Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 24. maijs
Marlēna, Ilvija, Ziedone

Kampars: ZZS nostāju par sociālo budžetu var mainīt sabiedrības spiediens

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
He he...
H
Pie varas siles Vienotības jenoti ir jau 9 gadus... he he... un jenotu dažādie pārbēdzēji pie varas ir jau 20 gadus... tā ka atmaksa nāk jenotiem par viņu melošanu un mānīšanos... tam es piekrītu .... hi hi...
daibis
d
ko var izdarit Vienotiba ja sprungulus liekzzs. izglitibas ministrijai ap piecdesmit augstskolam viena otru otru duble
cony
c
Tā ir objektīva patiesība,ka par tiem septiņiem nāves grēkiem,ko vairāku gadu garumā piekopuši,atrodoties gandrīz vienmēr valdībā,ZZS un viņu atbalstītājiem vienreiz būs jāatmaksā ar pašu ciešanām. Tauta jau arī ir tas zemes dievs,kas visu redz,visu saprot,visu ilgi piecieš,bet atmaksa nāk,tā tas ir patiesībā. Turpini tikai tādā pašā garā he....he.. un drīz būs jaunas sajūtas.
12345
1
Kampar! Ko esi izdarījis, lai Latvijā būtu jaunas ražotnes????????????????????? Neredzam!!!!! Tautai nepieciešams darbs, tad būs arī viss pārējais!!!!
:&
:
Tā ir ņirgāšanās vai kā?
pats
p
Ekonomikas ministram par ekonomiku vajadzētu rūpēties, nevis funktierēt, kā sociālo budžetu griezt ...
Arturs M
A
Laiks ir Kamparu vienkārši padzīt, jo divus gadus muldējis un neko nav izdarījis.
Kā tad
K
Kampara kungs, gādājiet jaunas darbvietas. Būs darba algas, bezdarbnieka pabalstus nemaksāsiet. Darbu ,darbu dodiet! Nebūs darbvietu, maksāsiet pabalstus. Papuriniet Latvijas banku, lai palīdz. LB zin gudri runāt, paši saņem tūkstošus mēnesī, Latvijai ļauj noasiņot, cilvēkiem bēgot no bada.
kalašņikovs-bruģakmens
k
24. marts būs pēdējā diena šitai varzai.
...........
.
Jātaisa iet tā Ekonomikas ministrija, pat nav spējīgi izlasīt starptautisko aizdevēju rekomendācijas, laikam ar angļu valodu problēmas :)))
s
s
ja 500 000 maksā nodokļu, 570 000 pensionāri un 250 000 valsts sektrā strādā, tad sociālājā budžetā ir jācēp, bet TIKAI NE BĒRNIEM. Vismaz katrs 2. pensionārs uztur kādu likteņa vajāto alkoholiķi vai neveiksminieku. Pensijas par 10% nost bez diskusijas, pensiju griesti (250LVL) citādi saņem vairāk par skolotāju un policistu, pensionāriem velesības aprūpi par brīvu! Par bērna piedzimšanu pirmais pabalsts 2000LVL, ik mēnesi 400LVL māmiņu alga. Tikai tā būs vēl kāds palicis, kas man arī pensiju samaksās!
...
.
Interesanti, ka te eksperti nepārtraukti kladzina par pieaugumu, ieteiktu paņemt statistiku un apskatīties - kopš oktobra tiešām Latvijas eksports krīt, tas rekordpieaugums, par ko te vakar runāja, vienkārši statistisks rādītājs.
...
.
Diletantam tā kā būtu jāsaprot, ka notikumi Japānā nebūt nespēcinās Latvijas eksportu, kas jau tā kopš oktobra ar katru mēnesi samazinās, tad kur lai tie cilvēki izdabū tos 250-300 latus?
...
.
Kamparam kā enerģētikas ministram tagad tā kā vajadzētu kaut ko bilst par notikumiem Japānā - kā tas ietekmēs Latvijas iedzīvotājus, riski utt. - tāpat kā to dara citu valstu atbildīgās amatpersonas - tā vietā kaut ko gvelž par sociālo budžetu, bet diezin vai arī vēlētos dzirdēt, kā šis eksperts - mazumtirdzniecības pārdevējs cenšas izrunāt vārdus, kas saistīti ar kodolspēkstaciju lietām. Sabiedrības spiediens uz valdību jau izpaužas emigrācijas veidā, līdz ar to tās sabiedrības, kas darsbējas vecumā paliek arvien mazāk. Var jau, protams, nogriezt visus pabalstus, bet tad tiešām varēs meklēt tom sabiedrības spiedienu ar lupu, jo emigrācija tikai palielināsies. bet no nekomptenta diletanta kopā ar visiem partijas ielikteņiem dziļāku domu gājienu domāju, ka nemaz nevar sagaidīt.
Troll
T
Kampar, no sociālā fonda paņemtais ir jāatliek atpakaļ. Tad naudas pensīšiem pietiks. Par grābstīšanos gar bērniem un pensionāriem Brigmanis jau teica - tad būs jaunas vēlēšanas. Bet vai būs labāk, drīzāk jau ka ne. Tāpēc prātīgāk būtu klausīt ZZS un pāriet uz progresīvo nodokli - lai bagātie, bankas un finanšu spekulanti arī mazliet šo krīzi jūt, ne tikai tauta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas