Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Klementjevs: Gribam ieiet vēsturē kā vislabākie

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
to nav problēmu
t
Tāpēc jau īstie krievijas krievi neciena šos Latvijā dzivojošos urlas,jo urlas neciena ne savu dzimteni,ne tautu kurā dzīvo.Kad viņi sāks cienīt latviju un tās tautu un valodu,tad nebūs problēmu,bet pagaidām,lai arī cik tu mīlētu savus krievus,no viņiem tik vienas vienīgas problēmas!!!Un kā var nebūt problēmas,ja man,latvietim,savā Dzimtenē Latvijā ar kādu jārunā man svešā valodā,tikai tāpēc,ka viņa senči kādreiz okupējuši manu Dzimteni.???!!!Vai īrijā un anglijā kāds runātu ar mani latviešu valodā,tikai tāpēc,ka es tur piedzimtu un tā būtu mana dzimtene.Man meita dzīvo īrijā un apprecējās ar īru puisi.Gimenē viņi runā angļu valodā un bērni iet īru skolā un mācās angļu valodā.Kas notiek pie mums,ja latvietis apprec krievieti vai otrādi????Pats uzminēsi,vai pateikt priekšā?
MV
M
NE..S,bijat,busiet un esat visliktakie:Dvismaz prieks LV
Nav problēmu.
N
Nu nevajag jau uz krieviem skatīties ,kā uz kādiem spitālīgiem. Nu nav tā ,kā te daudzi izsakās. Dzīvoju mājā ,kur visi mani kaimiņi ir gandrīz krievi ,un dzīvojam draudzīgi ,nekādu problēmu. Viens otrs latvietis gan mūsu mājās ālējas,kad kunga prātā. Nu neko mēs neizdarīsim ,viņi dzīvo Latvijā,un mums viņi ir jāpieņem. Varbūt angļi arī negrib Latviešus ,kuri dzīvo Anglijā,bet neko darīt ,viņi pieņem ,un vēl dod iespēju tur strādāt un pelnīt. Tāda ir pasaule,un tur mēs neko neizmainīsim. Es labāk sadzīvoju ar krieviem ,jo mēs viņus kaut cik spējam prognozēt, nekā šeit sabrauktu no Afrikas āfrikāņi ,kurus mēs, kā tautu, vispār nepazīstam. Man krievi netraucē,lai cilvēki dzīvo ,un strādā. Daudziem krieviem Latvija ir dzimtene,jo viņi šeit ir piedzimuši ,un Krievija viņiem sveša. Viņi tur nav auguši un dzīvojuši. Cilvēkus vajag dalīt labajos un sliktajos,bet nevis pēc tautības. Ja krievi šeit Latvijā dzīvo ,tad latviešu valodu nu gan jāiemācās,nu nevar būt ,ka viņi dumjāki par latviešiem ,kuri māk runāt krieviski savā Latvijā .
ig
i
Nenievājiet krievu cilvēkus,jo var pienākt Latvijai tāds brīdis ,ka Latvijai nebūs izvēles,un tad mēs lūgsim lai krievi mūs glābj *** nu un kādu valsti krievi pēdējos 300 gados ir glābuši : Somiju, Baltiju, Poliju, Ukrainu, Gruziju, Vidusāzijas valstis ???
12345
1
SC nekads nevar būt labākais Latvijā. Tā ir utopija. Urbanovičs, Ušakovs un vēl citi no SC uzdzen šermuļus. SC veikli manipulē ar pilnīgi visu- aizdevuma atmaksu , okupāciju , pensiju inedsāciju utt. un tā joprojām. Resp. meli, meli un vēlreiz meli ir viņu programmas pamatā- tieši tāpat kā komunisma programmas pamatā.
Valdis
V
Nu gan okupanti murgo!
Nekas nav aizmirsts !
N
Vispirms ,gribu no jums dzirdēt pagātnes notikumu PATIESU izvērtējumu.
lux-piedot un aizmirst
l
Teorētiski Jums taisnība. Bet es nekad nepiekritīšu šā principa ieviešaani vienā virzienā. latviešiem jāpiedod, krievi var cūkoties, kā līdz šim. Un ālēties pie okupantu pieminekļa. Turklāt skaistais sauklis man nez kāpēc aizmirstas, tiklīdz izeju no mājas un ieraugu šos visu bojājošos, spļaudigos un pagātnē dzīvojošos cilvēkus, jo Kad viņi pārtrauks baroties no kremļa propagandas,vicināt naidīgas valsts karogus tad varētu sākt par šīm lietām runāt
ferrum
f
Bet vispār vēsturē ieiesiet kā smieklīgākā partija. Jūsu līderis paziņo ,ka ar 31 % balsu ir vinnējis. Kā var tik bezatbildīgi muldēt. Īstenībā valstī tas 31% ir pret 69%. Latviešiem ir vairākas partijas un rezultātu dod to summa.Par SC ir etnogrāfiskais balsojums ,kā krievi saka -protesta balsojums . Vēlētāji neslēpj nostaļģiju pēc krievu laikiem.
FAKTS
F
Saskaņas centra un Rubika partijas patiesā seja!! Saskaņas centra biedri apgānīja ebreju kapus!! Zīmēja nacistu simboliku un vainu gribēja uzvelt latviešiem!! Noskatieties šo TV3 ziņu video: Saskaņas centrs paši patiesībā ir NACISTISKI.
rtty
r
JA, Igaunija nepastav sada kremla kanals , ka SC, jo vini gudri budami, 90.gados, intergraja visus krievu politikus savas partijas...un vieniem nav vairs sadu problemu
tryy
t
Nu tad jadod SC ir veselibas, zemkopibas ministrijas, kur ir daudz ko darit, lai vini sevi pierada , izcina zemniekiem tiesmaksajumus, piemeram
Gornijs
G
Vislabāk vakar Panorāmā pateica Kostaņecka : SC lai iet valdībā un parāda , ko var ne tikai tukši plātās.. BET premjeram jābūt latvietim.
Piedot ,un aizmirst.
P
Daudzi šeit skatās tikai pagātnē,un bailēs trīc,bet skatoties atpakaļ,mēs nekad netiksim uz priekšu. Laiki mainās,cilvēki mainās ,un nevajag dzīvot ar skatu uz mūsu senčiem un viņu kļūdām,bet gag piedot mūsu senčiem par viņu kļūdām ,un raudzīties nākotnē,un iet droši bez bailēm uz priekšu.Drosmīgajiem pieder nākotne,bet bailīgie tā arī mīcīsies uz vietas, un tā arī bailēs nomirs.Nevajag baidīties no krievu cilvēkiem,vajag baidīties pašiem grēkot,zagt un melot.
ak
a
Tauta kura aizmirst savu vēsturi,zūd no tautu koka,kaut vai prūši,līvi,tas gan nenozīmē,ka nevajag skatīties nākotnē,diezin kāpēc tie paši mīļie krievi nepiemirst svinēt ar lielu pompu savu 9maiju,kā mēs iekarojām,laupījām,slepkavojām,uh,ka tagad tā varētu!
  • 0
  • 0
Ivans
I
Bilde superīga!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas