem vajag lobijus.
zalktis
z
Peter, tu esi dulburs. Latvijā ,kopš 1991. gada visu iznīcinaja pasi latvju bāleliņi, bet pirms tam-lielais brālis austrumos. Latvieši ir gatavi viens otram rīkli pātgrauzt.
zalktis
z
Oskar, tev vajag parbaudīt galviņu ! vai tu zini, ka tev ir īss pratoņš ?
Nevis Krievijas lobijs, bet lobijs Krievijai. Vēl pareizāk - Krievijas interešu lobēšana.
ddd.
d
Mēs lamājam Krieviju, bet vīņa dod un dod mums degvielu, gāzi, elektrību.... --------------------------------------------- ----------------- Nevis dod, bet pārdod. Jūti atšķirību ?
Pēteris
P
Kalniete! Mēs lamājam Krieviju, bet vīņa dod un dod mums degvielu, gāzi, elektrību, pērk preces. Eiropa iznīcinājusi mūsu rūpniecību un Tu vēl gaudo par Eiropu
jenotu pazinējam
j
Tu esi tik stulbs,ka neēsi pat sapratis,ka eiropa ir šeit,un biezie onkas arī,bet tavs kremlis un krievija,kā bija tā ir morāli kropļi un slepkavas tā ir :D!!!! Un,ja es esmu nelietis,tad tu esi slepkavu klanu atbalstītājs un loooops.Punkts.Tu neko vairāk arī neēsi pelnījis,kā ēst pats savas kakas.Turpini vien sev pats likt zvaigznītes :D :D :D
jenotu padzinējam
j
Tu esi tik stulbs,ka neēsi pat sapratis,ka eiropa ir šeit,un biezie onkas arī,bet tavs kremlis un krievija,kā bija tā ir morāli kropļi un slepkavas tā ir :D!!!! Un,ja es esmu nelietis,tad tu esi slepkavu klanu atbalstītājs un lops.Punkts.Tu neko vairāk arī neēsi pelnījis,kā ēst pats savas kakas.Turpini vien sev pats likt zvaigznītes :D :D :D
alberts
a
KAS tad balsoja par viniem?VISI kas baidijas no Urbanoviča bandas.Un pareizi.Tagad nav ko sūkstīties.Nu palaizam Urbanovicu pie varas!Kas bus?No sakuma Kremļa finansejums,pec tam ,katrs ka mak.Neticiet Kremlim,viņš ir mūs mocījis gadu desmitiem."jenoti" ir MŪSU ieveleti un lūdzu nevaidiet,cieniet un šaustiet ar zagariem ja vajag.
Jenoti jāpadzen!
J
jenotu padzinējam 13:23 Tu pats te tagad māci lamāt eiropu un SVF ___________ Pareizi! Jo tieši europa un SVF laupa manu Latviju, kurai kalpo tavi jenoti. Nelietis. Vācies uz savu europu un SVF- pie biezajiem onkām un liec man mieru. Jenoti ir jāpadzen!
ekharts
e
Pēc Kalnietes domu gājiena var secināt-labāk kā nabagam nomirt Eiropā,nekā dzīvam dzīvot Krievijā.Tikko ši pabalējusī politiķe paver muti,tā man likas ,ka dzīvoju 1991.gadā.
jenotu padzinējam
j
Tu pats te tagad māci lamāt eiropu un SVF,BET Krieviju redz nedrīkst!!! Nu tad brauc ,ka tavu māti un dzīvo tur!!!!!!!!!!!!!!!!!Es labāk palieku eiropā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas