Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Lembergs vēstulē Sprūdžam norāda, ka viņš esot ļoti mīļš

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lembergam visi mīļi,ko nevar aprīt.
L
Kādreiz teica,ka Šķēli un Marsa jāsūta,bet pēčāk Šķēles dupsi bučoja un mīlēja bezgala. Tiesa,kādus trīs gadus tomēr arī šī mīla ir iesaldēta. Nebūs Sprudžs ministrs - notiks tāpat. Lembergam visi mīļi,ko piemānīt un piekrāpt izdodas. Viņš arī svēto Pēteri taisoties piemānīt (jo tas laiks ir klāt!),tomēr ļaudis''ļauni'' mēļo,ka te nu derdzīgajam vecim absolūts fiasko draudot.
lasīt - uz Marsa...
l
Komentārs
  • 0
  • 0
mh
m
Liekas,ka Lembis sēžot ir bijis pie viszemākā galda,pie parašas.Tādi zili teksti...
Sprudza kungam !!!
S
Atbalstam jus ar visu sirdi - palidzesim jums to AUGONI UZGRIEZT LAI SMIRDIGAS ZALAS SI KOMUNISTELA DEMAGOGIJAS STRUTAS IZGAZAS LAUKA !!!!! Un pec tam iegrudisism vina snuki sajas strutas - lai papriecajas, lai laizas un ir laimigs . Lai Dievins jums palidz jusu darba latvijas cilveku laba. MAZS CINITIS GAZ LIELU VEZUMU !!!!!!!! LAI JUMS VEICAS -SPRUDZA KUNGS !!
lembergelim - Puzes Pundurim person
l
Paklausies - tu tacu esi psihiski slims !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Un tu pats to zini + apzinies. Vai tu ceri, ka tevi no soda atbrivos uz tavas psihiskas slimibas pamata ???????? Ka sacit jasaka - puzes punduris ir psihiski tik loti slims, ka par saviem darbiem un nedarbiem nevar atbildet .... zinot tavas demagoga davanas - sis butu apceres vertigs gadijums ka atkal izsprukt no soda. AK DIEVS CIK NIECIGS UN NEGELIGS TU ESI
.
.
jo ilgak sie pagajusa gadsimta asinsuceji te bus, jo ilgak si tauta turpinas asinot. Daudz jau nav vairak palicis.
Nilss
N
Vismīļākais tomēr esmu es. Paprasiet Ameriku Andrim.
A.B>
A
Sprūdžs bija tas džekiņš, kuram augstkolas diplomu neizdevās nopirkt, kurš apčakarēja valsti nemaksājot nodokļus un vēl centās no apdrošinātājiem izkrāpt piķi par trasē sadauzītu Mitsubishi Lancer Evolution?
Jukums
J
Atklāti paziņoju, ka atbalstu Sprūdža iesākto šajā jautājumā! Ceru, ka viņš neakāpsies un iesakto novedīs līdz loģiskam rezultātam!
Jukums
J
Atklāti paziņoju, ka atbalstu Sprūdžā iesākto šajā jautājumā! Ceru, ka viņš neakāpsies un iesakto novedīs līdz loģiskam rezultātam!
parakstamies!
p
par okupacijas pieminekla nojauksanu! www.peticijas.com
rūsjānis
r
tas ir valsts kauns, ka viens pilsēteles mērs ( eiropas mērogā) , var vazāt aiz deguna neatakarīgas valsts valdību un ministrus, zākāt prokuratūru un tiesnešus, pie tam neviens laikraksts nav pa īstam nokomentējis "kā nozagt miljardu".
Egons
E
Arī Lindermanis vazā Dombrovska valdību aiz deguna.
  • 1
  • 0
Pid-ral-lal-lā
P
Tak nepietiek ka Debīlijas mērkaķu bars savu "pilsoņa pienākumu" pildot ir uzkrāvis šito kretīnismu tautai mūžam uz kakla, tak šie vēl uz tā kakla dejo savus kretīndančus tral-lal-lā, pid-ral-lal-lā, lai tie mērkaķi ar šo debīlismu aizmīztiem pauriem vienmēr paliktu hroniskā stubumā.
Lotgols
L
Vot kur divi meili cylvāki.
Uldis
U
Butu skaisti ja citi Latvijas pilsetas galvas savas pilsetas savestu kartibaa lidz Ventspils limenim,tad varetu Lembergu kritizeet,savadak vis tas izskatas pec parastas skaudibas.
???
?
Grūti, nevar taču visiem mēriem ļaut privatizēt pilsētu svarīgākos ienākumu avotus.
  • 2
  • 0
mumijs
m
Kas var būt skaistāks par divu krāniņmērītāju mīlestību(:

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas