Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Koalīcijas līgums neļaus Vienotībai un VL-TB/LNNK sabloķēties un pārbalsot ZRP

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Igors
I
Jocīga gan tāda mākslīgi " salīmēta " koalīcija , kurai pat nepieciešams papīrs , lai iespējamie cīņu biedri par gaišāku Latviju nesakašķētos un uzvestos pienācīgi. Izskatās , ka šajā " biedrībā " viens uz otru skatās ar šķību un aizdomīgu aci - kā tāda valdība varēs strādāt ? Ir jāsaprot , ka neveiksmes gadījumā ( kas pilnīgi reāli iespējams ar šādiem Krilova fabulas varoņiem ) SC gūs milzīgu morālu uzvaru , sak , latvieši nekad nav spējuši vienoties savā starpā un pārvaldīt savu valsti. Līdz ar to būsim paši atdevuši varu SC aiz sava stulbuma - ja tagad bija iespēja ar viņiem sastrādāties uz vienlīdzības pamata , tad vēlāk viņi diktēs savus noteikumus. Tad reāli nacionālai Latvijai būs beigas un sapnis būs izsapņots !
Šalle
Š
Pagaidām viss izskatās normāli. Un arī šī iestrādātā kļauza par pārbalsošanu ir Ok, ņemot vērā Zatlera nostāju attiecībā uz veicamajām reformām. Labs kompromiss visā visumā. Vienotībai atlika vai nu iet koalīcijā ar ZRP un SC, vai palikt opozīcijā. Rezultāts ir labāks, tāpēc uzskatu, ka šajā partijā starp ZRP un Vienotību ir neizšķirts. Redzēs, kā ritēs amatu apspriešana un praktiskais darbs. Ceru uz to labāko. Drošības sajūtu dod VL! iekļaušanās. Tie jau nu noteikti bļaus, ja kas tiks perināts.
Dr.xy
D
Neesiet slinki,un izlasiet kas ir tankists:
mmm
m
Pirmais eksterēmisms kas jānovērš ir bilingvāla izglītība. Otrais ir Staļina režīma slavināšanas pasākumi. Ķīlis starp citu pauž ekstrēmistiskas idejas augstākajā izglītībā.
alias
a
Ja jau tā, tad normāli Zatleram būtu sēsties premjera krēslā. Kāpēc Dombrovskis zem tanka, ja Zatleram visur pēdējais vārds. Lai pats pamēģina premjera saldo maizīti.
o oooo
o
nodevejiem ir jased kautkur citur,reka Rumanijas un Irakas diktatori beidza dzivi.
  • 1
  • 0
krabis
k
Kad reiz beigsies tā ķēmošanās ar koalīcijas līgumiem, padomēm un tml.? Vai beidzot tautas ievēlētie kalpi varētu sākt domāt par valsti un visus tai būtiskos jautājumus izlemt saskaņā ar Satversmi? Un tu nav nekas tāds paredzēts! Likumdevējs ir parlaments, bet izpildvara - valdība'. Un nevajag nekādas koalīcijas padomes, kas valdībai čukst ko kurai partijai vajag!
NAV VIENALGA
N
taisi savu partiju, ieguusti uzticiibu no tautas un stradaa Latvijas vaardaa! Tev kaads to liedz?!
  • 1
  • 0
Dido
D
Zatlers izskatās, kā sūdu norijis.
nuuu...
n
drusku jau ir arī .....
  • 2
  • 0
jap!
j
Nav jau nekāda laime pēc tam, kad bija viskautkas izrunāts par Āboltiņu un nacionāļiem, sēsties pie viena galda un, turot dūres zem galda, ar neuzticību raudzīties uz "piespiedu" partneriem. Tā ir bijusi visu mūsu valsts koalīciju nelaime - savstarpēja neuzticēšanās, intrigas u.tml., bet par valsti aizmirst. Cerams, ka šajā kompānijā NA turēs taisnu kursu.
wet
w
...turklāt VL/Vienotībai nemaz nevajag pārbalsot Zatleru, viņiem pietiek vien kaut kādā strīdīgākā jautājumā piešpricēt 7-8 balsis SC/ZZS: līgums nav pārkāpts bet lieta darīta. Jo vairāk es domāju par ZRP izcelsmi, jo vairāk man šķiet, ka tas ir LABI, ka Zatleram patiesībā nav nekādas zelta akcijas un ka tāpat visu laiku vajadzēs čekot, ko džeki VL/Vienotībā domā un plāno darīt.
kāds naivums!
k
Ja vajadzēs, pārkāps ne tādu līgumu vien! Ja vajadzēs, būs jauns līgums post factum!
paga paga
p
tas jau ir pretvalstiski,LV nav likuma,kas nosaka ka katrs depudats nedrikst balsot pec sava ieskata.
wet
w
Un kas būs, ja VL sabloķēsies ar Vienotību un izsvilps Zatleru? OK, līgums būs pārkāpts, so what? Vai kāds zaudēs mandātu? Vai tur iestāsies civiltiesiskas sekas? Nē taču, Satversme neko tādu neparedz. Rotaļas smilšu kastē. Reiz mums jau bija amerikāņu bokseris mācītājs iekšlietu ministrs, kurš pasludināja, ka rokasspiediens esot vissvarīgākais. Ar ko tas beidzās, mēs visi zinām.
no ko
n
nauda iztērēta, vietas saglabātas un karavāna iet tālāk. Kas maksās par šim izdarībām? Vai Zatlers ir par to padomājis, ko sasolīja vienkāršam iedzīvotājam, kas viņu atbalstīja, un kā to izpildīs?Zatler! tauta nav muļķu bars, tu esi pāšāvis pār strīpu, gaidīsim rezultātus.
NAV VIENALGA
N
par ko cepies, nesaprotu!?
  • 0
  • 0
ita
i
Sagaidīsiet vēl no tā Zatlera brīnumus. Viņš zina ja tauta piemānīta tad no valdības ārā, nāķošajās vēlēšanās.
Svins
S
tātad ZRP būs atbildīga par visiem valdības lēmumiem. izskatās, ka šī ir vēl viena lieta, kur ZRP vienkārši ir iekritusi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas