Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Kučinskis pieļauj VARAM nonākšanu Vienotības pārziņā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ak Dies
A
Lūdzu, nē!!!!!! Kučinski, neatdod VARAM Vienotības zagļiem.
Lee
L
Man liekas, ka viss, kas notiek ar vidi ir Zaļo un zemnieku kompetencē, ar šo partiju idejām un vidi ir saistīta ar veselība. Kāda te darīšana Vienotībai. Ja runā par Kultūru un Izglītību, tad šai jābūt Nacionāļu kompetencē, ja jau gribam latvisko valodu un kultūru saglabāt. Es savu teoriju varētu arī turpināt, bet ne jau par kompetneci ir runa, bet par to, kur visvairāk katra partija var sagrābt naudu. Pretīgi un zemiski, un ne pa visam ne patriotiski!
Upisu tetis
U
Vienotibas kretini i rjanoliek pi evietas, tas nu ir skaidris par sakidraku. Lai ka man riebjas ZZS par kuru es nekad neesmu balsojis, tacu Vienotibas zaglu bandas, kretinu intrigantu izdaribas ir visiem apriebusas. Kapec no Vienotibas lidz sim nav izmesti nodoklu nemaksataji, blezi, korumpanti Aigars Stokenbergs, Dzintars Zakis, Valdis Kristovskis, intrigantes Anolisa, Murniece, Cigane, Vinkele...??? Cik ilgi vel sie idioti, kretini nirgasies par latviesu tautu un Latvijas valsti???
STOP< STOP< STOP
S
! Jāaptur "čuriku ilzes" vēlme eksperimentēt ar mūsu bērniem! (pietika jau ar grāmatelēm "Diena", ka Kārlis bija Karlīne) ! Tas būtu ĀRPRĀTS!
  • 1
  • 0
NA nebalsos
N
Tad NA nebalsos par Kučinski!
  • 1
  • 0
Ja Vienotības deputāti turpinās blo
J
tad, gribot - negribot, tiks izdots Rīkojums Nr.3.. Nu neļaus taču ilgstoši komandēt parādi dāmītei, kurai pašai mandāts uz apšaubāmiem pamatiem dibināts,
  • 4
  • 0
parlamenta ārkārtas vēlēšanu gadīju
p
jo vieta nākamajā Saeimā viņai un Zaķim "nespīd" ne caur Honkongu, ne balsu pirkšanu.
  • 5
  • 0
ir nepieciešams parlamenta "re
i
Ņemot vērā, ka pēc pēdējām vēlēšanām ļoti stipri ir mainījušies partiju reitingi, kā arī to, ka nav īstas pārliecības par atsevišķu deputātu tiesībām atrasties Saeimā, ir nepieciešamas parlamenta ārkārtas vēlēšanas, Pēc vēlēšanām varētu būt daudz skaidrāks, kurai partijai cik ministru portfeļi pienākas.
  • 3
  • 0
Pretenzijas uz Nacionālās Apvienība
P
kā arī lielākas prasības, nekā pēc mandātu skaita pienākas, var nozīmēt centienu iedzīt ķīli starp ZZS un NA, kā arī mēģinājumu izšūpot Kučinska valdību. Sak, mēs jau labprāt sadarbotos, bet mums nedod tās ļoti svarīgās ministrijas, bez kurām Vienotība nevar iztikt, piedodiet, ministrijas, kuras bez Vienotības cilvēkiem nevarēs pilnvērtīgi strādāt valsts un Tautas labā!
  • 1
  • 0
matemātika
m
Koalīcijai kopā ir 63 mandāti. Dalot to ar 14 ministru portfeļiem, uz katriem 4,36 mandātiem ir pa vienam ministra portfelim. Tātad, ZZS ar 21 mandātu pienākas 4,8 ministru portfeļi (noapaļojot - 5), Vienotībai ar 23 mandātiem pienākas 5,2 ministru portfeļi (noapaļojot - 5), bet Nacionālajai Apvienībai ar 17 mandātiem pienākas 3,9 ministru portfeļi (noapaļojot - 4). Līdz ar to Vienotības prasības pēc 6 ministrijām, kā arī vēlme atraut kaut ko no NA, kurai tā jau ir nesamērīgi maza pārstāvība valdībā, ir mēģinājums bloķēt Kučinska valdības izveidošanu. Tas nozīmē, ka Āboltiņa vai nu vienkārši riebj Kučinskim, vai ir saglabājusi cerības uz Ministru prezidenta amatu
  • 4
  • 0
Lai tā Vienotība iet bekot!
L
Vēl kaut ko izdomās, lai apmierinātu Vienotības ambīcijas!
  • 6
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jaunnedēļ gaidāms mierīgs un silts laiks

Jaunnedēļ Latvijā ieplūst silta gaisa masa, kas noteiks gaisa temperatūras paaugstināšanos, daudzviet termometra stabiņam pakāpjoties līdz +20 grādu atzīmei, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas u...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas