Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Lembergs skarbs izteikumos par Reiznieces-Ozolas aicinājumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
no malas skatoties
n
Lielākais zaglis, kukuļņēmējs, kukuļdevējs izvēmās!
TAUTIETIS
T
tā arī neatradu lemberga skarbos vārdus, ..........., vai varētu būt, ka žurnaļists sastādot rakstu, TO ir paturējis savā galvā ?????
interesanti
i
Bla bla bla Lemberga stilā. Kā vienmēr apejot galveno tēmu.
asd
a
kādēļ diena pārpublicē nevienam nevajadzīga pensionāra murgus?
P
P
Dana ir mūsu Žanna d Arka.
Smējējs
S
Mēģinu izteikt - kāpēc man Lembergs šķiet nepatīkams? Viņš ir manas paaudzes cilvēks, tātad, dzīvē jau sasniegts laiks, kad jābūt kādam rezultātam, kad sevis meklējumi palikuši jaunībā. Lembergs bija komunists, dedzīgs, profesionāls, algots kompartijas darbonis, vietējais līderis. Vai viņš bija patiess savos uzskatos? Alfrēds Rubiks ir patiess - var nepatikt viņa komunistiskie uzskati, bet patiesums rada cieņu. Lembergs kapitālismā nekļuva kreiss politiķis - Lembergs kļuva bagāts. Lembergs nekļuva labējs politiķis - Lembergs par naudu pirka visus - gan sociāldemokrātus, gan Repši, gan labējos "gaišos un brīvos varas latviešus". Visus garos pēcpadomju gadus stāts par Lemberga biznesu ir sīkmanīgs kašķis par tēmu - kurš patiesais labuma guvējs Lemberga biznesā ir īstais patiesais labuma guvējs? Lembergs NAV biznesmenis, Lembergs NAV politiķis. Lembergs savos cienījamos gados ir provinciāls meža dīvainītis klaunu krāsas svārciņos. Pasaules nesaprasts "ģēnijs", Latvijas Ostaps Benders.
P
P
Skaudība ir slikta padarīšana.
  • 3
  • 8
Dimba
D
Nu, a ko tur dusmoties? Viss dabiski! Pagrieza taču pēcpusi arī spriganā prezidenta Bērziņa kundze, uzreiz, kad beidzās tā maramātiķa mērkaķošanās prezidenta amatā. Viss ir babiski! Nafig tu Lembi kādam vairāk vajadzīgs, un ja patiesi tu kādu interesēm tad tas varētu būt tikai prokurors, un ja kāds pēc tevis vēl ilgojas, tad tas ir tikai un cietums! Nekā velti šķiest ugunīgas putas, labāk lai dibina, piem. "Nosprāgušo Lauvu pulciņu!"
P
P
Pro tjurmu i čumu nezarekaisja-krievu sakāmvārds.
  • 3
  • 0
Reizniece beidzot pateica to,
R
kas jau sen bija jāpasaka. Pateica skarbi un precīzi.
Fuktuks
F
Malacis, Dana!
Margarēta
M
Būtu ļoti interesanti tagad uzzināt, ko domā Brigmanis, kas pirms gada rūga, ka ZZS rezultāti tik švaki, jo jaunie piespieduši neklausīt tik ļoti Lembi. "Diena", vai jūs, lūdzu, neaplaimotu mūs ar Brigmaņa k-ga skatījumu uz šo visu. Ar nepacietību gaidām!
ruksis
r
Šis vecais komūnists no polītikas aizies tikai ar rungu pie pakauša.
zemniecite
z
ZZS zaglu banda jau gan vareja samest naudu un nopirkt ziepes un striki, lai si Lembergu zaglu, korumpantu gimene vairs nemokas Latvija un pienem logisku lemumu, jo tiesi striki si zaglu, izdzimtenu gimene ir pelnijusi un ne ko vairak.
...
.
Pati negribi kārties, izdzimtene zemniecīte ar visiem saviem bērniem, ja tev tādi ir? Cilvēcību jau nevajag zaudēt, ja arī kādu ienīsti balstoties uz to, ko par viņu no citiem esi dzirdējusi.
  • 1
  • 0
labs mantojums
l
Lembergs bez politikas kā kāzas bez mūzikas.
TāpatVien
T
laikam domājat - Politika bez Lemberga...
  • 7
  • 7
Grāmatvede
G
Nevar Lembergs aiziet no politikas. Tā ir cieši saistīta ar viņa "biznesu". Ar viņu tad neviens vairs nerēķināsies.
Vilnis Jūris
V
Ozola-Reizniece alojas, teikdama, ka būs sekas, jo jau pirmajā dienā pēc iekļaušanas sarakstā Aivars Lembergs teica, ka nekādas sekas tas nenesīs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas