Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Kristovskis Vienotībai un Zatlera partijai kopā prognozē 40 vietu jaunajā Saeimā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
šito visu klausoties,
š
neatstāj sajūta - necik inteliGenti neskan, bet sajūta tieši tāda - Zatleram jaunie ZĀBAKI NAV PAT VĒL UZTAISĪTI - kur nu vēl kājās - A SUUDI JAU APKĀRT BIEZĀ KĀRTĀ SALIPUŠI .
pamela > ĢVK
p
Dieva dēļ,Valdi,atstājiet pūšļošanu babu Vangu ziņā! Ne velna jūs nedabūsiet,jo LATVIEŠI ir izmisumā,ka krievi pārņem / JAU / varu Rīgā un tagad būs Latvija.Paši krievi saka - Не хлебом едины!Ķapēc krievi ir vienoti?Elementāri - ne jau maizes garozas dēļ,bet lai īstenotu SAVU nacionalo politiku,t.i., krievu val.kā valsts??? val.un pilsonības "O "variantu. Latviešu t.s.partijas plēšas savā starpā par merkantīlām vērtībām,jums NEINTERESĒ LATVISKA Latvija,latv iešu valodas saglabāšana,latv iešu notur'\ešanu valstī utt. Lai cik arī tas nebūtu bēdīgi,BET Šķēlem ir taisnība,ka nav par ko balsot LATVIETIM.ES jūtos apdraudēta savā valstī. Rīgā,Jūrmalā kopš Ušaka nākšanas pie varas,notiek neiedomājama "kultūras"okupācija.Nu jau praktiski esam atpakaļ PSRSā.Prezidents runās krieviski,vai Putins runā čečenu val.ar Kadirovu?Varbūt Bērziņš dziedās Krievijas himnu? Nav izslēgts,ka drīz 1991.g. atcerāsimies kā sēru dienu,kad latvieši okupēja Latviju un padzina DAĻU !! krievu armijas. No Eiropas mēs grābjam TIKAI naudu ,ne mentalitāti un tikumus. Pilna Latvija ar novikiem un kirhenšteiniem !
Gudrais
G
Muļķības! Kristovski, ij nesapņo! 40 vietas būs Visu Latvijai!
opis
o
Ko tas grūtgalvis Ģirtiņš tur rēķina? Domāju, ka viņš būs viens no daudzajiem Vienotības nespējniekiem, kuru Saeimā neievēlēs.
*************
*
Zatlers par iestāšanos Vienotībā gribēja koalīcijā SC zemnieku vietā. Vienotība nepiekrita, tāpēc Zatleram tagad sava partija. Gan Zatlers, gan Bērziņš lēnām grib pārvērst Latviju par Krievijas provinci. Un pāreja uz 11 klasēm arī ir pielīdzināšanās Krievijai. Tāds solis padarīs Lavijas izglītību vel mazāk konkurētpējīgu nekā līdz šim. Abi penti malači. Krievijas nauda rullē.
to smiekli1
t
TO raksta mēdiji.Viņi taču ir priekš tam lai informētu sabiedrību.Izlasīju Pietiek.com.Negodīgi.
Aploksnes
A
Zatlers taču cītīgi ņēma aploksnes. Tagad jau godīgs.
Pensionāre
P
Mums visiem jābalso par ZZS jo tikai viņus uztrauc pensiju jautājumi. Vienotība mūs padzīs no mājām ar saviem nodokļiem un tarifiem. Nevaram vairs samaksāt. Neiznāk pat ēšanai,kur nu vēl zālēm.
vēlētājs
v
es vispār nebalsošu- braukšu uz portsmutu prom,nav par ko balsot
Par godīgumu,vai ne
P
Zatlera kundzei nevajadzēja tās Spānijas karaļa vāzes savākt sev. tā dēļ vien par Zatlera partiju nebalsosim.Vismaz mūsu ģimene.PAR GODĪGUMU,VAI NE?
smiekli1
s
Nedzesē muti, bet aši uz knab, vid un prokuratūru gudriniek, nevis bārsties ar tikšiem apvainojumiem.
  • 2
  • 1
čoms
č
Blefot jau visi prot.
lieciba
l
Skuju jms jusu alkatigajas, un nekaugnigajas rikles. Neviens Latvijas valsts pilsonis, kuram ir kaut cik vel saglabajusies pasciena nekad vairs neveles ne par Vienotibu, ne par LC, TP, ZZS, LC/LPP kuru vadiba notika un turpinas Latvijas valsts izlaupisana un genocids pret latviesu tautu. Latvijas pilsoniem ir javele par partijam Visu Latvijai un Zatlera jauno partiju, jo vini nav piedalijusies Latvijas valsts izlaupisana un genocida.
Lelle
L
Tas ir stipri par maz, lai mainītu šo koruptīvo valsts iekārtu.
Oskars
O
40 vietas CIETUMĀ ........ SAEIMĀ neviena !!!!!!!
valdim Ģirtajam
v
tu domā,ka tas 7 balsis iedos bijusie TP vēlētāji?stulbs esi ,vai kā?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Otrdien vietām Latvijā gaidāms pērkona negaiss

Otrdien plkst.5 gaisa temperatūra valstī bija no +8,8 grādiem Zosēnos līdz +17,6 grādiem Daugavgrīvā, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) dati. Otrdien daudzviet La...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas