Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Kažoka: Rībena un Reirs pelnījuši uzslavas par atklātību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dekla
d
Si vecene atkals skatas debesis un ludz dievu?
Pikulis
P
Vecajai9 Ribenai navvietas Saeima, lai dodas li9dzi Kikustei un pieludz savus dievus, sis divas vecenites ir pilnigi nojugusas ar savien dieniem, Tas terisam ir traki, ka sada ticibniece Ribena, kurai nav saprotami ne brivibas, personiskas patstavibas, demokratijas principi sez Latvijas Saeima.
Helena
H
no kurienes ši sc valdībādedzīga atbalstītāja ierodās? kas "nokomuniceja" ???
Veidenbaums
V
Par tiesnešiem cienīti blēži sēž Un "godīgi" ādu nost citiem plēš. Bet mācītājs bēdis teic sprediķus: "Tik pacieties, debesīs labāki būs!".
piekrītu Kažokai
p
Piekrītu šoreiz kategoriskajai un SC valdībā atbalstošai Kažokai - ja Vienotība zatleriešiem iepriekš neko neminēja par savas partijas atbalsta trūkumu Zatleram, tad tā ir visprastākā un tipiskākā "uzmešana" Vienotības "labāko" tradīciju garā.
Han!
H
neklausies ZRP maitasputnos
osama
o
rībena un reirs personisku jebšu citu interešu vadīti, lai panāktu citu koalīciju, patiesībā izgāza 56 deputātu vienošanos, domāju, ka tā bija cūcība
  • 3
  • 1
Han!
H
Rībena, mēs ar tevi, nekalusies ZRP maitasputnos
Jūrmlanieks
J
Paldies Jums, Inguna un Jāni - gan par balsojumu, gan par godīgo pozīciju! Godīgums ir tā īpašība, kas dod augļus ilgtermiņā.
haha
h
Godīgi tikai tāpēc, ka šoreiz sakrīt ar tavu viedokli?! iespējams, būsi aplaimots, ja bērni tevi godīgi nosauks par stulbeni un izsniegs pašrocīgi zīmētu "sertifikātu". :-)
  • 3
  • 1
nepiekrītu autorei
n
Partijas biedriem nav tiesību uz sirdsapziņas balsojumu ! Tilkpa labi var pateikt, ka partijas biedrs var balsot, kā grib, tādas partijas valstī ir pilnīgi liekas.
no malas
n
Tas ir pareizi attiecībā uz publisko telpu. Uz sirdsapziņas balsojumu katram partijas biedram ir tiesības tikai partijas iekšienē. Ja privātais viedoklis vai sidsapziņa nesakrīt ar partijas viedokli, jebkura publiska atklāsme ir vērtējama kā partijas prestīža graušana un parasti tiek vērtēta kā partijas statūtu pārkāpums.
  • 1
  • 0
haha ->varis
h
Nevienam nav liegtas tiesības uz personīgo viedokli, taču, ja kādam ir vēlme publiski izteikt savu privāto viedokli, galīgi nepieņemami ir izmantot partijas doto caulaidi uzstāties no partijas tribīnes. Partijas biedriem publiski ir jāpauž tikai partijas viedoklis, privātais jāpatur iekšpartejiskām diskusijām vai privātai tribīnei. Tas ir jebkuras partijas biedra elementārs pienākums.
no malas
n
Partijas biedram Saeimā un publiskajā telpā, pirms viņi kļūst par deputātiem, ir jāpārstāv partijas viedoklis, nevis savs privātais. Iestājoties partijā viņam ar to ir jārēķinās. Tāpat kā katram ministram jārikojas nevis atbilstoši savam, kaut 99% pareizam viedoklim, bet tā, kā to lēmis ir MK. Tās pats attiecas uz Saeimas deputātiem, kad viņi nodevuši zvērestu un sāk saņemt deputāta algu. Savu, pareizāk savas partijas viedokli viņi var aizstāvēt starp deputātiem, bet ārpus Saeimas publiskajā telpā viņiem jārīkojas pilnīgā atbilstībā ar Saeimas nolēmumiem, bet nevis balstoties uz savas partijas vai iedomātu vēlētāju prasībām.
  • 0
  • 0
vairis
v
bet partija jau pati ar savu pratinašanu izraisija šadus paziņojumus. ja es teiksim piekritu partijasprogrammai par 99% tad kāpec man butu partija jāpamet? es vienkārši nepiekritu tajos gadijumos kad man savs viedoklis. nu nedrikst butpartijas obligātais balsojums, turklat vel par konkretiem cilvēkiem. par likumiem, jā tur nav problēmu, bet konkrēti cilvēki konkretiem kresliem jau nu obligāti jabut slegtam balsojumam, un obligāts nu nekādi nevar but
  • 0
  • 0
haha
h
Tā ir partiju iekšējā lieta. Ja kāds grib mainīt partiju darba stilu, tam jāstājas partijā, bet nevis jāspriedelē no malas. Tāda publiska partiju iekšējo procesu ķidošana vairāk sabojā politisko klīmatu valstī nekā faktiskās partiju domstarpības.
  • 1
  • 0
vairis
v
es vairāk par to ka partijas tagad pratina kurš kā balsojis, tas ka kāds paziņo -nobalsoju tā un šitā tā jau ir viņa darišana, turklat pārbaudit jau vienalga nevar, bet normāli slēgta balsojuma gadijumā nedrikst tagad sākt represijas tikai tāpec ka nepatik rezultāts. tāpec jau balso , citādi pietiktu ar partijas galvu lēmumiem tu saki ka zatlera balsojums nopirkts, es ka varbut āboltiņas. nu nevar katru balsojumu kura rezultāts neapmierina kādu tulit pasludināt par nopirktu, vai nepatiesu.
  • 2
  • 0
no malas
n
Uzslavu par atklatību var dot cilvēki no malas, bet partijai un partijas atbalstītājiem būtu jāizsaka pilnīgs nopēlums. Tādas "uzslavas" grauj partiju darbības pamatus un, ja visi tā darīs, ta valstī valdīs anarhija.
vairis
v
kāda jēga slegtam balsojumam, ja pec tam jāpierāda par ko balsojujuši?, divaina musu politiķu izpratne par demokratiju:)
???
?
Te parādās dzelteno mēdiju seklā domāšana. Tā vietā, lai kaut īsu brīdi paklusētu, viņi gatavi "ražīgi strādāt" un,lai apsteigtu konkurentus, nepārtrauki un ezatbildģi izplatīt jebkuras baumas un pat nepārbaudāmus faktus.
  • 3
  • 1
vairis
v
deputāts nav balsošanas mašina lai legalizetu kādus nekādus lēmumus. viņš var atbalstit partijas kopejo politiku , centienus, utt, bet katrā atsevišķā jautajumā viņam drikst but personigs viedoklis, tāpat kā antipātijas vai iebildumi pret atsevišķām personām. nu nenolika visus deputātus ierindā pirms balsojuma un neprasija kā balsos. lēma partijas lēmejgals un neprasija katram ar parakstu apliecināt ka piekrit, pat kopeja saieta nebija lai visi varetu nobalsot partijas iekšienē. bija tirgus par amatiem, bija vaditaju vienošanās, bet nez vai nu bija 100% visu piekrišana, vaditaji tikai paļāvās uz partijas disciplinu:)
  • 2
  • 0
varis
v
vecīt melot ir jāmāk :) tu nevari tā vienkārši pateikt ka darīsi kaut ko vietu.. izdarīt pretējo.. un pēc tam paziņot, ka redz bijis slēptais balsojums :))) melojis tu šā kā tā esi.. tas slēptais balsojums ir domāts tikai un vienīgi, lai piesegtu melotājus.. nevis attaisnotu pašu melošanas faktu :))
  • 1
  • 1
aizdomīgais
a
Bet ja nu Rībena un Reirs melo un patiesībā nobalsoja PAR?
ijābs
i
Turklāt, vai var precīzi apgalvot, ka kandidēja Valdis Zatlers? Varbūt dubultnieks?
  • 2
  • 0
es
e
gan uzskatu, ka tas bija neslēpts atbalsts amatu kārajai Vienotībai un spīkerei, nekas cits
Kažoka šokā
K
Providusa pētniecei tagad ir briesmīgs laiks. Tiesiskuma vērtības brūk acu priekšā! Melo pat Vienotības deputāti! Jēzus! Visi vienādi, izrādās! Tā laikam jūtās Tēvijas kara veterāns, kurš pēc 40 gadu dzīves pēckara PSRS, nokļūst Rietumvācijā, lielveikalā. Insults garantēts.
Vārds
V
hahaha.. tas par Tēvijas kara veterānu labs salīdzinājums sanāca :D
  • 3
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas