Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Klementjevs: Gribam ieiet vēsturē kā vislabākie

Ja Saskaņas centram būs iespēja piedalīties valdības darbā, tad gribam ieiet vēsturē kā vislabākie - tā intervijā Dienai sacīja SC valdes loceklis Andrejs Klementjevs.

Jautāts, kuras ministrijas SC gribētu vadīt un kurus cilvēkus deleģēt ministru amatiem, A.Klementjevs atbildēja izvairīgi: "Tas nebūtu korekti pret partneriem atnākt uz sarunām ar savu kabinetu. Mēs piedāvāsim, lai katrs partneris izvirza vienu kandidātu [ministru amatiem], un paskatīsimies, kurš vislabāk varētu pārstāvēt šo nozari."

"Ja redzēsim, ka partneru kandidāts ir labāks par mūsējo, esam gatavi piekāpties. Ja mums būs labāks, prasīsim, lai mūs respektē. Mēs jau redzējām šajā valdībā, kur bija ambīcijas, nevis profesionālisms kā galvenais kritērijs. Ja SC būs iespēja piedalīties valdības darbā, tad gribam ieiet vēsturē kā vislabākie. Mums nepiedos tās kļūdas, kuras varbūt piedotu citai partijai. Uz mums skatīsies daudz nopietnāk nekā uz Zatlera partiju vai Vienotību," sacīja A.Klementjevs.

Uz jautājumu, kāpēc SC būtu jāiesaista valdībā, ja ir ideoloģiskās atšķirības, A.Klementjevs norāda, ka pirms astoņiem mēnešiem bijusi tāda pati situācija un "mēs iebraucām politiskajā krīzē". "Mēs samaksājām vairākus miljonus latu, lai pārvēlētu parlamentu. Bez mums neiznāca sakarīga valdība. Tādu lielu politisko spēku atstāt opozīcijā nozīmē, ka mēs pierādīsim pašvaldību vēlēšanās, ka būsim labākie un 12.Saeimā mēs atkal būsim."

Pilnu interviju lasiet laikraksta Diena pirmdienas numurā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas