Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

KNAB veicis kratīšanu Rīgas satiksmē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jestrais
j
pareizi arii IRā mineetais termiņš ir tieši 1998-2002 gads , satiksmes ministrijaa toreiz atseedeeja glaunaas frizuuras iipašnieks PSKP sekretaars Gorbunovs Latvijas ceļš, ja mani atmiņa neviļ , raksti par šo skandaalu jau bija gadu atpakaļ , tad tika mineets , ka šo kanaalu izmantojušas arii dažas citu pilseetu pa;švaldiibas , Ventspils tai skaitaa ...
jestrais
j
... un piesietu pie štībeļa...
Iepuhtiet Man
I
Bemhenam ir līgums par "mantas šķirtību"
Pelēkais Vilks
P
Losbergs 21:21 RS pasažieri grib redzēt Bekhemu uz nārām! ================ RS pasažieri grib redzēt Bemhenu iejūgtu velkam 1.maršruta autobusu uz Berģiem un atpakaļ.
anonīmais šakālis
a
Jebkurā gadījumā taukpurnu bekhemi to ir godīgi nopelnījuši, arī uz nārām pasēdēt pāris nedēļas, kā Miķelsons. Tas ir pats minimums.
Valdis
V
Bemhemam ir forši mati
jenotsuns
j
Jenotība grib dabūt amatus, tāpēc veic kratīšanu, atrod pārkāpumu (ja nevar atrast - izdomā) un tad ieceļ atlaistā vietā kādu jonetēnu... lai vairotu savas jenotu sugas labklājību.
Losbergs
L
RS pasažieri grib redzēt Bekhemu uz nārām!
KGB
K
Paskatoties uz izbijuša autobusu parka "Imanta" direktora savrupmāju, Jūrkalnes ielā- saprotu, ka KNAB ir labi nokavējis.
Jautājums
J
Kāpēc visos portālos ir pareiaa informācija par darījuma laika periodu, bet Dienai maldinoši.
Oskars
O
Tur bija jābūt MILJARDAM , bet mūsu KNAB to neieraudzīja .....
M
M
Pareizi.Paldies par informāciju.
TURU IKSKI
T
VAI BEMHENA KULTUURAS NAMAA PINKOS,ARII IR KRATIISANA...DRIIZ SPROGAINIE MATI JAFRIZEE BUUS UZ O
gt
g
PALDIES -MAISA GALS....
maisa gals
m
Papildus 117 autobusiem, par kuru iegādi Latvijas amatpersonām samaksāti 1.8 miljoni eiro, kukuļi doti arī par vēl 40 autobusu iegādi. Arī šos autobusus iepirkusi Rīgas dome, lai nodrošinātu pasažieru pārvadājumus un par to veikti nelegāli maksājumi, kuru kopējā vērtība sasniedz 383.5 tūkstošus eiro (276 tūkstoši latu). Kukuļus, kā liecina pubiskotie Daimler kukuļdošanas lietas materiāli, devusi 1967. gadā dibinātā MB Turk, kas pieder Daimler un vairākām Turcijas kompānijām. MB Turk ir Daimler oficiālais pārstāvis un arī ražo un pārdod autobusus Turcijā. Līdz 2005. gadam MB Turk pārdeva autobusus arī Austrumeiropā, Vidējos austrumos un Rietumāzijā. Materiāli liecina, ka 1998. gada novembrī un 2000. gada aprīlī MB Turk pārdevusi 40 autobusus Rīgas pašvaldībai. Autobusi pārdoti 2 kārtās, pa 20 katrā un pārdošanas darījums veikts izmantojot Silverstar, kas tajā brīdī bija Evobus ģenerālizplatītājs Latvijā. 2006. gada decembrī Daimler korporatīvais audits MB Turk ofisā Stanbulā, seifā atklāja trīs mapes. Šīs mapes un citi pierādījumi liecināja, ka MB Turk ir izmaksājuši apmēram 6.05 miljonus eiro kā maksājumus par darījumiem, kuros vairākas valstis iepirkušas autobusus. Valstu skaitā ir ne tikai Ziemeļkoreja, Bulgārija, Lībija, Krievija un Saūda Arābija, bet arī Latvija. Atrastajos dokumentos norādīts, ka MB Turk, saistībā ar šo 40 autobusu darījumu, veikusi divus neatbilstošus maksājumus. No kopā kukuļos izmaksātajiem 383.5 tūkstošiem eiro (276 tūkstošiem latu) 115.9 tūkstoši eiro (83.4 tūkstoši latu) pārskaitīti Silverstar.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas