Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Latkovskis: Vilnītis agonē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Higgins
H
zvirbulēns 13.05.2011 17:30 . Kad tiks likvidēta bezjēdzīga Loskutova apakškomisija? Tad kad ietupinās Papu un Ulbrokas Betmenu, bet Buldozeru nodos lūžņos:)
alfredonkulis
a
Latkovskis agonē... bet drīz šis murgs - jenotu laiki būs cauri!
Lelle
L
Redz, kā Vienotības valdība arī AGONĒ! _________________________________________ BNS Piek tdiena, 13. maijs (2011) 19:19 Lai gan migrācija ir lielā mērā palīdzējusi samazināt bezdarba līmeni Latvijā, nākotnē šī parādība var ierobežot tās ekonomikas izaugsmi, piektdien brīdināja Eiropas Komisija (EK).
Lelle
L
Mjaa. Vienotības jenoti AGONĒ! 88 procentu pilsoņu viņiem neuzticas! Tā ka sile briesmās!
nekā personiska...
n
..man jau vispār ''pie kājas'' kurš tur agonē..kurš ko citu dara.bet šķiet ka JL ļoti strauji virzās AGONĒŠANAS VIRZIENĀ!! ?? protams negaidu lai jūs to apstiprinātu!! :))
Sers
S
Ja Vilnītis agonē tad Latkovskis varbūt onanē?
zvirbulēns
z
Uz muldēšanu visi jūs esat bingo puiši un meitenes. ----------------------------- Bingo meitenes un zēni, - labi teikts! Žetons! :)
sisī
s
stulbs gan tu esi, kurmi...
Medus
M
Vienotība agonē un kopā ar to arī Latkovskis - džekam baigi negribas doties atpakaļ uz muitu (ja kāds ņems pretī, protams).
no malas
n
Kad pašam piedāvāja kļūt par iekšlietu ministru arī agonija piemetās, Uz muldēšanu visi jūs esat bingo puiši un meitenes.
zvirbulēns
z
Es piekrītu visam, ko Tu saki! Komunistam kapitālists, ka Velnam krusts, var pat arī teikt kā man sorosīds, kas tas pat komunists vien ir! :)
rezervācija
r
"agonizē" nevis "agonē"
KLM
K
jā, tie (sorosīdi)nspļauj melnu, ietekme te pazaudēta! ................................................ ..................................... Jā, zvirbulēn, zaudēt ietekmi ir traģiski ! Piemēram, agrāk, ja biji LKP CK loceklis un ietekmes bija pāri galvai - pacel klausuli, piezvani kam vajag un nekādu problēmu - cilvēks (Sorosu ieskaitot) pazūd kā nebijis...Bet tu sēdi, priecājies par komunisma drīzu uzvaru visā pasaulē un spļauj melnu uz riebīgajiem kapitālistiem. Piekrītat, zvirbulēn ?
zvirbulēns
z
:) Tu esi feins vecis, Tu man patīc, ātri uztver domu, nianses, te patiešām viss tā sajaucies, saputrojies, samezglojies, ka, es nebaidos šo vārdu, pat velns te kāju izmežģīs! Un visam pamatā tik viena nelaime, tu cilvēks nospļauties nevari, lai kādam nelietim netrāpītu ģīmi, un nav no svara kādos amatos katrs sēž vai sēdējis! Maizītis, nē, to tagad labprāt neatceras neviens, sorosīdi, jā, tie spļauj melnu, ietekme te pazaudēta!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas