Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Kustība Par! rosina Vienotības frakciju pārdēvēt par Apvienoto frakciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pakostņiks
P
Solvitas mantojuma United Queendom :) Pļerksti, mūsu VIENALDZĪBA!
eksis
e
divi ekonomikas ministri, paši deklarējas kā aktīvi lielākās ekonomiskās sērgas OIK apkarotāji. Un kas ir viņu centrālais risināmais jautājums? Kā nosaukt Vienotības frakciju!
Īsi sakot,
Ī
nekauņas....
Zobs Kaulā
Z
Kas Latviju apdraud vairāk: Par? Rusofobi? Kremlinčomi? Briseles sprauti? Sorositi? Velkomisti? Varavīkšņi? Virtuālisti? Vai Idioti?
Esma Abstuba
E
ka idiots var dot idiotam padomu.
Absurds!
A
Laikam šāds absurds iespējams tikai Latvijā. Par izbrīnu esam atklājuši, ka mums Saeimā pa sētas durvīm iespraukušies dažādi apšaubāmas reputācijas ļautiņi, kuri saveidojuši savu pārteju, par kuru savukārt neviens nekad nav balsojis, kuras sludinātās idejas (radikālo homoseksuāļu ideoloģija, velkomisms, ģenderisms un vēl kādi no kloākas izvilkti -ismi), neatbalsta neviens. Un šie ļautiņi, tā vietā, lai ar kaunu tiktu patriekti, uzceļ uz galda savas mēslainos vāļenkos tērptās kājas, un sāk diktēt, pieprasīt, norādīt.
Пар
П
Kustība tvaiks ielaiž vēju mīkstajā krēdlā.Klaunu un idiotu bars.
porolons
p
Šķidrā frakcija
ģeniāli !
ģ
Jāmaina tikai nosaukums un tas visu atrisinās. Tad jau Āboltiņu arī nebija jāripina ārā, varēja tikai nosaukt par "Abelīti".
Tā gan
T
Vēlētāji balsoja par "Vienotību", nevis par šiem pārbēdzējiem uz Par, tāpēc frakcijai jāpaliek ar "Vienotības" nosaukumu". Tik daudz jau nu šiem kungiem vajadzētu saprast
he
h
Frakcija par/pret būtu labāk. Otra opcija Par/Pret/Solvita
ARGO
A
Šitie varētu prasīt arī sodomijas legalizēšanu.
Kāds
K
Pārsauc sūdu kā gribi, tik un tā tas būs sūds. Bēdïgi.
Kampars un Pavļuts - OIK dalītāji
K
Kampara un Pavļuta ministrēšanas laikā izdalītas nenormāli daudz OIK atļaujas, kas dod iespēju veikliem darboņiem apzagt Latvijas iedzīvotājus un uzņēmējus par gandrīz 300 miljoniem katru gadu.
Emsis fonā ņirdz
E
Lemberga troļļu uzdevums ir nospārdīt jau gulošos.
  • 5
  • 7
hmm
h
Biju domājis, ka par Vienotību sliktāka ir tikai Saskaņa. Izrādās, tāda ir arī "Par". Bet tas ir saprotams, "Par" taču ir tikai Vienotības atzars.
Genderisma konsekvences
G
https://www.youtube.com/watch?v=FPpPnGA8rkQ
  • 0
  • 1
parparam
p
Visa šī ārprāta pamatā ir "Gender Mainstreaming" (Gender galvenā ideoloģija), kas visā pasaulē vēlas noliegt vīrieša un sievietes identitāti un heteroseksualitāti vispār. Gender revolūcija ievieš androginas būtnes statusu. Gender māca sievietes un vīrieša identitāti iznīcināt, balstoties uz personiskajiem ieskatiem. Gender māca, ka tas, ka Tu esi vīrietis vai sieviete ir tikai tāpēc, ka citi Tev to ir iestāstījuši. Tev ir tiesības justies kā pretējam dzimumam un pieprasīt lai citi Tevi vairs neuzskata par sievieti, bet vīrieti (un otrādi), bet, ja citi to neievēro, tad ta ir diskriminācija un cilvēktiesību pārkāpums. saskaņā ar Gender ideoloģiju, ir nelikumīgi ierobežota cilvēku brīvība, jo pastāv "uzspiesta heteroseksualitāte", kas būtu jāpārvar, katram pašam izvēloties savu sociālo dzimumu, neatkarīgi no bioloģiskā dzimuma. Pēc Gender uzskatiem ikvienam jābūt iespējai izvēlēties savu dzimumu un īstenot savu identitāti kā homoseksuālis, lesbiete, biseksuālis vai transeksuālis un reali
  • 8
  • 3
Vienotības atzars
V
"Par Genderismu!"
  • 4
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas