Laika ziņas
Šodien
Dūmaka
Rīgā +19 °C
Dūmaka
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Kučinskis valdību cer izveidot divu nedēļu laikā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bauris
b
Jāsauc pie atbildības,par laika kavēšanu!
hi hi
h
Kā teicis kāds gudrais- cerība IR muļķa mierinājums.
Gunārs
G
Kučinski, steidzies lēnām. Gan jau līdz Lieldienām valdību izveidos, un tāpat jau nekas būtiski nemainīsies, tāpēc, lai rullē vecā valdība
Adatina
A
Nu ja citadi nav ieaspejams, tad ne jau sesas ministrijas Vienotibai, vispar jau vareja par vinu vizdegunibu vispar izslegt, nu ja citadi nav iespejams ka tikt gala ar to bestiju,tad divas augstakais, un noteikti ne SM!
Adatina
A
Nu ja citadi nav ieaspejams, tad ne jau sesas ministrijas Vienotibai, vispar jau vareja par vinu vizdegunibu vispar izslegt, nu ja citadi nav iespejams ka tikt gala ar to bestiju,tad divas augstakais, un noteikti ne SM!
jaa nu
j
ceriib as mulkja mierinaajums. man patiik deputaats kaiminjs- cirks par briivu. forsi ir kangars urbanovics- okupaaija bija okupantu nav- bez saskanjas valdiibas nebuusot- iists kangars. ko veel- peec 10 gadiem pie horizontiem paraadiijies buldozers- labs nlp, hmm- brigmanis- galvenais ka pie lielaas sprices, mjaa- ganbei- prieks kam vispaar straadaat- nodoklu nauda taapat [pluust kaa pa reni- taa peetersone, kjuzis- maksima sedeesot-? 57 LV pilsoni- ?nu augstaakaa nav, bet nu ko tur aresteet- kaads skruuuves ne taadas saskruuvejis un ko veel- jesli bjotj znacitj ;jubit, mjaa. nezinu ko taa saeima. veejonis itkaa bijusasi aizsardziibas ministsr attieciigi ar karaviira krunku? varbuut ar.
Voland's
V
Viņš tak kopē Trampu ...
ir nepieciešams parlamenta "re
i
Ņemot vērā, ka pēc pēdējām vēlēšanām ļoti stipri ir mainījušies partiju reitingi, ir nepieciešams parlamenta "restarts". Pēc vēlēšanām varētu būt daudz skaidrāks, kurai partijai cik ministru portfeļi pienākas
medicinas expertize
m
sarkanais muulis liecina par smagu atkaribu no alkoholisma,normala valsts dp ieteiktu shadu individu atbildigaa valsts amatam neieteikt..bet LV jau visu nosaka krievijas teroristu tikls/rus mafija..tapec tada drausmiga nabadziba un posts,gandriz kaa krieivjaa?
  • 1
  • 0
krievijas teroristu tikla agnetu id
k
muulis shitam ir taads,it kaa gatavotos ar nazi un dakshinu Mati Latviju leenaa garaa sadalit un apest kopaa ar rus banditu baru un parejiem tautas nodevejiem?
  • 0
  • 0
Pelēks, paklausīgs tikai tādi vajad
P
Kārtējais, kurš kā paklausīgs sunītis pildīs mājasdarbus un solidaritātes pienākumus.
  • 2
  • 1
ir izeja
i
Ja process atkal virzīsies strupceļā, tad ir radikālāks risinājums - Saeimas atlaišana, kas šķiet nu jau nedaudz ticamāks nekā pirms kāda laika - un tad nelietīgā intrigante būs "uz poda".
  • 2
  • 1
Zaķim ir privātas intereses satiksm
Z
un tādēļ Vienotībai ir nepieciešama teikšana Satiksmes ministrijā.
  • 2
  • 1
Pārvēlēšanu gadījumā Āboltiņa vairs
P
jo nākamreiz viņai Saeima nespīd pat caur Honkongu.
  • 4
  • 2
Āboltiņa, šķiet, ir saglabājusi cer
Ā
Lielākas prasības, nekā pēc mandātu skaita pienākas var nozīmēt mēģinājumu izšūpot Kučinska valdību. Sak, mēs jau labprāt sadarbotos, bet mums nedod tās ļoti svarīgās ministrijas, bez kurām Vienotība nevar iztikt, piedodiet, ministrijas, kuras bez Vienotības cilvēkiem nevarēs pilnvērtīgi strādāt valsts un Tautas labā!
  • 5
  • 2
matemātika
m
Plānotajai koalīcijai kopā ir 63 mandāti. Dalot to ar 14 ministru portfeļiem, uz katriem 4,36 mandātiem ir pa vienam ministra portfelim. Tātad, ZZS ar 21 mandātu pienākas 4,8 ministru portfeļi (noapaļojot - 5), Vienotībai ar 23 mandātiem pienākas 5,2 ministru portfeļi (noapaļojot - 5), bet Nacionālajai Apvienībai ar 17 mandātiem pienākas 3,9 ministru portfeļi (noapaļojot - 4). Līdz ar to Vienotībai nepienākas pārraudzīt sešas ministrijas
  • 5
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ušakovs: Apstākļi mainās, Saskaņa - nē

Partija Saskaņa nav mainījusies, mainījušies tikai apstākļi, intervijā aģentūrai LETA apgalvoja partijas Saskaņa saraksta līderis Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās Nils Ušakovs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas