Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Krievija kā partnere

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KLM
K
ES ir tukša skaņa - birokrātu bars bez seguma un lietderības koificenta Latvijas valstij ! .......................................................... ................ Nu ko Jūs tādu runājiet, ārprāts - un biedrs Rubiks? Viņš tak Latvijas labā atdos pat dzīvību..Nu kā tā var runāt !?
BALTS
B
KAS GAN PAR TO BŪTU ŠAUBĪJIES ? Es nekad ES nēsmu atzinis, bet Latvija sadarbojas un sadarbosies ar Krieviju! ES ir tukša skaņa – birokrātu bars bez seguma un lietderības koificenta Latvijas valstij !
Человек
Ч
Ļoti laba prezidenta kandidāte: lieliskas valodu zināšanas un arī čekas darbiniece, kas arī nav mazsvarīgi! Bet zinātniskā komunisma ziņā pat lielākā lietpratēja, nekā paši Putins ar Medvedevu!
Babs
B
Vaiceres palidze atkal kadu rakstinju uzcepusi? Labi, labi. un talak ko, ierosinajumi, talaka analize. utt?
Barons>>DD1
B
Acīmredzot, Jums nav bijusi "laime" sarunāties ar Vaideres kundzi. Pilnīgi nederīga kandidāte prezidentes amatam.
Nokluseja galveno
N
Par to kā sarunas par līgumu ES-Krievija tā ari nenotika paldies Dižai Lietuvai un tikai Lietuvai.
KLM
K
Pareizi, piepēdos vēl Kuriļu salas (japāniski Čišima) .................................................. ............................................................ .. Un piepēdotās Kuriņu (Čišimas) no jauna grims viduslaikos - iznīks kultūra, izglītība, par pārticību nemaz nerunājot, Kuriļu salu pamatiedzīvotāju, krievu, busido tradīcijas tiks apspiestas un iznīcinātas....
Klibs Aita
K
Pareizi, piepēdos vēl Kuriļu salas (japāniski Čišima) ar Fukušimā pabijušām zolēm, liliputins vairs nevarēs turp braukt.
:o)
:
Pilnīgi var piekrist!
:o)
:
"Krievijas politikas rezultātā bieži zaudējumus cietuši Eiropas uzņēmēji un pat nozares." - lūk, šī ir svarīgākā raksta atziņa! Un tas ir skaidri redzams gadiem ilgi visiem, kas nav zaudējuši spēju spriest objektīvi un loģiski! Līst krievijas virzienā - tas ir stulbākais, ko Latvija var darīt!
KLM
K
Korumpēta, despotiska un civilizācijai huligāniska. Nedroša. .................................................. ............................................................ . Nepiekrītu - ļoti civilizētā veidā pastiprina Kuriļu salu aizsardzību, garantējot Krievijas pilsoņu aizsardzību no kaimiņvalsts Japānas iebrukuma - ar mērķi okupēt Kuriļu salas..
Klibs Aita
K
Tieši otrādi. Šobrīd daudzas rietumu bankas dodas prom no Krievijas. Tas ir signāls arī uzņēmējiem. Arī IKEA koncerns nesen saskārās ar izcilu birokrātismu un naudas izspiešanu. Nosauc, lūdzu, kaut vienu piemēru.
Klibs Aita
K
Krievija kā partnere jau sevi ir apliecinājusi vairākas reizes. Korumpēta, despotiska un civilizācijai huligāniska. Nedroša.
KLM
K
Krievija vienmēr rūpējās par kaimiņvalstīm, bez maksas dāsni apgādājot kaimiņvalstis ar precēm, kuras kaimiņvalstīs ir milzīgs deficīts vai nav atrodamas vispār, piemēram, ar beigta ēzeļa ausīm....
KLM
K
Neatbalstu mūsu kaimiņvalsts aprējējus - Krievija ir visprogresīvākā valsts pasaulē, jo kopā ar otru lielvalsti Nauru (9500 iedzīvotāju, nav galvaspilsētas) atzina okupēto Gruzijas teritoriju neatkarību - rādot visai pasaulei piemēru kā rūpēties par apspiestajiem un pazemotajiem...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas