Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Latvijai varētu būt jāvirza miljoni klimata glābšanai Āfrikā un Āzijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Terorists
T
Nākamā ES prasība būtu lai Latvija izdala katru mēnesi par miljonam etnisko un reliģisko konfliktu risināšanai.Tas būtu lai šamējo cilšu un klanu vadoņi varētu brīvi iepirkt stobrus un vērst tos pre citām ciltīm un klaniem. Un skaties īsā laika posmā nav nēģeru nav problēmu,jo paši sevi izmušījuši. Bet ja nopietni tad nu Āfrikā un nabadzīgajās Āzijas valstīs gāzt naudu ir tas pats kas Latviešu pasakā par cauro cepuri kurā velns gāza naudu,bet kā nevarēja piepildīt tā nevarēja. Un ja mēs te raudam kad ir korupcija tad nu tur tā ir neizmērojama un pat sasniedz katastrofas līmeni.
CIP
C
Kāds sakars Latvijai ir ar Āziju un Āfriku?! Lai paši maksā par saviem sastrādātajiem mēsliem! Un tās valstis, kuras tajos kontinentos ir bijušas kolonizātorvalstis.
Antons
A
Kaa? Bet Tobago? ((:
Q
Q
Mums nacionālā valūta ir Lats nevis Eiro, tāpēc ar Eiro mēs neko nevienam nevaram palīdzēt!
AD
A
Vai komentāru autoriem nav paslīdējis garām pirmais teikums "Ja Eiropas Savienība izvirzīs ambiciozāko no saviem plāniem..." un it sevišķi pats pirmais vārdiņš "JA"? Mani vairāk interesē, kādēļ ŠODIEN "Diena" savā portālā kā sava veida ievadrakstu publicē šo GAISĀ KARĀJOŠOS un tracinošo ziņu, kuru, tīri saprotamu iemeslu dēļ vairums lasītāju neatbalsta. Cik es atceros, vēl nesen arī daži politiķi klaigāja - tie ES un SVF tikai grib mums ieriebt! Mēs viņus atmaskojam un mēs rūpēsimies par jums! Nez, no kuras partijas tie bija?
murgs
m
KĀRTĒJAIS MURGS LAI NOKĀSTU JAU TIK PLIKO LATVIJU...........!!!!
Juris
J
1000 miljonāri sametīs pa 25.000 katrs,vai arī jāievieš progresīvais ienākuma nodoklis!
tere
t
Lielākā daļa Eiropas bagātības ir radušās izlaupot Āfriku un Āziju - tagad laiks atmaksai. Bet Latvijai, Lietuvai, Igaunijai te nu nav nekāda saistība ar to,un vajadzētu sningri iestāties par to, lai maksā Āfrikas kolonizatori - Francija, Anglija,Beļģija, Itālija, Spānija,Vācija, Portugāle.
SW
S
Saprātīgi vārdi, ko reti šeit var lasīt. Pārējie: beidziet gaudot! Salīdziniet, kā mēs dzīvojam, un kā, piemēram, Bangladešā. Neesam tik nabagi. Un ja kāds domā, ka planētu var glābt, NEKO NEMAKSĀJOT, tas nudien ir stulbums. Domājat, pietiek ar atteikšanos no polietilēna maisiņiem? Visiem ir jāgatavojas, ka dabas izmantošana vairs nebūs pa velti. Būs vairāk jāmaksā par enerģiju, pārtiku, atkritumu radīšanu utt. Nepatīk? Alternatīva, ņemot vērā Latvijas vidējo augstumu virs jūras līmeņa, ir vēl sliktāka
Tusnelda
T
Klimata glabasana ir kartejais zidu projekts ka izmanit naudu (bija jau ari putnu gripa unizdevas izmaniti milijardiem eiro, dolaru, bet ar cuku gripu tas ta vairs neizdodas un tad zidi doma ko jaunu). Zidi ir sapratusi, ka ar bankam ir cauri un nu mekle citu veidu ka varetu pelnit citus apjajot, ari no Vacijas vairs nesanem kompensacijas, jo tas jau ir sanemusi 50 milijardu apmera. Ka piemers un so bledibu uzsacejs bija zids Als Gors (ASV).
ha
h
viss kārtībā, Vējonis jau par dažiem miljoniem, kurus izniekos savā izdomatajā leļļu ministrijā , atdeva Ķīnai Latvijas iespējas attīstīt ražošanu Latvijā uz dažiem gadiem...
Kriš
K
Es Diena, kas jūs pilnīgi nojūgušies, jūs vispār apzinaties, ko rakstat.
makonis
m
Kaut kads stulbums, lai sis tresas valstis ierobezo ar starptautiskajam konvencijam, likumiem, bet ne nem naudu no citu valstu iedzivotajiem. Izskatas, ka ES vadiba ir korumpeta zaglu banda, lai sevi ta ataisnotu izdoma visada veida bledibas, aferas. Izskatas,ka Latviajs parstavji ES ir nesusis savu ieguldijumu un ES valstis ir sakusas klut zagligakas, alkatigakas, koruptakas un ka nu ne ja jau EP ir ievelets vislatvijas izlaupitajs Godmanis, alkatiga vaidere, S,kalniete (tiesi Kalniete bija ta, kurs ministresanas laika Arlietu ministrija tika izlobets likums "Par diplomatu izdienas pensija", jo Kalniete skaitijas diplomata ranga. Tas tikai pierada to, ka tadas kalnietes, vaideres, godmani doma tikai par to kur nozagt naudu ka to nozagt un piebast savas kabatas, piepildit savas alkatigas riknes, noladetie zagli, kaut jus visi aizritos un nospragtu.
Jurģis
J
Protams es neapgalvoju ka vajadzētu tagad piesārņot visu dabu ar atkritumiem un izgāzt to ūdenī, tam ir nozīme, bet ne jau CO2. Nav nekādu pierādījumu ka CO2 ietekmē izveidotos kaut kāds mistisks slānis kuram cauri tiktu tikai saules radiācija un tā sauktie "labie" starojumi tiktu atstaroti atpakaļ. Patiesībā ar vien vairāk tiek atstaroti atpakaļ saules stari un no 2002 gada esot vērjojama globālā atdzesēšanās.
zaļga
z
pasaules lāpītāji!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

dfdf

LASIET VISU RAKSTU "DIENĀ" 

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas