Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Keris: Pabrika izteicieni, ka par 100 latiem strādā tikai muļķi, ir ciniski

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ANTIRUS PABRIKS
A
Šodien Krievijā visos ziņu kanālos galvenā tēma ir Pabrika izteicieni par Latvijas televīzijas kanāliem kuros jāaizliedz translēt Krievijas TV raidījumus! Cik adekvāta ir šāda plitiķa rīcība un diplomātiskas spējas uzvesties un strādāt kā politiķim? Vai Latvijai ar lielo kaimiņu valsti ir nepieciešamas domstarpības? Cik ražotāji un uzņēmēji var ciest no šāda mūsu politiķa izteicieniem? Cilvēks kas atrodas daudzus gadus valdībā un pārtiek no nodokļu maksātāju naudas ir zaudējis jebkādu izpratni par to kā rodas nauda un kādā veidā tā tiek pelnīta! Vai tiešām mums vajadzīgi aizliegumi vai ierobežojumi importam un eksportam ar Krieviju? Krievijā valdošie cilvēki šādu politiķa nostāju uztvers par politisku un visiem ir zināms cik liela teikšana ir divām personām Krievijā! Vai Latvijai tas ir vajadzīgs dēļ viena neadekvāta Pabrika teiktā? Esmu šokā par tādu politiķa uzvedību! Ja arī vēlējies lai tiktu ierobežoti kaut kādi raidījumi,tad nevajadzēja to darīt publiski lai teiktais neiegūtu starptautisku rezonansi! Totāls muļķis! Turpmāk vienmēr sekošu kādā partijā ir šis cilvēks un savu ģimeni un paziņas nostādīšu pret balsošanu par tādiem tautiešiem!
hedgehog
h
nu Keri rimsties.... katru reizi, kad dzirdu stāstu par nokļūšanu slimnīcā, galvenā stāsta sadaļa - kam un cik bija jāmaksā (protams nelegālās samaksas veidā...)
nez
n
par precīzi 100 latiem - ir latviešu valodā tēlainās izteiksmes līdzekļi un nevajag saprast burtiski. Bezdarbnieku stipendijas ir pat mazākas, bet tur laikam nav tās 8 stundas burtiski jārukā. A ko darīt, ja ēst gribas? Valsts ir novesta tik tālu, ka tie, kas negrib zagt, iet strādāt arī par 100 latiem.
Juris
J
Ne gluži tā izriet no Pabrika teiktā. Es saprotu to tā, ka tas, kas ir ar mieru savu darbu pārdot par 100 latiem - ir muļķis. Ir jāciena sevi un savu darbu. Ir robeža, zem kuras nedrīkst krist pat tad, ja bads aptumšo prātu. Un kamēr mēs - šīs valsts pilsoņi to neapjēgsim - tikmēr mūs drāzīs kā Sidorova kazas.
bet tā ir taisnība
b
"No Pabrika teiktā izriet, ka tādas vērtības kā humānisms, entuziasms un pienākuma apziņa vairs nav nekādā vērtē." JĀ, VAIRS NAV NEKĀDĀ VĒRTĒ. Kapitālismā vairs tādu muļķu nav, ir dabīgā atlase, un šiem te ir jāizmirst dabīgā nāvē. DIEMŽĒL. SKUMJI. BET TĀ IR.
AV
A
Kurš veselības aprūpē uz pilnu slodzi un ar darba līgumu strādājošs saņem 100Ls vai mazāk??? Ja kāds tur tāds ir, tad laikam patiešām ir muļķis...
pilsone
p
Ārsti lai nevaid, jo lielākā daļa ņem kukuļus acis nemirkšķinot un ko lai mēs darām, ja patiešām ir slikti lai tiktu pie kardiologa jāgaida rindā apmēram 3-4 mēneši. Zvanīju uz Stradiņiem 28.02 solīja kā var pierakstīt uz jūnija beigām ko darīt, jāņem zārka nauda jādod kukulis un tad var tikt kaut otrā dienā.
Jukums
J
Turklāt, vel bez jebkādām sociālajām garantijām, apmaksātām slimības lapām, atvaļinājumiem utt. Faktiski valdība šādā veidā legāli apiet darba likumdošanu. (Kurā valstī vēl kas tāds ir iespējams? Un kā tad šeit paliek ar likuma gara ievērošanu?) Un tas jau ir pietiekami tiešs apliecinājums, ka Pabrika izteicieni nebūt nebija nejaušība. Tā faktiski ir legalizēta un valdības akceptēta verdzība. Turklāt vēl Eiropā XXI gadsimtā.
Memory
M
Izrādās ir viens tāds Latvijas 'gandijs' parādījies:''Tiktāl Rīgas Latviešu biedrību skāris tāds pats liktenis kā valsti kopumā, taču tālākais liecina par daudz augstāku atbildības līmeni, jo biedrībā reāli notikušas strukturālas reformas, par kurām valstī tikai gari un plaši tiek runāts – nu jau trešo gadu. Biedrībā gada laikā būtiski samazinātas darbinieku algas. Visu šo gadu priekšsēdētājs strādā bez atalgojuma, sekodams latviešu trimdas organizāciju piemēram un veidojot jaunas sabiedriskā labuma darbības tradīcijas Latvijā''. (LA 03.03.2011I.N.Dāboliņa: Latviešu biedrība krustcelēs - Ingmārs Čaklais strādā Rīgas Latviešu biedrībā bez atalgojuma? Hmm, kā tā, neticas tak', ka nesaņemot >1000 Ls kāds varēs būt patriots?
Anna
A
Es arī dzirdēju tiešajā un redzēju ar kādu varonību viņš izrunāja šos vārdus,ciniski,ļoti,ļoti ciniski.
Valdis
V
Arī simts lati ir jānopelna un to ko sakja kaut kāds zemisks idiots, nevajag ņem par pilnu! Ne jau visi piedzimst normāli. Gadās, ka vecmātei izslīd no rokām...
Juris
J
Visciniskākā šajā gadījumā ir valsts, kas pieļauj, ka par darbi vispār ir iespējama samaksa 100 latu apmērā !
Letiņš
L
Artis Pabriks tviterī: "Atvainojos par nekorekto izteikumu par 100Ls. Vēlējos pateikt, ka diez vai spētu atrast profesionālu cilvēku, kas šo darbu darītu par brīvu" 11:42 PM Mar 1st via web
Jukums
J
Pabrika izteikumi bija nepārprotami. Starp citu - politikā jau pārsvarā arī iet tieši tādi, kas pārējos uzskata par muļķiem.
Ieva
I
100 latus par strādāšanu veselības aprūpes sistēmā varbūt tikai santitāri vien pelna, taču Pabrikam gribētu pajautāt, no kurienes viņš ir rāvis, ka ir tāds profesionālis? Jo tas jau ir citiem jāvērtē. Un arī Pabrika (un citu valdītāju) padoto profesionalitāte vismaz Latvijā ir jāvērtē nozares pārstāvjiem, nevis tiem, kas ieceļ amatos savus draugus, radus, partijas biedrus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas