Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Latvijā darbojas vairāki simti prostitūtu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Liene
L
Sviestainas idejas sviestainās galvās:)
borcinsh
b
tikai Latviaa "vairāki simti"..., bet vairaki tukstoshi - uz prakses arzemes ...
akacis
a
Vidējā alga teiksim meičām ir 250Ls mēnesī. Pēc raksta var secināt Latvijā darbojas ap 400 meičām. Tātad ja šīs meičas mēnesī no nomaksā 44,38 IIN tad sanāk 17.752.Ls Gadā tas būtu 213.012 Ls . Ja pieskaita PVN un SOC nodokli ,var secināt ka valdība ir tēŗēta galvā. Jeb arī valdībai no šīem cipariem kas atlec. Vācija šīs summas nelaiž gar degunu.
Al
A
Plus prostitutas, kuras pelna arzemees
āksti
ā
ārzemēs pat speciāli prostitūtu dienesti izveidoti VALSTS paspārnē, kuri apkalpo invalīdus un citus gribošos, bet nevarošos. Principā tas ir piedāvājums izskaust cilvēktiesības vispār kā tiesības. Kāda starpība tām feministēm kurš ar kuru un kad drāž zīmuļus ? Ir cilvēki tādi cilvēki, kas bez tā nevar. Gan vīrieši, gan sievietes maksā par to. Bet kaut kādāi feministu sugai ir savi plāni, kā monetīzēt un padarīt ienesīgu kontrolētāju kontrolēšanu..
melnīts
m
liepājā jāpieskaita vēl viena, kura apkalpo dienvidniekus
stulbā zviedru kamiņvalsts..
s
Jasper Gerard raksta ko zviedru feministes dara vīriešu galīgajai pazemošanai. Aizbildinoties ar higiēnas apsvērumiem, tās pieprasa, lai vīrieši urinētu sēdus, taču galvenais iemesls tam ir viņu pārliecība, ka vīrietim, urinējot stāvus, šķiet, ka viņš triumfē savā maskulinitātē un tādējādi pazemo sievieti. Tagad visprogresīvākie zviedri uzskata, ka urinēšana stāvus ir vulgaritātes kalngals un, iespējams, arī – vardarbības nodoms. “Visas manas draudzenes tagad pieprasa saviem vīriem un draugiem, lai tie urinētu sēdus”, stāsta Džesika no Upsalas. “Mans brālis pat nesapņo, ka varētu urinēt stāvus.” Kreisā inteliģence uzskata, ka urinēšana stāvus ir neķītrs mačo žests. Lai šo nelabo paradumu izskaustu, vairākās Stokholmas mācību iestādēs vīriešu tualetēs jau ir noņemti no sienas pisuāri.
stulbā zviedru kamiņvalsts..
s
....Lai Latvijā samazinātu seksa tirdzniecību, līdzīgi kā kaimiņvalstīs, būtu jāveic grozījumi Krimināllikumā.... ==================== nevis kaimiņvalstīs,, bet kaimiņvalstī
Varis
V
Tie cilvēki patiešām ir mazliet dīvaini un viņu mērķi nesaprotami. Ir jāsoda par izvarošanu, par mazgadīgo pavedināšanu, piemēram. Bet, ja divi pieauguši cilvēki savā starpā vienojas, tad kāpēc kaut kādai sabiedriskajai organizācijai par to būtu jāutraucas?! Int, piekrītu tev, bet nav jau tikai invalīdiem ien problēmas ar seksu. Ir arī citi, piemēram tādi, kurus daba apdalījusi izskata ziņā, taču viņi arī dažreiz grib izbaudīt seksu ar fiziski pievilcīgu sievieti, kaut vai prostitūtu. Vai vīrietis, kuram kādu laiku nav partneres..... vai tad labāk ķert rokā to, kura pagadās pa rokai?! Un, galu galā, arī vīrieši, kuriem atklājusies pilnīga seksuāla nesaderība ar sievu, bet citādi viss OK, ir bērni, kuri jāaudzina, un paši satiek labi. Vai tad labāk meklēt mīļāko?! Tas diemžēl var beigties arī ar ģimenes izjukšanu, taču ar prostitūtu šadas nepatikšanas nedraud.
wala
w
uhu mūžsenu profesiju mazā valstelē, kurā ar daudzām vienkāršākām lietām netiek galā, un tagad paņems un izskaudīs. Pašām organizācijām šie priekšlikumi nešķiet smieklīgi ?!?!? Jeb doma ir policistus "noslīcināt" kukuļos ???
taikonauts
t
Latvijā diemžēl neprot risināt problēmas. Kā tas atrisinātu prostitūcijas problēmas, ieviešot sodus par prostitūtu izmantošanu. Jebkura prostitūta kura gribēs lai klients atgriežas policijai vienmēr teiks ka pārgulējusi dēļ pašas gribas, nevis dēļ naudas. Un viss, nekas nemainīsies. Drīzāk problēmu var risināt tā kā to izdarīja Jaunzēlandē, kur legalizēja prostitūciju. Tagad gan valsts saņem nodokļus, gan prostitūtas var vērsties policijā, ja gadās kāds uzmācīgs klients vai suteners. Visiem labāk.
jautaajums
j
Ne jau invaliidi ir prostituutu "klienti" jo vinji atkjiriibaa no aarzemeem nevar dziivot pilnveertiigu dziivi, taatad nav naudas, bet teevinsh bez naudas prostituutai nav vajadziigs. Un kaa tad invaliids liidz vinjai tiks? Vai mums ir invaliidiem draudziigs sabiedriskais transports? Cik maajaas vinji tiek ieksaa? Bet liftos? Seezh savaas cetraas sienaas, bet vajadziibas, ja taadas ir, apmierina ar rokaam. Attieciibaa uz jebkuru "klientu" der sie pasi teksti - taapat kaa atiieciibaa uz tiem demograafijas piilaariem vai kultu kalpiem, kuri pie pirmaas iespeejas uzbruuk parastiem cilveekiem, ka tie neradot beernus, bet prostituutaam un to "klientiem" nekad. Sii staasta moraale: gan demograafiski noruupeejusies, gan religiski iistenticiigie ir parasti teevinji, spaaniski - macho.
pakausis
p
hahaha tā ir cilvēktirdzniecības un sutenierisma nodaļa? jeb tomēr cilvēktirdzniecības un sutenierisma apkarošanas nodaļa? :DD pēc nosaukuma tā īsti nevar saprast - ar ko tie menti tur īsti nodarbojas tai nodaļā :DD
Taradaikins
T
viņas vajag pieliidzinaat vismaz speeļu automaati nodokļu sisteemai , tad pie katra smuidraa nop**iena šii ar prieku padomaas arii par valsts kassi...
vakars.
v
Grib kā bija ar nepilngadīgo alkohola pirkšanu - tie pērk, bet soda tikai pārdevējus, bet policija tikai vadā nepilngadīgos bifeļus (17 gadīgos) no viena veikala uz citu un soda pārdevējus, kuri bieži iekrīt, jo pieviļ pircēja izskats. Tā arī te, prostitūtas strādās policijas labā, kārdinās večus, īpaši kādos krogos, bet, kad tas padodas, tad kur bijuši, kur ne, poliči klāt. Nu, kungi, nav jau neviens stulbs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas