Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Kučinskis norobežojas no Grigules balsojuma pret Krievijas propagandas nosodīšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
latvietis
l
S RUSSKIMI LATIŠI NAČNUT GOVORITJ KOGDA OŅI ZABUDUT O SVOJOM VEĻIKORUSSKOM IDIOTIZME !
Hūgo Vācietis no barikādēm
H
Kāda velna pēc tiek atļauts kremļa ruporam TVNET ņirgāties par latviešiem ??? Kučinski ,tu esi premjers vai tikai puišelis ???
viedoklis
v
Mani absolūti neinteresē ko domā lēnīgs, neizlēmīgs, tramīgi uz saimnieka pusi glūnošs ieliktenis. Būtu interesanti, ko par šādu balsojumu domā pastkastēs ķēzošās eirodeputātes ğenerālsponsors Krūmiņš. Neviena publiska izdevuma žurnālisti par to nezkāpēc neinteresējas.
=
=
kur taua var oficiāli -norobežoties no tādiem politikāņiem LV un ES amatos?? pie tam RA OPCIJU -UZ MŪŽU LIEGTA PIEEJA LV AMATIEM ?? UN PILNU KRIMINĀLO, MATERIĀLO, PILSONISKO , ATBILDĪBU- KUR RADĪTOS ZAUDĒJUMUS VALSTIJ UN TAUTAI IZSAKA AR KONKRĒTI ATMAKSĀJAMU CIPARU -REĀLĀS BANKNOTĒS- LV VALSTS KASĒ??
Vai tad
V
tautas liekezi(s) tikko no gultas izrāpās?
tautas liekezi
t
vins jau citu neko nevar pateikt,savaadak dabuus no LEMBERGA PA AUSIIM.ja neko nedariis lembergs ,dabuus no kremla saimnieka pljutena ,nevis pa ausiim,pljutens var sodiit arii stingraak,var nonemt no latvijas GUBERNATORA var ari fiziski mazo krupi iespaidod.taakaa bailiiba ir.
Pavalsts Likvidēts
P
"Propaganda pressure on the EU from Russia and Islamist terrorist groups is growing, the European Parliament warned in a non-legislative resolution voted on Wednesday." http://europeanjournalists.org/ ///// Tulkojums (mans): ”Propagandas spiediens pret ES no Krievijas un islamistu teroristu grupām pieaug, tā brīdināja ES parlaments [nesaistošā lēmumā] par kuru tika balsots Trešdien. ” (23. Nov.) .///////////// Ir jāievēro, ka ES parlamenta lēmumā trūkst vardiņš ‘alleged’, re: ‘iespējamais’. Tā tad, ES parlaments balsoja uz slēptu uzskatu pamatojumiem. /////////////////////////////////// Kopš Viļa Krištopāna laikiem, Latvijas ‘demokrātiskā’ valdība valda uz (?) slēptas informācijas pamatojumiem, un Vilis spēlē golfu ienākumus no alcohola dzērieniem tērējot.
Jānis Beigts
J
Ne jau mēs dzirdēsim no Andas R. vai Kārļa S., it kā komunikācijas skolotāji Rīgas universitātē, kur visi sēž ar līņiem mutē mēles vietā. Kas attiecas uz Dimitrija stulbo komentāru, lai to atspēkotu vajaga tikai pameklējiet Eiropas žurnalistu sabiedrības komentāru par ES mēģinājumu pakļaut Eiropiešus domu cenzūrai.
Dimitrij
D
Ja Jus butu dabujusi tadu naudas zuksni no krievijas ka Grigule,tad ari balsotu par labu krievijai.Ir cilveki kuri par naudu pardod ne tikai Dzimteni-ka Grigule,bet ari miesigos vecakus. To jau vesture ir pieradijusi,piemers :Vilis Lacis.
Prezidenta krustdēls
P
Dievs tava zeme no meliem deg!
Jaunākās ziņas
J
Tagad lasu, ka Eiropas žurnalistu sabiedrība (IFJ) kritizē ES par neatbildību, jo salīdzina Krievijas mēdijus ar islama teroristiem. Vai tiešākm Latvijas valdība nerīkojas pēc NATO diktāta? Atbildīgiem latviešu žurnalistiem būtu jāizmeklē un mums jāziņo, bet ne, re, kur latviešu publiku pamāca ar meliem. Visu godu Grigtulei, Meļņikam, un Ždanovai un necepta līņa aste latviešu žurnalistiem mutē par goda algu.
pareizais
p
https://www.youtube.com/watch?v=VDJn895_D3o
A.P.
A
Acīmredzot savā ģenētiski determinētajā aprobežotībā latvieši nemaz nav spējīgi aptvert savu panākumu aizvadītajos 25 gados. Minētajā laikā latvieši iemanījās zaudēt krievu tautas cieņu un apbrīnu. No visām tautām, kuras objektīvu apstākļu ietekmē var vislabāk pazīt latviešus, krievu tauta bija vienīgā, kura latviešu tautai patiesi apliecināja cieņu un apbrīnu, darīja to atklāti no visas sirds bez visniecīgākajām pieglaimošanās un samākslotā politkorektuma pazīmēm. Citas tautas, kuras dzīvo līdzās, pret latviešiem vienmēr ir izturējušās savādāk. Praktiski izturējušās bez cieņas un apbrīnas, ko var pat atklāti demonstrēt, neizjūtot ne mazākos sirdsapziņas pārmetumus par savu necienīgo attieksmi un netaktiskumu. Labi ir zināms, kā pret latviešiem izturās lietuvieši, igauņi, poļi, vācieši, ebreji. Viņu attieksme nav salīdzināma ar krievu attieksmi.
Trukšņa vīra bijusī sieva
T
Ģrigule ir Trukšņa vīra Mežecka bijusī sieva, kuras vēlēšanu kampaņā tika tērēta Jūrmalas izlaupīšanā iegūta nauda.
Prezidenta krustdēls
P
Diena atkārtoti cenze un novāc, jo laikam Dienai nepatīk patiesi noverojumi vai komenti. Iepriekš rakstiju: "Vai tad/ EU EAST StratCom Task Force operatīvā grupa nav NATO propagandas institūts Rigā, kas atbalsta pēcpadomijas Latvijas valdību?" Tā nu tas ir, bet to Latvijā nedrikst teikt. Vai ne tā, Kučinski?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai karsējamā tabaka izspiedīs cigaretes?

Tabakas lietošanai ir tūkstošiem gadu sena vēsture. Neskatoties uz to, ka smēķēšanas kaitīgā ietekme ir vispārzināma, daudzi joprojām turpina smēķēt – pasaulē ir vairāk nekā miljards dažādu tabak...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas