Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

KNAB ierosinājis kriminālprocesu par Ryanair

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mantrausis
M
Pilna valsts ar ierobežotas pieejamības informāciju. 1984.
Rezignacija
R
Khm, tas varetu izradities aarkaartiigi ienesigs un skals starptautisko komerctiecibu parkapuma process. Cerams, ka Latvijas puse nenokaves iesniegt pieradijumus ES komertiesibu tiesa un pietiesas pienakosos summu, KAS pec pavirsiem aprekiniem VARETU BUT 9 ZIMJU CIPAROS. Pat tadai bleezu kompanijai ka Ryanair, kas tikko zaudeja ieverojamu summu par Spanijas Monarhu varda necienigu lietosanu sava netira biznesa vajadzibam, tik skadalozs komerclikuma parkapumu fakts butu nopietns cirtiens pa kabatu un liktu padomat pirms parakstit ligumu ar bedigi slavenu kriminalu autoritati ( lasi Latvijas puses parstavi).
tiesnesis
t
Šleseram -nokauts!!!
Ass
A
Es vienmēr esu domājis, ka Šlesers ir nelietis, jo viņš noziedo visu, lai tiktu visveiksmīgākajā biznesā- POLITIKĀ.
patiess prieks!
p
Valsts nozadzējs Leščinskis šodien LNT kārtīgi dabūja par purnu!
no otras puses
n
varbūt labi ,ka šī naudiņa neieplūda valsts kabatā gaismas piļu celtniecībai, bet atīstīja lidostu un beidzot vistrūcīgākās ES valsts iedzīvotāji varēja kaut kur arī aizlidot, kaut vai peļņā. Es protams neatbalstu ne Flika lielos sazagumus algas paskatā, ne Šļosera aizdomīgo rūpēšanos par renģēdāju iespējām lidot..
pene
p
Vienīgais kā mēs varam iziet no krīzes ir kaut ko ražot. Lai kaut ko ražotu ir vajadzīgas investīcijas, tai skaitā mūsu investīcijas.
daunitis> jaunietim
d
Jaunais cilvēk, kuru palīgskolu esat beidzis, ka nespējat vērtēt acīmredzamo? Varbūt Šleserītis daudz maksā par komentāriem? Šleserītim laikam ir atsevišķa sadaļa izdevumos, par kuriem viņš atskaitās aiz Zilupes. Laikam, puisīt, pēc savas valsts tankiem esi sailgojies. Daunītis ir tikai mans niks, lai es piemērotos Tavam gara gaismas līmenim, bet Tev tā ir nopietna diagnoze. Un vēl draudi...
Elizabete
E
Nothing special. Tieši tādā pašā veidā tika slēgti valdības līgumi par kālija pārkraušanu Ventspils ostā nu jau pirms padsmit gadiem. VK materiāli par šo tēmu redzami VK interneta vietnē. Protams, valsts kontrolieris jau toreiz bija cits un prokuratūrai jau nekas netika nodots. Tagad gadiem visi brīnās par Lemberga bezgalīgajiem tiesas procesiem, bet kālija pārkraušanas cenu starpība pašā sākumā daudz ko izskaidro. Kaut kur taču rodas tie politisko reklāmu miljoni arī milzu dimbas laikā.
Caks
C
Ai kaa šloseram neiet:))) Īstā brīdī !
Berta
B
Visi bandīti savu dzīvi beidz vienādi tajā brīdī, kad viņu alkatība vairs nepazīst robežu. Šlesers nav izņēmums.
ululiņš
u
Tiem, kuri taisās balsot par Šloseru: Eiropa jūs nesapratīs!
ghfgh
g
šlesers, kurš gan cits :D
DD1
D
Diemzheel jaaatceras, ka VVF vareeja savaa laikaa aptureet Shleseru, bet nee vinjai bija kaut kaada motivaacija odzi azotee sildiit un protezheet.
pareekjinam
p
Cik ir tūristu? 1/3 daļa? tātad ~3000 Eur. Izmaksas no pakalpojumiem vēl 2/3. Paliek peļņa ~1000 Eur. Reisi ir 2 - ielidojošais un izlidojošais, tātad vēl ~1000 Eur nost. Summā pa esam pa nullēm ar apčurātu pieminekli. ----------------------------------------------- ------------------- Un kas tad bez tuuristiem ar to lido? Biznesmenji??? Pasties tak kaados laikos tie ljotaki ir , pasties kur noseezhas... Es regulaari lidoju darijum lietaas, bet nekad nelidoju ar Ryanair. To nav iespeejams izmantot. Taakaa tie kas lido IR tuuristi. Kas veel var lidot no kaukaadas Tamperes? Jebkuras izmaksas pakalpojumu sniedzeejam LV ari paliek LV. viesniicas savus palagus mazgaa Riigaa. Zinu, tas noteikti Tev ir paarsteigums. Un par to palagu mazgaashanu pieriigas Milda sanjem algu. Izmaksas vietejam krogam ir peljnja kaadam citam vieteejam un ari valstij nodokljos. tas murgs ar daliishanu ielidojoshos/izlidojoshos nav logjisks. Ko Tu tur megjini saskaitiit izlidoshanai? Tipa izlidojot tuuristiem atdod naudu??? KUR? Es ar gribu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas