Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Kolēģi iesaka Siliņai atklāt naudas aizdevēju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
emily
e
ko???? 500 000 latu ?????? Manam draugam londonaa, vadot G O D I G U kafejniicu biznesu vairaak nekaa 30 gadus t.i. regulari izmalsaatas algas, nomaksaati nodokli, caurspiidigs dzives veids ar vairaakkart veiktiem ziedojumiem veezu slimniekiem un citiem dziives paberniem, nav taadu uzkraajumu dazu gadu laikaa. PROTAMS,KA SAI NETIIRAJAI DAAMAI JAAPASAKA, KAS AIZDEVA NAUDU NOGULDIIJUMIEM UN KAADIEM MEERKIEM, UZ VISPAAREEJA LATVIJAS NABADZIBAS FONA ??????
www
w
Tā ir samaksapar ZRP graušanu.
ES
E
Citās lapās pavīdēja arī cipars 150 tūkst., kas esot nopelnīts banku procentos trīs gadu laikā. Pat treknajos gados bankas virs 7% nedeva. Tātad, bija jānogulda ~ 700 tūkstoši LVL. Vai kāds nezina, kur atrast tādu papuci, kas aizdotu man arī 1 milj. EUR uz trim gadiem (bet varbūt uz mūžu, jo nav teikts, ka man būs, ko atdot) pilnīgi bez procentiem? Izskatās pēc iepriekš apmaksātiem deputāta balsojumiem.
lauķe - ES
l
Tas gan nav tiesa.......Treknajos gados bankas deva pat 12%.....Viss bija atkarīgs no summas un termiņa attiecīgajam termiņnoguldījumam........
  • 1
  • 2
nožēlojami
n
Diemžēl nākas piekrist, turklāt šādi domāt sliecos, jo Siliņa par ko es balsoju Vidzemē, uzskata, ka ienākumu avots ir jāslēpj.
  • 2
  • 0
hehe
h
ar gurniem sastradajusi....
J
Viņa aizbrauca uz ārzemēm pēc leģendas, la vietējie pajoliņi viņai to netraucē sastādīt. Atbrauks un skaidri pateiks, no x aizņēmos tik, no y aizņēmos tik un iepūtiet! Vot tā skauģi!
es
e
roulandu ģimene, kurš gan cits. vai dienai to nezināt?
okupacijas sekas
o
milzigas latvieshu beglu straumes uz rietumiem,neveikta dekolonizacija un komunistbandformejumu patvalja 20 "brivibas" gadu garuma?
lauma
l
šitais meitēns jau agrā jaunībā ar bagātajiem sponsoriem pa mazpilsētu Valmieru vazājās. gan jau par i - paklapojumiem iešķīla
Mantrausis
M
Manuprāt šis jautājums ir nozīmīgs kontekstā: Vai daži sabiedrības pārstāvji uzspiež viedokli vairākumam, vai arī sabiedrība maksā papildus nodevas mazākumam. Ja liela daļa LV iedzīvotāju uzskata, ka Ls 20 CP darbiniekam ir mēraukla, par to sodīt nedrīkst, jo ne jau pats to izdomāja un turpināja. Ja LV nav likumi, kas būtu saprotami un pieņemami pilsoņiem, piedodiet, lai tad tos arī pieņēmēji ievēro. Mums nav normālu ētikas normu pēc būtības. Paskatāmies uz pamatu pamatiem. Nevar nebarot govi un sist dēļ piena trūkuma. Valsts mūs apzog 20 gadus un tikai prasa un neviens to nemana... Nu mana jau gan, bet - sak - visi vēlas dzīvot.... Es neredzu reformas nedz ZRP, nedz ŠRP idejās, jo viss ir balstīts uz esošās sistēmas saglabāšanu. Neesmu bijis, bet Ēģipte laikam nav TIK tālu....
kaza
k
saeimas deputāts lemj manu un manas valsts likteni, deputātam ir jābūt godīgam , ja slēpj savus darījumus - man ir pamats domāt, ka viņa ir negodīga , kā jau tas ar deputātiem mēdz būt Zināja taču , ka kļūs par publisku personu, ja gribēja slēpt savu biznesu - tad nav , ko līst deputātos
Pelēkais Vilks
P
Jābrīnās, kur Zatlers atrada šādu jaunu sievieti ar tik ================= Jābrīnās, ka tas ir noticis tik vēlu.. Likās jau, ka vīrs (atbilstoši vidēji statistiskajiem datiem) ir ārpus krīzes zonas... Ķļūda gadījusēs.
  • 0
  • 0
Lidija
L
Jābrīnās, kur Zatlers atrada šādu jaunu sievieti ar tik negodprātīgiem uzskatiem?
  • 8
  • 0
Juhans
J
Nauda jau ir tāda noslēpumaina LIETA.
spekulants
s
Nodarbojos ar vērtspapīru un valūtas spekulācijām jau 7 gadus un varu pateikt, ka tas ir nežēlīgs bizness un vairums cilvēku naudu pazaudē!!! Man arī ir laba izglītība starptautiski atzīts grāds biznesa vadībā (MBA), bet par veiksmīgu spekulantu nevienā skolā nemāca! Man šī leģenda par aizņemto naudu un lieliskajiem procentiem liekas baltiem diegiem šūta!! NETICU šim stāstam!!!! Interesanti ko Siliņas kundze darītu, ja latu tomēr devalvētu, vai Parex bankrotētu!?
ierosmei
i
Pie reizes lai kolēģi pajautā Kukules kundzei, kā tika pie bagātības?
Pelēkais Vilks
P
lai kolēģi pajautā XYZ kundzei, kā tika pie bagātības? ================== Naīvs jautājums.. Jau padsmit gadus viss notiek tikai caur elegantiem caurumiem (likumdošanas)...
  • 2
  • 0
:)
:
Labs ierosinājums! Starp citu, cik godīgs un atklāts var būt tautas kalps, kas maksā kādam, lai tas maina viņa patieso izskatu?
  • 7
  • 0
Barons Manteifels
B
Patlabanējā situācijā, domāju, ka katra personiskā nauda ir katra personiskā nauda un citam gar to nav nekādas daļas. Man patīk termins "sabiedrība"... Es nezinu nevienu, kam interesētu kāda kaimiņa, ministra vai deputāta nauda. Domāju, ir jāspēj saskaņot sabiedrības viedokli un tās intereses, kas nosaka naudas plūsmas kontroli. Patlaban sanāk, ka Sudraba un Kalnmeiers ziņo: Valsts naudu tērē nelietderīgi, un seko ierēdņu ziņa: bet ņemsim tāpat. Mani neinteresē citu cilvēku nauda. Mani interesē kā valsst tērē mūsu naudu. Klajš populisms.... Tērēsm kā līdz šim, bet kontrolēsim... Stulbi!
nu gan...-ir starpība!
n
Tu gribi teikt, ka es kā vēlētājs varu balsot par "kaķi maisā"? Neiet jau runa par bagātību, bet cilvēka patieso vēlmi tikt "pie siles" To nu vēlētājam vajadzētu saprast.
  • 0
  • 0
>>ir starpība
&
Manuprāt cilvēciskā ziņā starp kaimiņu un deputātu atšķirības nav! Ir tikai sakaidri redzama vēlme kontrolēt, kas nez vai - ņemot vērā LV lielo pieredzi [1941., 1949; 1940.-1990.] - būtu atbalstāma. Pēc būtības. Uztraukums par bagātību LV jau top nožēlojams.
  • 1
  • 6
:) - ir starpība!
:
"Mēs nerunājam par Tavu kaimiņu, bet Saeimas deputātu!" Deputāti arī ir tikai cilvēki. Mana nostāja ir tāda - par deputāta ienākumiem un īpašumiem ir jābūt informētām "kompetentām iestādēm" un kolēģiem parlamentā. JA tur būs kāda šmuce - viss tiks vilkts dienas gaismā. Pārējiem par to zināt nav nekāda vajadzība. NAv ko skaitīt naudu svešā kabatā.
  • 0
  • 7
ir starpība!
i
Mēs nerunājam par Tavu kaimiņu, bet Saeimas deputātu!
  • 16
  • 0
puke
p
Vijai taisnība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas