Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Kalniete: Vēlētāji Vienotību, iespējams, vērtēs nesaudzīgi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
delna
d
vienigo lemberga stipendiatu atrada vienotibas deputatos vienigais zaglis-ministrs no vienotibas
Lauku vecis
L
Pirms vēlēšanām es teicu, ka Vienotība ir nedarītāju partija, uzdzīvotāju partija.Ja pat nerunā par darbu, kur nu vēl par darba vietu radīšanu, tad Vienotību MISKASTĒ. Tā nav valdība, kura neprot tautu likt pie darba. SAROSĪTU """" BRĪVĪBA""""".Diez koteiktu Saross, ja viņa klerki slaistītos un visu vilktu garumā!
FINKS
F
Vienotība izšķīdīs šogad...
pelavas
p
Un kas Vienotibai sakams par kolaboracionismu ar ZZS?
junk
j
Neviens no esošās saeimas nav cienīgs, lai to vērtētu. Marš visi prom no smilšu kastes ar savām lielajām lāpstām.
dddddd
d
Izradas sie lugusi labvelibu no VID, neviens neuzzinas, kasir Kampara anonimais investors.
muahaha
m
Es neesmu SC atbalstītājs, bet vakar TV Dolgopolovs visiem pateica vienu ļoti svarīgu lietu, kādēļ SC balsoja pret Šlesera "izdošanu" KNABam. Tie ir divi dokumenti no Kalnmeijera ar pilnīgi pretēju būtību. Viens dokuments ir par Šlesera izdošanu, otrs - pret. SC nevarēja balsot par Šlesera izdošanu, kamēr nesaņemtu no Kalnmeijera šajā jautājumā. Tā kā šoreiz tiesu vara pati izprovocēja šādu Saeimas balsojumu. Un tad nu uzreiz noslēdzas loģiska ķēde. Zatlers saprot, ka netiks pārvēlēts --> KNAB aktivitātes --> Kalnmeijera apzināti pretējie pieprasījumi --> Saeimas šāds balsojums neskaidrā situācijā --> Zatlera "pamatotais" rīkojums par Saeimas atlaišanas ierosināšanu--> Zatlers vai nu tiek pārvēlēts vai arī iegūst politisko popularitāti. Bravo Zatlera padomniekiem, kas izmantoja savas iespējas un varu savā labā!!! ------------ Kāds bezgalīgs naivums. Šlesers un SC gan ideoloģiski (sk-kopējo informatīvo kampaņu), gan ekonomiski (sk. RD un naudas iegūšanas resursus/mērķus) ir vienā laivā. Iešana pret Šleseru ir tikpat nedabiska kā bloķēšanās ar Vienotību. Ja Šlesers netiks nākošajā Saeimā, ka ir pilnīgi iespējams, tad tiks izcelti visādi viņa apmalsātie pārstāvīši, ka zvejos latviešu balsis.
Cita prognoze
C
Jāšaubās, vai VL dubultosies, bet tomēr pieaugs, Vienotība nedaudz sarausies, bet ne par trešdaļu, SC nedaudz zaudēs, jo tiem balsis atņems (un tiks Saeimā) safrizēti nacboli, krievu elektorāts šoreiz būs tātad plašāk pārstāvēts, ZZS pārstāvniecība manāmi samazināsies, PLL Saeimā vairs netiks. Visdrīzāk, ka tomēr vienu no sūdabrāļiem - ZZS vai SC - koalīcijas kodolam būs jāizvēlas. Bet aina var būt priecīgāka, ja nodibinās vēl viena partija.
nāra
n
Ods 15:02 Es piekrītu Streipa sacītajam viņa vakardienas raidījumā - ir jāattīrās Vienotībai, tad viss būs labi. ------------------------------------------------------ ----------------------------------------- Tur tā lieta: nav jau daudz tā balasta, pieci, septiņi cilvēki. Bet daudzi citi ir gan prātīgi, gan domājoši, gan darbīgi. Es prognozēju, ka VL dubultosies, Vienotība par trešdaļu sarausies (nu, varbūt vairāk), bet PLL lidos. Visu izšķirs (kā it bieži) ZZS politiskās dejas un naudas kule. Un te nu vara vēlētāju rokās. SC neko daudz neaugs, tāpat muļļāsies, varbūt arī mazāk, jo Urbis VISIEM stipri pieriebies.
Izskatās,
I
ka te daži SC un ZZS komentētāji cenšas Vienotībai VL uzrīdīt. Jāteic, ka provokatoriem labi izdodas imitēt dažu urrāpatriotu tukšo retoriku.
vēlētājs
v
Kāpēc tad būtu jābalso par varaskāro, alkatīgo gaudotāju Talmaku, kurš parāda tīri boļševistisku neiecietību? Pats par VL nebalsošu, bet tādi paziņojumi var atbaidīt vienu otru, kas būtu gatavs balsot. Jo, kad VL sāks darboties politikā, tur ar agresīvu retoriku nebūs līdzēts, bet būs jāstrādā. Mierīgi, konstruktīvi un atceroties, ka jums, tāpat kā nevienam citam, nav patiesības monopola.
vēlētājs
v
Ja jau tu proti rakstīt uz datora, tad izglītība tev tomēr ir gan, un ne jau PSRS iegūta. Bet ja problēmas ar pārtiku un medicīnas izdevumiem, tad varbūt darba laikā vajag strādāt nevis spamot kamentos?
Viens un tas pats
V
jāā! Balsoju par tiem, bet vi'ņi nemaz neatširās no pārejiem Žēl. UN viņi iemeta Visu Latviju miskastē. nu, dots devejam atdots
Zig-zag
Z
Viennozīmīgi, ka šorez es par Vienotību vairs nebalsošu, latviešu valodas dēļ atsijājot to, ka mācībām valsts finansētajās skolās no 1.klases pakāpeniski jāievieš mācības latviešu valodā un to, ka tā ir trīs dažādu uzskatu Vienotība, tikai neviens uzskats patiesi neatbilst latviskas Latvijas veidošanai
Talmaks
T
Arkartas velesanas ir jabalso par Visu Latvijai, jo vini nav bijusi pie varas, vini nav sasmerejusies, vini nav zagusi un darbojusies pret Latviajs valsti un latviesu tautu, un latviesu valodu. Kapec si viltiga, varaskara, alkatiga gaudotaja S.Kalniete, kura telo Latvijas patrioti neaicina un neskaidro latviesiem ka visiem ir jadodas parakstities uz referendumu, lai visas Latvijas valsts skolas bernu apmaciba notik latviesu valoda??? Vel ir atlikusas tika 9 dienas lai parakstitos, bet paraktijusies ir tikai 30 000 cilveku, Latviajs politiska klike ir valsti panakusi 20. gadu laiak pilnigu iedzivotaju degradaciju, un ta ir politku un deputatu, minstru, ierednu noziedziga riciba.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas