Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Lembergs: Lēmumā par kratīšanas izdarīšanu var ierakstīt jebko

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ty
T
Es kadu laiku atpakalj domaju, ka Lembergs ir labaaks kaa as2, bet tagad saprotu, ka vina personiba no attaluma bija mani piecakarejusi...sitaa bezgaliigaa muldeeshana un piekasiishanaas pie visa iespeejamaa un neiespejama...pret cilveku vulgaris, cai taadu, kursh rikojas labako nodomu vadits, nekas netiek izvirzits n- reizes un kratishanas nenotiek...tikai labi apmaksatie juristi vinu glabushi lidz sim bridim..
KLM
K
Šis ventiņu ''cicerons'' ir neatkārtojams, stādos priekšā, kādus tekstus šis atlaida būdams LKP CK loceklis - par komunisma uzvaru visā pasaulē, par ekonomiku, kurai jābūt ekonomiskai, par mūsu paaudzi, kura dzīvos komunismā, par reliģijas postošo ietekmi uz komunisma cēlēju prātiem, un vēl veselu kaudzi tamlīdzīgu murgu, kuri tik līdzīgi šodienas paustajam par neliešiem, kuri to vien dara, kā aprunā un nomelno šo balto un pūkaino Latvijas ''patriotu'' ar 140 apsūdzības sējumiem mugursomā. Un tas nelietis Soross vēl pierunājis angļu tiesu likt šim ''pūkainajam'' par kaut ko vēl zvērēt...
Kurmītis
K
Palasīju un pārsmējos. Lembis savā elementā. Jo īpaši šis te - ... rakstu vēstuli Mediju namam un interesējos, kur ir man maksātais kukulis ... ! :)))
carevna Ljuda
c
kur foršs - augšā jeb lejā?
kraņa
k
nu foršs tas Lembergs! lai veicas!
ne jums rada
n
šaubos vai jūsu gadījumā pietiktu papīra, biedri Lemberg - tikai Pastarā Tiesa reiz spēs izvērtēt visus jūsu nedarbus un noziegumus, kas dzīves laikā izdarīti - nezinu vai kādreiz arī esat PATIESĪBU runājuši, ja reiz jūsu kungs ir MELU TĒVS... - Z.M.-
nasca
n
Nu nav tas Lembergs kārtīgs vecis. Tā kā bāba pļurkšķ un pļurkšķ. Cenšas iztēlot mūsu valsti apmēram kā Baltkrievijas diktatūru, kur viss notiek nelikumīgi. Mazajam vīrelim gribētos sevi iztēlot par ienaidnieku Nr 1, ap ko kā ap sauli riņķo tiesneši, prokurori un KNAB utt.
...
.
Bet vai neierakstīt arī var jebko..???
zane
z
aizved muti, tiesājamais! (citēju Līdaku)
a
a
Vienīgais no visa raksta ir tas, ka Lembergs nosauca cenrādi Ventspilī, ja brauc sadzēries- 300 lati... :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas