Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Lembergs: Dombrovskim nav problēmu sastrādāties ar ZZS, taču to bloķē Zatlers

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
oho
o
Kur tad nu uzreiz Lembergs ir aizmirsis kādas problēmas Dombrovskim bija ar ZZS dažus mēnešus atpakaļ, kad tika rādītas dzeltenās kartītes un vicinātas sarkanās. Laikam viņam prātiņš galīgi aptumšojies no lielas gribēšanas turpināt jaukties vadības darbā. Ceru, ka nesanāks.
no "ventas balss"
n
"Лембергс не поехал на суд в Англию, потому что приболел"...
borcinsh
b
Latvijas "valsts" idiotizmam nav gala ! ES un visa Pasaule smejas jau ! ... nevaru sagaidit kad lembergs sedes cietuma un no turienes komandes ka vajag dzivot brivibaa ... PS. interesanti ko JUS , Tautieshi, varetu domat par tadu "valsti" ?
ja kas
j
beigt muļķoties un valdībā paņemt zaļos. .. Zatleram jāpiekāpjas,jo viņa partijas rindas sarūk..
Pelēkais Vilks
P
Kad Zatlera RP novilka pirmo mētelīti - parādījās Zaķa RP. Kad novilks pēdējo mētelīti - parādīsies Zaļo Reformu Partija.
  • 0
  • 0
Nika
N
Vai, Aivariņš atveseļojies! Nu tik būs komentēt aizgūtnēm, kā jau daždien aizcieties.
prieks!
p
O, Lemberga kungs jau vesels! Sveiciens no Anglijas tiesas!
Sociāldemokrāts
S
Atslēgas vārds pašlaik ir IZMANĪGUMS (veiklums, attapība, viltībiņa, arī šmaukšanās, bezprincipialitāte, rotaļīga bezatbildība, dzīvošana "šeit un tagad', nesaspringstot par lielām un sarežģītām lietām). Izmanība ir Latvijas "latviskuma" politikas veidotāju ideoloģiskais pamats. Izmanīgums satuvina Vienotību ar Lembergu (satuvina arī kaut kādā mērā ar SC), bet attālina no Zatlera reformu veidotājiem, kuri ir auksti un svešādi divainīši, jo pretendē uz principialitāti, uz intelektuālismu, uz domāšanu ilgtermiņā. Nu, NEVAJAG TO, KAS GARLAIKO! Vajag TO, KAS IZKLAIDĒ UN PRIECĒ! Lai cik dīvaini, izmanīgums attālina arī no VL-TuB/LNNK, jo "nacionāļiem" ideoloģijas pamatā ir vismaz kaut jel kādi principi (kaut vai "krievu" noliegšana mūžīgi mūžos). Cirks turpinās...
Sociāldemokrāts
S
=> Pelēkais Vilks Lai cik ironiski tas skan ("pretendē uz principialitāti, uz intelektuālismu, uz domāšanu ilgtermiņā"), ieceres un kopā-sanākšanas motīvs ir REFORMA, tātad, plāns, kā no "A" punkta nonākt "B" punktā. (Ķīlis un daži viņa domubiedri ir intelektuāļi un domā ilgtermiņā, sekojoši, nozīme ir arī principiem, jo principi nodrošina nepārtrauktu mērķtiecīgu darbību). Izmanīgums, turpretim, neparedz nekādu konkrētu mērķi - mērķis ir izdzīvošana kritiskos apstākļos, kad katras pārmaiņas draud ar bojāeju, kad viss, ko spēj, ir pamukt, pašmaukties, nolūgties u.tt. Bēdīgi, bet Latvija ir ļoti grūtā situācijā, kad var arī neizdoties... :(
  • 0
  • 0
Pelēkais Vilks
P
pretendē uz principialitāti, uz intelektuālismu, uz domāšanu ilgtermiņā. ========= Burvīgs arguments. Turklāt faktos balstīts...
  • 0
  • 0
Mk
M
Kad tas Zaglers beigs čakarēt valsti!?
gaišreģe
g
Ir tagad pilnīgi skaidrs,ka visa šī šķelšanās ir rūpīgi izplānota.Ja Zatlera partijai lika šķēršļus pieņemt kolīcijā SC/kas tomēr būtu bijis pareizi/,tad kāpēc viņam būtu jāpiekrīt ZZS dalību.Tāpēc speciāli tika organizēts ,lai no Zatlera partijas atdalītos ŠĶELTNIEKI/nopirkti/ un jauktu kārtis.Kolīcijā ir jāņem SC un opozīcijā atstājot ZZS UN nacionālistus.Ja tas tā nebūs ,pārāk ilgi nebūs jāgaida,ka vēlēšanās pārsvaru iegūs SC un valstī valdīs vienvaldība.Arī šiem nodevējiem ,kas balsoja pret Zatleru iestāsies karma.Viņi arī savā dzīvē nejutīsies labi,tāpat ,kā pašlaik Zatlers.Viss nāk atpakaļ.Zatlera kungs skatījās tālredzīgi nākotnē,nevis tā ,kā domāja šovinisti-naida kurinātāji.Miers baro,naids posta.Tāpēc jau esam tik tālu ,cik esam ,pie izlaupītas valsts siles,ko izdarīja mūsu pašu bāleliņi-latvieši.
Jānis
J
Lasu un brīnos par šiem komentāriem! Jums laikam labāk patīk Zatlera nepastāvība, neizlēmīgums, tūļāšanās. Tukša vieta, nevis valstsvīrs.
Yox
Y
Vispirms jānomaina nosaukums: no ZRP uz DZK (Daktera Zatlera klīnika)!
  • 1
  • 0
Zoo
Z
Jānomaina Zatlers! Atbalstu jelgavnieku iniciatīvu un Olšteina grupu. Ne jau pr to mēs balsojām, lai Zatlers tēlotu tiepīgu ēzeli.
  • 6
  • 0
kauns
k
kauns Vienotībai un Dombrovskim, ja nems ZZS. Pirms vēlešanām tieši V nāca ar saukļiem pret oligarhiem. Nožēlojami
naivā
n
Berjozkinam taču jāatdod parāds ZZS, par ievēlēšanu prezidenta amatā.
mazā Vera
m
Jāatdod parāds ne tikai ZZS, bet arī Saskaņas centram, tāpēc gaidīsim kadu ieganstu Berjozkins izdomās lai apšaubītu NA vietu koalīcijā
  • 2
  • 0
Zatlera
Z
rīkojums Nr. 2 bija PĒDĒJĀ cerība TIKT VAĻĀ no šī mūsu valsts terorizētāja par savu naudu. TOMĒR šorīt, kad LTV1 visā nopietnībā raidījumā Labrīt! intervē ATKAL šo ākstu un nelieti, cerības pilnībā zūd...CIK un KAM maksā Lembergs par to, ka mums visiem jāuzklausa viņa murgainie spriedumi? NEVAR taču būt par velti ! Jeb ir doma, ka viņš ir politiskais eksperts? Eksperts, kas ar savu naudu groza visu valsti savā labā, t.sk. par saviem noziegumiem...BEZCERĪBA ABSOLŪTA ! Arī LNT Preses apskatu jau sen sāk ar...NRA...Ar šo Lemberga apmaksāto, neobjektīvo un dzeltām ziņām pilno informācijas avīzi. NAUDA, NAUDA! Par to joprojām ir gatavi pārdoties visi? Kad tad sāksies mūsu cerību piepildījums - BEZ OLIGARHIEM VALDĪBĀ ???
kurzemnieks
k
Ko tas sīkpirdis sauc par sastrādāšanos ?! Mēs 10.Saeimā redzējām, ar ko ZZS sastrādājās, ar SC, bet savu koalīcijas partneri uzmeta !!!
qwerty
q
Kas jums tauta atkal ir? Vēstījums ir loģisks un saprotams. Un VZ ir vienkārši par maz pieredzējis un novilka sarkanās līnijas. Tagad ir jāstrēbj laukā, jo bez 6 deputātiem un sarkano līniju ar ZZS un bez SC viņam spīd opozīcija. VIenotība Zatleru jau vienreiz apspēlēja - un to izdarīja ļoti skaisti. Un es domāju ka tā nebija pēdējā reize.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas