Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Latvija savu nostāju par dalību Visaginas AES projektā nemaina

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vic
V
Ja politiķi katru reizi klausītos tautas viedoklī, tad patiesībā mēs būtu tādos sūdos, ka maz neliekās ----------------- Ko, vēl sūdu par maz? 3 nākamās paaudzes jau pārdotas parādu verdzībā. Tagad šie prāto kā pārdot 4. un 5 paaudzi. Tie korumpanti novedīs līdz šķiru cīņai. Bet tad gan - nekādas žēlastības un nekādu sirdsapziņas pārmetumu.
Pēteris
P
Mēs varam uzcelt paši savu, vienreizēju AES ZEM ZEMES! PIRMO PASAULĒ. MODERNĀKO!
Ivars Graudums
I
Daugavpils HES buuve radiitu darba vietas latvieshiem, veicinaatu Latgales attiistiibu un noveerstu Latvijai naidiigus priekshlikumus Latgales atdaliishanai no Latvijas. Ilgterminjaa buutu izdeviigaak veicinaat Latvijas saimnieciibu, nevis cereet, ka bez pashu liidzdaliibas dabuus kaadus labumus!
YL
Y
Pilna Lietuva ar muļķiem. Nobalsoja par krievu aģentu, kas vīņiem sola desas gabalu un vodkas pudeli šodien. Pēc gadiem 50 būs cuari ar naftu un gāzi. Tad plītī leiši varēs likt savas stulbās galva. Latvijā tapāt Urbanoviči un Ušakovi sola desas gabalu un vidkas pudeliī tūlīt. Bet kas notiks rītā, parītī paģiru laikā?. To viņi jums neteiks. Latvieū vadoņi ari ar tukšu maisu pa galvusisti. Pēdjais lais būvēt savu kodolstaciju, kur ir darbi Rail Baltic virzinā, kur ir zinatne lētas ūdenraāza degvielas tehnoloģijas attšitīšanai. Kretinu muldēšana par ogļu stacijam. Rungainis pareizi teica ka grieķiem vieta miskastē - divās paaudzēs dzaīvojušu uz parāda. Te pie musm pie mums jānloba oligarhu treknums un no tā var drusku paildināt pensijas sun skolotāju algas. un jāievēro, ka noēst var tikai to, ko nopelna.
Vajag atomelektrostacijas
V
lai nav jāsēž uz Gazprom adatas un jāizvaro savas lašupes, kā māmuļa Daugava jau ir piesmieta un iznīcināta kā kuģu ceļš, plostu upe un zivju migrācijas artērija.
Bīrons
B
Būtu dīvaini ko mainīt, ja kumoss ir vesela miljarda apmērā. Tas štrunts, ka pat pēc utopiskām aplēsēm projekts sāks atmaksāties ne ātrāk kā 2040.gadā, ka elektronereģiju iepirksim par tādu pašu cenu kā no citiem piegādātājiem, ka šo miljardu varam ieguldīt paši sava enerģētiskā tirgus sakārtošanā, galvenais tūlīt un tagad palaist lietā reālu miljardu. Jo atbirums no tā dažu labu tiesisku koalītiķu kabatās būs ak un vai kāds. Tādēļ leiši var simtreiz aiziet uz referendumu un 100% pateikt nē, var letiņi ar leišiem kopā stāties jaunos Baltijas ceļos, korumpētās augšas pie šādām otkatu iespējām sev ātrāk kaklu lauzīs, nevis atteiksies no gardā kumosa.
nu
n
"Lietuvas gadījumā īpaši domāts par drošības sistēmām" varētu domāt, ka avarējušajās AES par to domāts netika. Un vai Latvijas valdībai nešķiet, ka vajadzētu pajautāt sabiedrībai vai tā grib sev blakus neeksplodējušu atombumbu???
q
q
Ja tas ir tik izdevīgi,lai leiši ņem kreditu un ceļ.Mēs pēc tam pirksim elektroenerģiju brīvajā tirgū.Nedomāju,ka tas būs dārgāk ,papildus iegrūžot vēl 1000000000LS
andy
a
Latvija investēs 1000 (!) miljonus darba vietu izveidei Lietuvā..... Tas ir 500LVL no katra iedzīvotāja, jeb 2000 no vidējas ģimenes.....Un papildus tam sadārdzināsies elektrība, jo gribēsies tak nopelnīt "pasaules tirgus līmenī".
Troll
T
Dombrovska ietiepība ir nemainīga: nerēķināties ar tautas viedokli, tāpat kā par eiro. Lietuvieši atteicas, bet Dombrovskis organizēs naudu un darbaspēku, un ies lietuviešiem būvēt AES?
es vs psrs
e
Varetu galu gala tacu pieversties saules un veja energijas projektiem. Nakotne solarais panelis katra maja bus ka mobilie telefoni utt. tagad. Tapec AES ir pagatne. Kas attiecas uz nerekinasanos ar sabiedribas viedokli - tas ir diezgan bistami, jo velesanas nav aiz kalniem. Ja politiki ieklausitos tautas viedokli, tad Latvija butu skaista ziedosa un neatkariga valsts, nevis es vai psrs republika. Ja ieklausitos tautas viedokli, nevis ar to manipuletu, tad slavu te nebutu.
  • 0
  • 0
Qazx
Q
Godīgi sakot es arī nerēķinātos -- jo pūļa viedoklis ir aprobežots ar padomju domāšanas paliekām. Ja politiķi katru reizi klausītos tautas viedoklī, tad patiesībā mēs būtu tādos sūdos, ka maz neliekās -- visticamāk mēs tā arī nekad nebūtu ES, bet drīzāk kļuvuši par slāvu guberņu ar visu no tā izrietošo kultūras līmeni.
  • 2
  • 1
Žikivators
Ž
Latvija vienmēr piedalās, ta vienmēr ir nozīmīgi. Sākoties Persijas līča karam Latvija arī bija gatava sūtīt savu vienīgo kuģi un kukuruzņiku, tā vienmēr ir atbalstīju jebko, kas citiem nepieņemams Latvija vienmēr ir skrējusi zirgam pa priekšu, kā jau nabadzīgai nomalei pienākas.
Senais
S
Nu gan kāzuss. Projekts visticamāk nerealizēsies, bet Latvija piedalīsies, it kā tagadējā valdība būtu Latvija.
sociāldemokrāts
s
Bet elektrība no elektrostācijā, kuras ir būvētas par nodokļu maksātāju naudu, pašiem nodokļu maksātājiem ir jāpērk par "tirgus cenu", kura pie tām vel ir reizināta ar kādu mistisku koeficientu.
  • 0
  • 0
qazx
q
Latvijā un arī Lietuvā valda īstākā zemnieku domāšana. Tad kad ceļās elektrības cenas, tad visi brēc. Bet kad jālemj par elektrības ražošanu atkal visiem slikti -- AES slikta, HES slikti, atjaunojamie resursi slikti viss slikti. Tikai ieteiktu padomāt ar galvu, kas notiks pēc 20 gadiem, kad mums šī AES nebūs. Mēs būsiem kārtējo reizi ceļos lūdzoties par nenormālu cenu pēc elektrības.
  • 2
  • 1
da sen tā valsts ir piegriezusies.
d
Dara visu lai latvieši no Latvijas izzūd un tik muld patriotiski... Agrāk vismaz vainīgi bija krievi-vācieši, komunisti-čekisti... tagad paši pie valsts izzagšanas un iznīcināšanas liekam dombrovskus, karginus, bojārus, kreitusus, šķēles, šleserus...
  • 2
  • 1
Imants
I
"Valsts - tas esmu es" teica Ludvikis 14. Šodien jau arī tautas viedoklis pie kājas, ka tik ierēdņiem un ministriem atbirums. Un lai tauta vispār pa kājām nemaisās, mainam likumus , lai nekādu referendumu...
  • 1
  • 0
bet tu iedomājies kāds nobirums ceļ
b
tur valdošās partijas tādu otkatu dabūtu ka maz neliktos, tāpec jau ari uzstajigi "turpina piedalities"
  • 2
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas