Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Koķe aicina skolotājus atturēties no protestiem svētku dienā - 1.septembrī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
rikijs
r
pretīgāku maitu neesmu redzējis!!!!!
DD1
D
Piekrītu,- Koķe arī tāpat kā Rozentāle sākimā destruktīvi vaimanāja un tik prasīja naudu, bet galu galā ķērās pie darba un man liekas, ka ir pavisam laba ministre.
DD1
D
Skolotāji, vai Jūs nezināt, ka daudziem Jūsu skolēniem ģimenē situācija nav nemaz labāka, bet varbūt pat sliktāka? Vai tas Jūs neuztrauc? Konkurencei sen bija laiks arī skolotājus sašķirot, jo daudzi nevar ciest skolēnus.
loulou
l
to, vai 1. septembris ir svetku diena vai ne, nosaka cilveku izjuta par so notikumu. ar varu priecigs nebusi! attieciba uz skolotajiem latvija - acimredzot vini gaidis paklausigi savu navi, izmisumu, bankrotu vai izbrauksanu uz vakareiropu "zila kolara" darbos. atskiriba no medikiem, eiropa nav ipasi dzirdets par skolotaju trukumu. amerika gan, te var braukt meklet darbu ... ja ir anglu valodas zinasanas savai specialitatei atbilstosa limeni.
Viktors
V
Protests- Cilvēku neapzināta (veltīgi izšķiesta) rīcība, kas noved pie krituma, nevis pie progresa. Ko daram - Cenšamie izdomāt ko jaunu, lasīt, ieteikt, strādāt, analizēt, vienoties.
Klāvs
K
Učuki galīgi DEBILIZĒJUŠIES! Stulbeņiem vēl nav pielecis, ka Latvija būtībā ir Zambabes līmeņa valsts ... šajos trūcīgajos laikos gatavi bērniem pat IZČAKARĒT 1.septembri!
nikna skolotāja
n
Ko tu tur atkal murgo, Taņa? Izglītības sistēma ir pilnībā sagrauta, un tu saki - svētki? Konkurence, tu saki? A vai tu zini to, ka jau tagad no skolām prom iet skolotāji ( un ne tie sliktākie!) - kā tu domā, ar šī brīža algu vispār ir iespējama da jebkāda konkurence? A varbūt būs tieši otrādi? Vai tā, Taņa nav? Es domāju, tu vari būt priecīga, tu un visa MK liekēžu varza var būt priecīgi, ka skolotāju arodbiedrība 1. septembrī nav izvedusi ielās VISUS pedagogus, gan atlaistos, gan neatlaistos ( starp citu, pēc jaunākās informācijas viņiem pievienotos arī bērnu vecāki)! Tā, kā turi muti, turi labāk muti tagad!
Zombijs Ivanovam
Z
Vai tikai neesi pūtēju orķestra dresētājs un diriģents? Piekrītu tam, ko tu saki, jo tu saki pareizi!
ucjuks589
u
tualetei ir jko tureet ipasjhi piegdienas vakarāa... bet ko mēs vēlamies iemācīt bērniem- kā viņiem kļūt konkurētspējīgiem eiropas biznesa tirgū un ar godu turēties austrumeiropas t.i.nabaga vaņku diriģētā propogandas tirgū... WTF- Merķelis- Barons-Kalpaks-Ulmanis...vai vēkl kādi piedāvājumi, uzstādījumi,,, es mackačkā dzīvojis varu arī po russki...arī finnish bisiness pazīstams man... jeņķu pieeja imponē un ķīnīzeri iekačā...par joskēm vispār jābūt sajūsmā,,,letiņš ir lunkans kā zutis un izdzīvos šī nezāle mūžīgi..he he he he...piss...
ucjuks589
u
vai tante domā, ka kāds vinju gribetu isdrassht, stiprhi sjaubos.........
miks
m
Cik ilgi viņa mūs mācīs? Lai taču nāk un strādā skolā! Vismaz vienu gadu! Un tikai ar tādu algu!!! Šodien aizgāju uz veikalu paskatīties jaunākās (standartam nepieciešamo ) mācību grāmatas. Tādas manā priekšmetā šobrīd ir 6. Un cena kopā ap30 ls. Tas ir 25% no manas algas.Kā lai es sagatavoju bērnus eksāmeniem , ja nevaru nopirkt grāmatas!!! Skola vairs nevar atļauties un es arī....
ZV
Z
Prātam neaptverami! Skolotājam,kuram nav cerību pat pabarot savus bērnus,samaksāt komunālos,samaksāt uzspiestos mācību kredītus par 2. vai 3.izglītību,pazemotam un izmisušaM JAUKI JĀSMAIDA UN JĀRADA svētku noskaņojums!Noziedznieki Jūs esat TAŅKA,VALDOŠĀ VEPRU BANDA UN TIE IDIŅI KĀ cony uc
cony
c
Koķe ir laba ministre,viņas vadībā jau ļoti daudz izdarīts sistēmas optimizācijā,ja līdzīgi būtu rīkojusies Rozentāle,tad arī par mūsu veselības sistēmu nebūtu jākaunās,bet laikam Tautas partijai ir jo sliktāk,jo labāk pašiem.
J
Es vairs nekam Latvijā neticu, es ne uz ko neceru (bada nāve, pakāršanās vai aizbraukšana), bet jaunie, gudrie - protestējiet, parādiet, ka esat vērtāki par Ls150 uz rokas, nesamierinieties! Koķes demogoģiskie aicinājumi ir tik pazemojoši pretīgi, ka pirmo reizi mūžā gribas iespļaut sejā.
bada dzeguze
b
Piemirsi, ka skolotāji pēc darba gatavojas nākamās dienas nodarbībām un labo mājas darbus. Arī nedēļas nogalēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VAIRĀK

Ministres Tatjanas Koķes aicinājums pedagogiem

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas