Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +26 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Koalīcija plāno atbalstīt Bergmaņa apstiprināšanu aizsardzības ministra amatā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
aaa
a
...bet jau ir...
aiziet ciet !
a
Jāā Stāvoklis ir katastrofāls ar mūsu valdību,jo vairs nesajēdz ko dara tur,turpmāk par ministru prezidentu var ievēlēt kādu tirgus pārdevēju un tad būs pilns komplekts .
pie varas ir komunistu banditu klan
p
kas caur infotelpu rada iluziju par 1918.g LR atjaunoshanu....patiesiba turpinas lv kolonizacija un rusifikacija,un nelustreto komunistu klanu zveribas?pie varas ir sarkano propagandistu jaunais vilnis ,kas caur infotelpu veic manipulacijas ar apzinju,manipule ar jedzieniem un lietu butibu..notiek krievu okupantu realizetaas -perestroikas- agresija pret visu cilveci,un galvenais ierocis ir infotelpa?
  • 0
  • 0
aaa
a
...jā,jā-visam kaput...
aaa
a
...jā,jā-visam kaput...
Kurbads
K
KO? NA arī piekrīt šim murgam???
Gaters
G
Kā kārtīgam latviešam pienākas...jāatstāj pārītis pirkstu uz zāģgalda... un mājup slānot iemest izsmēķi dēļu čupā... ~N~
Dre
D
Kāpēcc dzintars un parādnieks neielika lodāmurus pēcpusē ar pogu , ko var paši nospiest, par bēģļu jautājumu? Tāpēc jums te ir koalīcija, vēlētāju absurdā balsu vākšana, savu ģimeņu materiāli nodrošināšanai,, bez darbiem, greķijā notiek un tiek risinātipatiesie pasaules jautājumi! Dzinatrs aitas var ganīt, ja grieķi licenci izsniegs!:D
A, kā gan citādi?
A
Koalīcija jau arī izvēlējās.
Raimi
R
Tagad japalielina Aizsardzibas budzets un vajag obligato karadienestu, jo: 1) Pensionari nezina kur tereet savas pensijas un uzkrajumus 2) Krievi uzbruuk
Krievi uzbrūk vienmēr, tāda reiz nā
K
Pensionāriem pensijām, paldies Dievam, naudas pietiek, un nav tā kā dažās valstīs, kur pensija 3-5 dolārus mēnesī. Kas savu aku NEPIESPĻAUJ, tas slāpes necieš. -vārds-
  • 1
  • 0
zaķītis
z
vai tiešām tās pederastu makulatļūras piedāvātais bLāķis ir tik milzīgs, Ka trula alkatība ņem virsroku pār veselo saprātu ?
Voland's
V
Kingi ko var gribēt ar kalpu dvēselēm - 600 gadi verdzības pie vāciem ... Lūk sekas : amatos liek nevis tos kas kaut ko zina, bet tie kas var kalpot un prasti - tātad neko pretī nerunās un būs pārlaimīgi kalpot līdz nāvei! Ir skaidrs vien ka šī ir mairionešu valdība !
Gluplandam
G
kropļu,kropli, lai tev top zināms, ka to, kas te valdīs izlemj Vašingtonā un Maskavā, ar niecīgu Briseles mēslu līdzdalību.
  • 3
  • 1
zxzxs
z
Laikam vēlamies, ka NATO sit Latvijas zārkā ar vien vairāk naglas. Bergmanim noteikti naglas un āmurs ir.
Vārds
V
Mūsu gribēšanu neviens neprasa, tikai ar varu stumj mums virsū savus tankus un pedrastus.
  • 2
  • 2
iespaidigs ministrs
i
kadreiz, kad bija bezdarbs, pat setniekam vajadzeja buut ar ekonomisko izglitibu, zinat sveshvalodas, lidz tik un tik gadiem vecam... Tagad, nevis kaadas ir zinashanas un pieredze, bet kuraa partijaa esi. Parakstit papyrus mak, tatad varbut ministrs. Ja Maxima's kasiere vareetu tikt gala ar ministra pienakumiem, tad diez vai dalja ministru vareetu stradaat kasiera darbu. Paskatos uz to Vejoni. Truli teicieni, nekaa no cieniga prezidenta. Prasts kaa slotas kaats. Jebkuram traktoristam ir labaka humora izjuta.
Pareizi dara
P
Raimis pareizi dara. Lidz shim skraidija kaa taads 6shinieks no viena darba uz otru. Cik tad ilgi taa var pavilkt ar 12 darbiem! Tagad izsitisies cilveekos. Pec paris gadiem ierednju deklaracija bus tikai viens amats, bus aizneemies simtiem tkst, un aizdevis veel vairaak. Welcome pie siles!
  • 1
  • 0
valsts droshiba
v
LV noris milziga krievijas hibridarmijas agresija,rus ieliktenji salikti visos svarigos postenos,bet ushakovs reklame LV kaa "ruski mir"sastavdalu ,jaunajais vilnis "lien pa logu"atpakal ar ushakova atvilkto kartejo rusvalodigo milzu festivalu,,,reklamejot LV kaa "ruski mir"sastavdalju hibridterorists ushakovs sagatavo pasauli LV fiziskai okupacijai no krievijas puses?Citaas valstis tik noplatiis rokas,sak ,nu jaa taa tak krievu pasaule...milzigi rusmeeeligo festivali ,,,9. maija zemiskaa okupantu armijas suminashana utt utt patiesibaa ushakovam jau sen kaa bija jaatrodas apcietinajuma?
  • 2
  • 0
Aurelijs
A
tu laikam i stipraaks pa bergmani , ar izcilu izgliitiibu un ļoti zinošs kara maakslaa , bet redz tev tas amats netiek un tu i diktan apvainojiesm , ....tomeer nee , vairaak par vaargu pirdienu diivaana , nez vai buusi speejiigs.
  • 0
  • 0
Voland's
V
..” Arī komitejas sapulcē,kur paredzēts runāt par balli, skolmeistars iemanās iespraust runu par saviem dižiem un svarīgiem darbiem: “.. Ņemsim par piemēru tik treju dienu darbošanos no pagājušajiem mēnešiem. .. Ceturtdien, tai un tai datā: pie Ķauļu Jēkaba dēļu zāģēšanas atklāšanas jaunceļamai ēkai ar runu un daiļburvīgu dzīvošu bildi. .. Es savā runā motivēju un definēju šo teikumu: kad maize būs, tad zāģi raus, kaut gan zāģeri mēdz sacīt otrādi, proti; kad zāģi raus, tad maize būs. .. Tai pašā dienā no pievakara līdz pāri pusnaktij bij biedrības izrīkoti kartupeļu svētki. Tur mans mazumiņš piedalās ar divi runām un trim kuplejām, kas sacerētas no tapinātas vielas. Piektdien, tai un tai datā: no rīta muižas kalējam jaunu plēšu iesvētīšana. Tur es nolasīju paša sacerētu dzeju, kura, kā likās, bija diezgan glīti izstrādāta un arī pie sapulces atrada labpatikšanu. Ap pusdienu nodziedāta “augsta laime” pirmiem ievestiem bezdelīdzēniem. Vakarā humoristīgs vakars ar toastiem pie cūku svilināšanas. Sestdien, tai un tai datā- dzelzceļa līnijas projekts caur Vidzemi. Pēc tam pamata akmens likšana nākošam biedrības namam, kur tika iemūrēts šis protokols: .. Pagasta skolā dzīvoja slaveni pazīstamais tautas dēls Pietuka Krustiņa kungs, kura vārdu jūs, kas šo lasāt, varat atrast iekš dzejas vēstures augstā goda vietā visos laikos. ..” Brāļu Kaudzīšu kopīgi sarakstītais darbs “Mērnieku laiki”
NACIKI
N
Būs gana labs...
face control
f
valsts prezidenta-IQ- -....krievijai der... aizsardzibas ministra IQ- -.....krievijai der tatad ir notikusi zveriga krievijas hibridarmijas agresija pret LV un rus agents lembergs joprojam uz brivam kajam?
  • 2
  • 0
KREMLĪNI
K
Mums arī, jo no Lemberga,
  • 2
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas