Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Kariņš ar Fiskālo paktu rosina šogad necelt un neieviest jaunus nodokļus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Edvins Eglitis
Vienotiba veikusi faktisko Coup d'etat Ieskaitot Vienotibas biedrus kuri parbega uz citu partiju viniem parak liels ministru ipatsvars toposa valdibaa. Libinja-Egberta paliek Saeimas prezidija un valsts drosibas komiteja, Rinkevics, Riers paliek ministru kreslos, Pabriks un Vinkele ka vilki aitas kazoka ir Vienotibas uzticigie. Lasiju par Vinkeli..tevs izsutits patriots un virs arsts. Skaidrs Vinkelei nav nekadas kvalifikacias arpus velmi izsludinat trangender agenda musu berniem un uz valsts rekina sponsores atlaides kosmetiskam proceduram, pataisit virieti par sievieti. Ojars Kalnins turpinas Saeimes arlietu komisija??? un Krisjans Karins ka Premjierministrs !!! Vienotibas apversums Viss ar 6% tautas atbalstu
Prieks
P
Kāda laime vai ne? Vienotības urlas savulaik sacēla nodokļus tā, ka tagad var būt tikai un vienīgi runa par to nekavējošu samazināšanu, bet šie mums visžēlīgi piedāvā Pagaidām!!! tos necelt. Cik visžēlīgi! Vēlāk protams atkal cels.
Aktuāls jautājums
A
Vai ministriju skaitu iespējams tikai palielināt?
NETICAMI
N
21% nodokli pārtikai atstāsim negrozītu?
Priecīgs Paskaidrojums
P
Ne. Jo kad valsts klēts tukša, tad no ļaudīm var par garozu maizes prasīt 10x vairāk. Tad valsts ierēdņi kļūst bagāti, kamēr citi mirst badā.
  • 4
  • 0
Atkārtojums
A
Latvijas šlahta sasēduies pie taulas taulas pēc bērēm un gaida šņabīti.
piekarināt
p
Kariņš nav latvijas valsts un nav latviešu tauta, bet gan izgāzies biznesmenis, bet te veikli iefiltrējies lielākā partijā. Kāpēc? lai palīdzētu latviešu tautai izmirt, bet pats uz ta rēķina dzīvotu zaļi, kamēr latviesu kļūst aizvien mazāk? Cita pamatojuma neredzu. Manuprāt, kariņš ir kangars. Piekariņš pie sazagšanās un latviešu tautas iznīkšanas.
īpašumā
ī
Vēl bez muļķības šim piekariņam ir jeņķu akcents un sievietes balstiņa?
tikumi nemainās
t
Protams, ka tā ir kārtējā demagoģija. Paskatieties uz purniem bildē, visi vecie Veiksmes stāsta urlas.Un komjaunistu žurka Reirs glūn no stūra. Kāda ir bijusi vienīgā un galvenā Veiksmes stāstnieku recepte? Pareizi! Bezgalīgi celt nodokļus un zagt, zagt, zagt. Bezgalīgi naivi ir noticēt, ka piepeši tādi urkas kā Reirs, Kariņš, Ašerādens vai Pūce sanāca kopā, nokaunināja viens otru un teica - A davai čaļi beidzam zagt un sākam strādāt valsts labā! Pamērkaķosies ar visādiem populistiskiem izbļāvieniem kā šis fistinga pakts un pēc kāda laika ķersies pie vecajiem nedarbiem.
azalea
a
Finanses pie mums klibo Zemgalē arī tāpēc, ka lai gan lielzemnieku citadele ir spēcīga un branga, bet mazturīgo un nabagu vadīklas ir tik tālu aizgājušas, ka jau no pašiem sākumiem tādi viena kursa elektronikas fakultātes beidzēji, kas izmesti par nesekmību galvenajā priekšmetā, vada un sagatavo pikšķerētāju bandas no mazturīgo vidus, pukšķerē tikai tos, kuriem nav bandiņas aiz muguras, t.i., katru trešo valsts iedzīvotāju. Vēl ķīnieši ar savu triādi pa vidu un iznāk VUDU.
Scorseze
S
Kariņš ar Fiasko paktu. Mums jau vēsturē bija malači kas taisija visādus paktus:)
tiks robā
t
visi piskālie pakti momentāli aizmirsīsies ! Zinām tādus solītājus !
  • 5
  • 2
Jābūts Stulbiņš
J
Latvijas šlahta sasēduies pie taulas sadala to kas vēl no tautas pārpalicis.Kā redzams pat skābā kāpostzupa vairs nav.
Papildinājums
P
Taul=turku vārds galdam, no kura iespējams cēlies vārds tauta. Latvijas priekšvaldība sēž pie galda un izēd to, kas tur pārpalicis.
  • 3
  • 2
zvirbulēns
z
Par Kariņa biroja vadītāju izraudzīts EM valsts sekretāra vietnieks Jānis Patmalnieks —————————– EM valsts sekretāra vietnieks par OIKām, nekontrolēja,nesekoja, Kalnmeijers gatavo apsūdzību par amatpersonas bezdarbību, kas izsaukusi smagas sekas!
čuriki
č
Nū Vienotības solījumu vērtība ir labi zināma. Pēc mēneša pateiks, ka solījumu pildīšana esot populisms un pacels acis nemirkšķinādami. Lūk jau Vienotības melnās kases viens no kūrētājiem, bandīts Rungainis muld, ka nebūtu slikti pensijas vecumu pacelt līdz 75 gadiem, tātad faktiski likvidēt pensiju sistēmu un nozagt pensiju naudu.
Valters
V
Vispār jau lai ko spriestu par politiku ir drusku jāzina ''drēbe'' un arī jābūt max objektīvam un neitrālam.....Ir lielas šaubas, vai te daudz būs tādu starp komentu autoriem..
Papriks
P
Kas tur Piekariņam aizmugurē pie sienas Berijas bilde,vai?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nevar nebalstīt

AirBaltic joprojām nepieciešama valsts "aizmugure".

Statistika nav tikai vienkārši cipari

Par Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) vietu valstī un vēlmi padarīt CSP par galveno datu centru, kas politikas plānotājiem palīdz pieņemt kvalitatīvus lēmumus, Guntars Gūte sarunājas ar ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas