Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Krištopans neierodas liecināt digitālās TV krimināllietā

Ekspremjers Vilis Krištopans šodien neieradās liecināt digitālās TV krimināllietā, ko šodien turpināja izskatīt Rīgas apgabaltiesa. Iepriekš saskaņotajā tiesas procesa darba grafikā bija ieplānots, ka V.Krištopans šodien sniegs liecības, taču viņš uz sēdi neieradās, jo atrodas ārzemēs, informēja tiesas pārstāve Inese Auniņa.

Par savu prombūtni V.Krištopans tiesu informējis iepriekš. Kad V.Krištopans varēs ierasties, tiesai pagaidām informācijas nav._Diena _jau iepriekš rakstījusi, ka V.Krištopans savu saistību ar digitālās TV lietu allaž ir kategoriski noliedzis. Viņš pat piedraudējis, ka jebkura viņa saistīšana ar šo projektu draud ar tiesu.Par V.Krištopana iespējamo ieinteresētību lietā liecināja viens no apsūdzētajiem, ekspremjera Andra Šķēles (TP) bijušais padomnieks Jurģis Liepnieks. Viņš prokuratūrā sniedza liecības par to, kā 1999.gada otrajā pusē, kad valdību vadīja Andris Šķēle, tika aizsākts digitālās TV projekts: "Ēķis pie manis vērsās kā pie Andra Šķēles uzticības personas (..)Ēķis teica, ka vajagot izveidot uzņēmumu, kas ieviesīs Latvijā virszemes digitālo televīziju (..).Ēķis mani informēja, ka viņš jau ir runājis par šo lietu ar Vili Krištopanu un Krištopans piedalās.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

 

Baibas Rulles rakstu "Digitālgeita" lasiet šeit

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas