Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 24. maijs
Marlēna, Ilvija, Ziedone

LELB: runas par baznīcas bankrotu ir stipri pārspīlētas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
IncParaac
I
Jāņa Vanaga sacītais - galvas tiesu - allaž vērtīgāks par Šķēles, Krištopāna, Birkava, Bērziņa, Ulmaņa, uc kalvīšgodmaņu sprediķotais! Tas nu apzināms! Prātā paturams! Ari gudri audzināts bērns - Dieva ziņā paliek ...
Andis
A
Bankrots ir klāt! Hip,hip urā!
mammaDaba
m
ko nu katrs saprot ar baznīcas bankrotu...
lielķeza
l
Izeja vienkārša - nodrukāt indulgences. Saeimā labi aizietu tādas, kas atlaistu ieplānotos, bet vēl nepastrādātos grākus.
ragana
r
es tagad pēdējā laikā pa taisno pie Dieva. sanāk lētāk. tā vot, eminences. būs jāmācās strādāt. he-he...
veca greciniece
v
ka vienmer, kupca kungs izvairas runat par konkretiem skaitliem. baznicas virsvalde ir valsts birokratijas kopija, uz 150 macitajiem ir 36 birokrati. skaisti un jauki. bet vai svetigi? varbut, ka pirms paris menesiem arhibiskapam Vanagam viesojoties Misuri sinode un papildus aizdevumu ludzot no labticigajiem misuriesiem, ari tika pieminets, ka birokratija jasamazina un vinu terini ari? cerams, ka kads to vinam bus pateicis... vienalga vai fortveina vai roma.
Hi hi
H
Mēs apspriežam cilvēku nesmukos darbus un nedarbus. Neiejauciet te Dievu!
[email protected]
h
Reti jūtos pārsteigts, bet šo reiz esmu. "Diena", kas pozicionējas kā izteikti sekulārs masu mēdijs, pēkšņi apraksta vienas reliģiskas iestādes saimnieciskās lietas! Kas noticis? No kam tāda interese? Vai visa redakcija būtu sākusi apmeklēt iesvētes mācības?
Cody
C
Bieži vien baznīcas pēlēji nēsā krustu uz kakla, automašīnās vadā ikonas, Ziemassvētku vakarā apmeklē baznīcu, tuvinieku nāves gadījumā vēlās izvadīt ar mācītāju un smagos dzīves mirkļos meklē garīgu palīdzību baznīcā. Savā dzīvē neesmu saticis nevienu īstu ateistu. Var izteiktā pārliecībā spriest par ticību un baznīcu, visu to noraidīt, bet sirdī tomēr pastāv kaut mazākā bijība pret Dievu.
Šampēteris
Š
Ne tikai baznīcai. Jebkuram starpniecības biznesam šodien grūti. Ja nu vienīgi Saeima septembrī sāk lūgties ...
ticīgais
t
Laikam baznīcu izzaga meitas un dēli.
hjk
h
Kāds vēl bankrots. Baznīcai (šai pašai) pieder bezmaz puse Latvijas zemes. Nu jā, pašreiz ko realizēt grūti, bet nu tak ne mūžīgi...
A
A
Pa draugam ieteikšu, kā tikt pie naudas - vajag atsākt pārdot indulģences. Bez tam ļoti skaistas idejas , kā baznīcai taisīt biznesu, iespējams atrast Marka Tvena slavenajā romānā "Jenkijs karaļa Artura galmā". Vienīgi tur var rasties problēma par autortiesībām.
bralis
b
tas jau normali. Butu nenormali, ja visiem ir problemas, bet baznicai problemu nav. Tacu tagad, baznica vienota ar tautu - tautai plani laiki, baznicai plani laiki.
ticīgais
t
Tam kādam ir jābūt īsteni ticīgajam, mums demonstrē arhibīskapa Vanaga meita! :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas